Posts Tagged ‘Zva’

Hei!

Du har kanskje sett Ed Hardy? Stilig design som ser ut som tatoveringer. Jeg fant noen klistremerker fra Ed Hardy som egentlig er “clingbling”, beregnet til bilen på for eksempel bensin-lokket. Og nå har jeg brukt det på kort! Synes det er litt stilig og det blir litt rocka. Her er kortet:

Jeg har brukt klistremerke fra Ed Hardy, bakgrunnen med Ed Hardy-logoen er fra emballasjen, bling fra Zva, Bazzill, ark fra Fancy Pants, Hambly, Jenni Bowlin og Love Elsie, “Best wishes” er fra Craftwork cards.

Er med på utfordringer til Scrappekammeret (utfordring #6 skisse), Crafty Catz (challenge #30 spots), Quixotic Challenges  (challenge #23 How distressing),

Her er noen produkter fra Ed Hardy; bleier og suttekopp (bildene er lånt fra edhardyairfresh.com):

Takk for at du tok turen innom!

Tags : , ,

Jeg har vært med på en konkurranse på det norske forumet Minneriket. Det var en lagkonkurranse med 9 grupper á 4 personer. Jeg var på en hyggelig gruppe sammen med Trude Julie, Kathrine og annm. Tema for konkurransen har vært Melodi Grand Prix (siden Norge skal arrangere det nå i mai) og oppgavene har vært utfra kjente og ukjente GP-bidrag. Legger ved 2 av layoutene jeg har hatt med:

 

Tittel: sommer = vann. Bilder av mannen min, svigerfar og svoger på båttur på Bandak (Telemark). Har brukt Bazzill, litt maling, ark fra Graphic45, Daisy D’s, Fancy Pants og Creative Imaginations, bånd, bokstaver fra American Crafts.

Tittel: ut på nye eventyr. Lille M på tur ved Haug kirke i Hokksund. Har brukt ark fra Webster’s Pages, Bo Bunny, Jenni Bowlin, My Mind’s Eye, bokstaver fra Bella (disse er malt med diverse), American Crafts og Jenni Bowlin, litt bånd og papirblonder fra Papir i Hjertet og lekre bling fra Zva.

Takk for at du ser!

Tags : , , ,

Stempelbladet Ett Trykk har en ny utfordring hver måned de kaller trykkpressa. Denne måneden var det å lage prosjekt i grønt og beige og med team vennskap. Her er mitt bidrag:

Jeg har brukt ark fra 3ndy papir (de er så delikate, herlige og søte), stempel fra Heartfelt design (produsert av scrappebutikken Papir i hjertet), bling fra Zva Creative, distress ink, og borderpunch fra Martha Stewart (takk for lånet Karianne).

Takk for at du ser.

Tags : , ,

Ny flott skisse hos utfordringsbloggen Skissedilla! Og jeg har scrappet et bidrag:

Tittel: tankefull lita jente. Bildene er av lille M, tatt i påsken hos oldemor. Jeg synes tapeten til oldemor er så sjarmerende (og den er over 50 år gammel, minst!) og jeg tok noen bilder. Lille M var litt sliten og så veldig tankefull ut der hun satt (eller ble satt fordi mamma absolutt skulle ta noen bilder). For hvis du ser på tapeten og ser på et av mønsterarkene er de ganske like (synes dette er litt morsomt). GCD Studios har kommet ut med flere lekre serier og en av de heter Ella Blue og et av arkene er påfallende lik tapeten til oldemor. Her er mønsterarket:

Jeg har brukt ark fra GCD Studios og Kaiser Crafts, fjær, blomster, tyll, ramme fra Maya Road malt med crackle maling, bling fra Zva, bokstaver fra Bella og Webster’s pages og puncher fra Martha Stewart (tusen takk for lånet Karianne), og litt distress ink her og der.

Her er skissa som er utgangspunktet og den er designet av Lene/nabon:

Takk for at du ser og TUSEN TAKK for alle kommentarer. Jeg skal snart ta en kommentar-runde.

Tags : , ,