Jeg har endelig fått tak i Washi tape og gleder meg til å teste det ut. Det er produsert i Japan og er laget av rispapir. Det er derfor tynt og lett å rive i. Perfekt for scrapping. Jeg har bestilt fra Cute tape og varene kom etter en uke. Tusen takk for tips Brit.

Disse skal jeg teste ut i helgen, da er det nemlig scrappetreff i Lier. Er nesten ferdig med pakkingen og jeg gleder meg! Washi washi!

Tags :
Kategorier: Generelt

RSS feed for kommentarer på denne posten

 1. Merethe

  13.08.10 19:38

  Har hørt om disse tapene, men ikke prøvd dem. Kos deg masse på treff, også regner jeg med at du legger ut det lekre du lager med denne tapen.

 2. mi@

  15.08.10 17:56

  Takk for hyggelig treff. Alltid koselig å se deg igjen!
  Få se hva du laget med denne tapen da ;-)

  klem

2 Kommentarer