Har du lyst til at jeg skal scrappe med dine bilder? Nå har du muligheten. Som en del av feiringen min ønsker jeg å gi bort en layout til en vinner. Det du må gjøre er å legge igjen en kommentar i dette innlegget, evt sende mail til post@papirhobby.no.  Det er viktig at du har minst 4 bilder jeg kan velge fra, gjerne fra samme hendelse eller av en person. Jeg vil gjerne ha dato, sted, navn og historien. (Jeg står for utstyr, produkter og porto for ferdig resultat). Dette kan gjerne være en gave til noen som har bursdag, bryllup, til minne om osv. Jeg kan også tilpasse størrelsen til  rammer under 30 x 30 cm hvis ønskelig. Jeg trekker en vinner lørdag 1. mai 2010.

Tags :
Kategorier: Blogcandy

RSS feed for kommentarer på denne posten

 1. Kaia

  31.03.10 17:45

  Wow, så koselig da.
  Selvsagt vil jeg være med i trekningen om en LO…
  Har masse flotte bilder fra Egypt som enda ikke er scrappet…..
  Påskeklem fra Kaia

En Kommentar