Forumet CasaKreativ har en månedskonkurranse der du skal løse 3 forskjellige oppgaver og jeg fant i april. Tusen takk til alle som stemte på meg.

Her er mine bidrag:

Oppgave 1 var en skisse designet av Lene:

Tittel: bake kanelboller. Bilde av datteren min. Har brukt glimmer mist, sjablong, ark fra October Afternoon og Sassafras og litt pynt fra Sassafras.

Oppgave 2 var en scraplift av “Lenemor” i en nydelig Steampunk-stil. Jeg valgte å følge stilen og bruke litt farger:

Tittel: helt nure (Nure fra “Linus i svingen” som går med sykkelhjelm hele tiden). Bilde av datteren min som leker i en vanndam.  Jeg har brukt mye glimmer mist, blomster, knapper, pynt fra diverse, en metall-brosje. Akr fra Prima, My mind’s eye og Studio Calico.

Oppgave 3 var å bruke tittelen eller deler av tittelen “Den første løvetann”:

Tittel: Den første høsttur. Bilde av datteren min i skogen der vi bor. Jeg har brukt mye glimmer mist (bakgrunn er et hvit ark sprayet med glimmer mist), mange blomster fra diverse leverandører, bling og litt resteark. Bokstavene er fra American Crafts, Jenni Bowlin og My little shoebox.

Igjen tusen takk til de som stemte på mine bidrag. Og er det noen som ser at jeg har dilla på glimmer mist (vannfarge med shimmer på spruteflasker)?

Takk for at du ser.

Tags : ,
Kategorier: Scrapbookcontest, Scrapping/Scrapbooking

RSS feed for kommentarer på denne posten

 1. Catrine

  11.05.11 14:04

  Disse var så utrolig flott! Elsker bruken av glimmermist og fargene!
  Gratulerer! :)

 2. Mirén

  09.06.11 11:08

  Her var mye fint. Kjempe fint når du sprayer bildene med farge.

 3. irenef

  10.06.11 08:51

  Herlig å se lo’er med farge, likte spesiellt godt den med “høst”. Nå fikk jeg endelig inspirasjon til å scrappe noe med farger og ikke vintage stil. Takk,takk

3 Kommentarer