Posts Tagged ‘Webster’s pages’

Jeg har vært med på en konkurranse på det norske forumet Minneriket. Det var en lagkonkurranse med 9 grupper á 4 personer. Jeg var på en hyggelig gruppe sammen med Trude Julie, Kathrine og annm. Tema for konkurransen har vært Melodi Grand Prix (siden Norge skal arrangere det nå i mai) og oppgavene har vært utfra kjente og ukjente GP-bidrag. Legger ved 2 av layoutene jeg har hatt med:

 

Tittel: sommer = vann. Bilder av mannen min, svigerfar og svoger på båttur på Bandak (Telemark). Har brukt Bazzill, litt maling, ark fra Graphic45, Daisy D’s, Fancy Pants og Creative Imaginations, bånd, bokstaver fra American Crafts.

Tittel: ut på nye eventyr. Lille M på tur ved Haug kirke i Hokksund. Har brukt ark fra Webster’s Pages, Bo Bunny, Jenni Bowlin, My Mind’s Eye, bokstaver fra Bella (disse er malt med diverse), American Crafts og Jenni Bowlin, litt bånd og papirblonder fra Papir i Hjertet og lekre bling fra Zva.

Takk for at du ser!

Tags : , , ,

My layout is featured at Webster’s page! Altså; layouten min “godt med pannekaker” er fremhevet på ning-samfunnet til Webster’s pages.( WP har nydelige og nostalgiske ark!) Her ser du siden min på forsiden av galleriet. Jeg tror de velger ut 5 stykker ut fra de som er lagt inn i galleriet den siste uken.

Og ikke nok med det; jeg er også featured member (fremhevet medlem). Tusen takk til Webster’s Pages og til søte Brandin!

Tags :

Det har regnet litt i dag, og da passer det å legge ut loen “fun in the sun”. Bildene er av lille M som prøver huske for første gang (hos tante og onkel) og det var SÅ moro. Det kilte sikkert litt i magen. Jeg har brukt mønsterark fra Webster’s pages (mange av de er så dekorative i seg selv og passer perfekt til sommerbilder),  Bazzill kartong bak for å få litt dybde, eldre chipboards fra Fancy Pants, malt med dabber fra Ranger og pyntet med bånd fra May Arts, blomster fra SIA, blader fra Prima, klistremerkebokstaver fra Pink Paislee og tekstrammer fra Jenni Bowlin.

Fun In The Sun

Takk for at du ser og ønsker alle som titter innom en strålende helg!

signatur

Tags :