Da har dagen kommet og jeg setter idèen min ut i lyset. Det er nå 3 uker siden bomben smalt i Oslo og alle er preget av dette på en eller annen måte. Flere har markert sin motstand med å gå i fakkeltog, tenne lys og løfte roser. Og det er her “Vi holder sammen” kommer inn. Vi scrappere og kortlagere uttrykker våre følelser gjennom papir (mange bruker dette som terapi) og jeg ønsker at vi skal holde sammen og løfte roser på vår måte!

Jeg vil rett og slett utfordre deg til å lage et prosjekt; kanskje som et minne fra fakkeltoget, blomsternedleggelse, om personer som har gått bort, kondolansekort eller rett og slett bursdagskort, layout med glade mennesker m.m. Du velger tema og det eneste kravet er at det er minst èn rose på prosjektet og den skal være synlig. Du kan kombinere det med andre prosjekter så lenge det står i teksten at det også er til denne utfordringen.

Dette blir papirverdens måte å løfte våre roser på. Blir du med?

Alle som leverer er med i trekningen av en pakke med roser. Fristen er 31. august og jeg trekker en vinner 1. september. Jeg kommer også til å velge ut minst 3 prosjekter som får hederlig omtale.

Hvis du ikke har blogg, kan du sende på mail post@papirhobby.no

Her er et kort jeg har laget med roser, tekst “Miss you” (savner deg),  produkter fra Kaisercraft Miss Nelly:

Koselig at du tok turen innom bloggen min og god helg!

Tags :
Kategorier: Scrappeutfordringer, Scrapping/Scrapbooking

RSS feed for kommentarer på denne posten

 1. Henrikke

  14.08.11 13:41

  For et flott initiativ! ;-) Skal se om jeg får gjort noe, må bare bli ferdig med 3 oppgaver først ;-)

 2. Lene Ingulstad

  15.08.11 14:07

  Har lyst å være med … *tenke – tenke*

  En flott utfordring foreseten ! Kjempebra tiltak !!!

 3. Scrappegal Sørlending

  16.08.11 17:28

  Flott initiativ!!!!!! :) Det finnes flere sånne utfoprdringer i papirverden også. En av dem finner du her:http://www.scrapbookexpress.no/forum/showthread.php?t=31569. Du har så rett, det er viktig at vi holder sammen også i papirverden! Skal se hva jeg rekker!!! :)

3 Kommentarer