Posts Tagged ‘Washi tape’

Happy Easter! God påske!  Her er noen påskekort jeg har laget og de er allerede gitt bort :

Paaskekort2

Dette kortet er laget med Washi tape, ark fra Bazzill og Bo Bunny, kaninen er klippet ut av et ark fra Fab Scraps, blomster fra Magic Monday og twine.  Alt kan du kjøpe hos Andrine & Marens Landhandleri.

Paaskekort3

Her er et annet påskekort jeg har laget med ark med fra Papirdesign, blomster fra Prima, washi tape fra ANMA,  og påskeegg fra Wycinanka.

Paaskekort1

Koselig at du tok turen innom bloggen min og ønsker deg en videre flott påske!

signatur

Tags : , , , , , , ,

Oh, yeah. God, gammeldags filofax kan brukes til scrapping. Arkene er 8 x 13 cm, så det er ikke store plassen, men så moro:

Filofax-sjokolade

Tittel: favoritten. Har brukt washi-tape, “Life is sweet” er fra mønsterarket Strawberry Fields – Quote me fra Webster’s page, sprinkles (de hvite stjernene) fra Doodlebug design, stempel, klistremerke, bånd og enamel dots fra Simple Stories. Selv om sidene er små, er det plass til mye og det er så enkelt å pynte med washi-tape! Tipper mange har noen ruller med tape :)

Jeg er med på følgende utfordringer:

Project Life Norge – Jubileumsoppgave – jeg valgte Elisabeth med gult bilde og ordet unik. Melkesjokoladen er unik for meg… ha ha. Gratulerer med 1 år!

Scrappegarasjen – utfordring nr 9 – jeg tok utfordringen med lommescrapping-layout-med-filofaxing og velger å kalle det Filofax-scrapping :)

Koselig at du tok turen innom bloggen min <3

signatur

Tags : , , , , , , ,

Hei alle sammen! Jeg er så happy, happy, happy. Det har skjedd så mye spennende i det siste. Jeg skal fortelle mer om det i morgen ;)

Have you seen the new challenge at ScrapFit? Now it’s a sketch by Diana and here’s my take:

Tittel: Homemade strawberryjam/hjemmelaget jordbærsyltetøy. Jeg elsker jordbær og i år lagde vi (jeg og alle ungene) jordbærsyltetøy. Det var kjempe godt og gjett om dette er en fremtidig tradisjon. Jeg har brukt litt resteark, noen tags fra klær, litt washitape og glimmermist, og en blomst jeg har laget av blonder.

Takk for at du ser og jeg ønsker deg en videre flott uke!

Tags : , ,

Jeg elsker farger og her er et bidrag med mye spray og moro:

Tittel: you color our world/du farger verden vår. Bilde av lille M en regnfull sommerdag. Har brukt ark fra Prima og My Mind’s Eye, masse forskjellige spray, klestags, washi tape, embellishment og blomster fra Andrine & Marens Landhandleri og noe pynt fra Prima, Pink Paislee.

Her ser du noen av klestagene og noe av emballasjen som følger med enkelte washi tape-pakker.

Og her ser du flere klestags, embellisment fra Andrine & Marens Landhandleri (“Tullhøne”) og Dahliablomst.

Ellers skjer det veldig mye om dagen og jeg er i full gang med treningen min. Nå er det fredag, huset er rent og vi gleder oss over de flotte høstfargene!

 

Tags : , , ,

Ny utfordring hos ScrapFit og denne gangen vil vi se kreativ bruk av twine (tvinnet bomullstråd). Her er mitt bidrag:

Jeg har laget et kort med Happy Birthday-tema. Stempelet er fargelagt med copics, washi tapes, twine og blomster fra Andrine & Marens Landhandleri.

Bli med på utfordringen og takk for at du tok turen innom bloggen min.

Tags : , ,

Noen ganger er det deilig å ha det helt stille rundt seg og noen ganger er det veldig deilig å høre på musikk. Som for eksempel på konserter, da kan man kjenne på følelsen av at man lever. (Til helgen er det Elvefestivalen med konserter torsdag, fredag og lørdag. Dette er big happening i lokalmiljøet!) Jeg må høre musikk og musikk kan bidra til både kreativitet og sinnstemning (jeg vet ALT om å høre dårlig og er i dag lykkelig med velfungerende hørsel). Derfor ble det en layout med tittelen “I need music” (=jeg trenger musikk):

Her har jeg brukt mye snacks fra Andrine & Marens Landhandleri; washitape, Dylusions Ink Spray’er og xed flowers m/bling. Bakgrunnsarket er fra Riddersholm Design + noen resteark. Sommerfugler fra Tim Holtz Salvage Stickers..

Scrapping er terapi, musikk gir inntrykk, kjærligheten blomstrer og venner er som en støttemur – kan det bli bedre?

 

Tags : , ,

Tjoho, noen har snart bursdag og veldig mange har nettopp hatt. Gratulerer til alle som har/har hatt bursdag!

Her har jeg lekt med washi tape i bakgrunn. Tape, blomster, bokstavklistremerker, Shimmerz Paint spray og ark er fra Andrine & Marens Landhandleri. Jeg tror anda er fra Penny Black og den er fargelagt med Copics.

Takk for at du ser og Happy Birthday To You!

Tags : , ,

Jeg scrapper stadig og her er en layout med kosepusen min/vår. Hu er 8 år, adoptert via dyrebeskyttelsen og verdens merkligste katt. Hu følger meg gjerne når jeg/vi skal på tur,  hun passer veldig på datteren vår og er selvfølgelig en skikkelig kosepus:

Jeg har brukt blomster (både ANMA-blomster og Manor House), bånd, tyll, twine, ark, Shimmerz Spray Coloringz og Embellisment fra Andrine & Marens Landhandleri, gesso og bakgrunnsark fra Pink Paislee.

Her er noen detailjer av de flotte blomstene og søte embellisment buttons.

Over ser du litt av klinet mitt og jeg digger det! Love my inky fingers!

Takk for at du ser og håper du nyter “sommerdagene”.

Tags : , , ,

Jeg lekt litt med de nye frostet blomstene fra Andrine & Marens Landhandleri:

Tittel: It’s all about Hello Kitty/det handler om Hello Kitty. Bilde av lille snuppa mi som digger Hello Kitty.

Jeg har brukt ark fra Basic Grey og Bazzill, washi tape, tyll, bomullstråd, metallknapper med tekst og frostet plastblomster fra Andrine & Marens Landhandleri, utklipp av Hello Kitty, metall charm med Hello Kitty (takk Ane Lene!),  bokstaver fra American Crafts og Cosmo Cricket og selvfølgelig litt glimmermist. Metallkanppene med teksten “Grisekul” og “Oh My” er håndlaget av Magic Monday og selges av Andrine & Marens Landhandleri – og de er så ultraGRIS-kule.

Her er noen detaljbilder:

Den metallknappen med teksten “Oh My” har Silje laget spesielt til meg – fordi jeg har en tendens til å utbryte “oh my”! Det er jo utrolig stas å få egen pynt laget av andre som har blitt inspirert av det jeg har sagt. Tusen, tusen takk Silje. Disse er virkelig dyrbare og brukes med omhu.

Takk for at du ser.

Tags : , , ,

Jeg har laget et kort for Andrine & Marens Landhandleri:

Tittel: Remember the happy days/husk de lykkelige dagene. Jeg synes denne fyren så litt trist ut og den fargerike bakgrunnen er for det som har vært og det hvite  er for det som kommer. Vi vet ikke hva som skjer i fremtiden. Et kort som kan passe til noen som har kjærlighetssorg eller opplever annen sorg.

Washitape, tyll og stempeltrykket finner du hos Andrine & Marens Landhandleri.

Takk for at du ser.

Tags : ,

Jeg har laget en liten tutorial/forklaring  på hvordan du lager rose av washi-tape. Under ser du rosen på et kort laget for Andrine & Marens Landhandleri (som også har et enormt utvalg av washi-tape):

Det du trenger er washi-tape i ønsket farge, lim, saks og en papirremse:

Ta papirbiten og rull den sammen til ønsket tykkelse.:
Rull Washi tape rundt papir-rullen:
Rull Washi tapen mot høyre, skrått over og rundt:
Rull til ønsket lengde ( 20-30cm ):
Vri washi-tapen rundt papirstrimmelen:
Fortsett til ønske størrelse og lim i enden og under:
Klipp av papirstrimmelen under rosen:
Her er den ferdige rosen:
Håper du likte tutorial’en. Gi meg gjerne tilbakemelding hvis du lager rosen. Du kan også se tutorial’en hos Andrine & Marens Landhandleri.

Tags : , , ,

Jeg har laget et kort med tyll, hjemmelaget blomst av washi-tape og ark fra American Crafts:

Dette ble et veldig grafisk clean & simple kort med herlige farger. Perfekt til sommeren som kanskje kommer og med mitt favoritt-sitat “follow your dreams” – følg dine drømmer. Og jeg kan love deg at jeg fortsetter i min drømmemodus.

Hvordan er det med deg? Har du noen drømmer? Går du inn for å nå de? Har du en plan og delmål? Alt er mulig.

Tags : , ,

Jeg har laget et konfirmasjonskort for Andrine & Marens Landhandleri:

Jeg har fargelagt stempeltrykk fra The Greeting Farm med copics. Ellers har jeg brukt washi-tape, tyll, stofftape, pyntenål, blomster og bling.

Over er du detaljer av pyntenål og tyllen som ligger mellom stofftape og washi-tape.

Her har jeg sprayet på kartong med glimmer mist og skrevet tekst over.

Her er blomsteroppsatsen med litt ekstra glam/glitter.

Takk for at du ser. Nå har endelig sommeren kommet til Norge også! Det har vært utrolig deilig i dag og vi har vært på hundeutstilling – gratulerer til tante Lise som fikk “BIM” (er ikke helt inn i alle disse titlene, men hun vant sin klasse).

Tags : , ,

Her finner du inspirasjon til bordkort. Bordkortene er laget for Andrine & Marens Landhandleri og jeg har brukt produkter som de selger i sin nettbutikk.

Her har jeg brukt washitape under et mønsterark fra My Mind’s Eye. Knapp og pyntenål:

Her har jeg brukt mønsterark (avrundet hjørner med hjørnepunch), rosa washitape og blomst:

Nå er det snart 17.mai! Hurra! Har brukt washitape og bomullsbånd i rødt, hvitt og blått:

Her har jeg brukt washitape, kleshenger fra Tim Holtz og kjole designet av meg.. he he:

Her er en clean & simple variant med to forskjellige washitape:

Washitape er perfekt for bordkort. Det gir litt detaljer samtidig som det er veldig enkelt. Bare å tape på.

Bordkortene er laget med tanke på tema bryllup, konfirmasjon og nasjonaldagen.

Takk for at du ser.

Tags : , ,

Jeg digger å bruke washi-tape på prosjektene mine og her er en layout jeg har laget for Andrine & Marens Landhandleri:

Tittel: Smake sjade/taste chocolate. Bilde av datteren min som fylte vognen sin med sjokolade (dette var en av de første gangen hun spiste sjokolade).

Jeg har brukt washi-tape fra Andrine & Maren, ark fra October Afternoon og KI Memories, gult bånd, sommerfugler fra Jennie Bowlin, fjær, bokstaver fra American Craft og tekstrammer fra October Afternoon.

Her ser du noen detaljer av Washi-tapen (rosa og gul tekstiltape og vanlig washi med hjerter på):

Nå har Andrine & Maren fått inn ennå flere kule Washi-tape, sjekk ut nettbutikken deres.

Tags : ,

I helgen var det Casatreff på Melsom skole, i nærheten av Tønsberg. Treffet blir arrangert av jentene på forumet CasaKreativ. Jeg og snuppa tok turen innom på lørdag og hilste på. Alltid koselig å se igjen kjente og jeg fikk endelig hilst på Silje fra Andrine & Marens Landhandleri. Dattera mi storkoste seg; endelig fikk hu være med på scrappetreff og se hva det egentlig er. Her er noen bilder:

Her er salen som jentene koste seg i.

Mye lys og mye utstyr.

Under ser du datteren min som følger spent med. Sjekk all den washi-tapen på høyre side:

Her er jeg og Silje fra Andrine & Marens Landhandleri. Selveste washi-tape-dama.

Og her er det nyeste DT-bidraget mitt med washi-tape:

Både boksen og de lekre, fargerike washi-tapen får du kjøpt hos Andrine & Marens Landhandleri.

Tags : , ,

Jeg har laget mye kort i det siste og flere blir det. Nå holder jeg kortkurs over 4 kvelder for Folkeuniversitetet og det er så moro. Det er en utrolig koselig gjeng og de er veldig lærevillige. Det gir meg mye inspirasjon og glede over å lære bort teknikker og tips.

Her er noen kort jeg har laget for Andrine & Marens Landhandleri. Oppgaven var å lage blomster av washi-tape. Tapen er så alsidig og lett å jobbe med:

Morsomt at ANMA omtaler det som  “herlige kort i kjent stil ala Ann-Katrin!”

Jeg har brukt maling (elsker å bruke maling på prosjektene mine), washi-tape både som blomst og striper tvers over kortet. Ellers har jeg brukt klistremerker, mønsterark, stjerner fra punch og litt stempelsverte (distress-ink).

Takk for at du ser! Nå bobler jeg over av inspirasjon, endelig *smil*

Tags : , , ,

Vi i design teamet til Andrine & Marens Landhandleri har jobbet med smågaver i det siste og her er en av mine idèer:

En rull med washi-tape til en god venn, i lekker lilla-farge. Kanskje du har en venn som hadde trengt en liten oppmerksomhet?

Tags : , ,

Her er mitt første Design team-bidrag for Andrine & Marens Landhandleri. Tema for første bidrag er The dark side og det passer perfekt til denne høstmåneden og snart er det Halloween. Buhu!

Tittel: I am?/Jeg er? Tekst er “hvem er jeg? Vet du hvem jeg er?”. Bildet er av meg. Denne layouten har en dypere mening; jeg har hørt noen ganger at jeg er litt “mystisk”, og siden det snart er Halloween ble jeg inspirert til å scrappe denne siden, og velger å være nettopp litt mystisk.

Jeg har brukt chipboard-plate fra Best Creation, ark fra Best Creation og Daisy D’s, Washi tape, bling, bånd, blonder, bokstaver fra American Crafts og rester av myggnetting.

Takk for at du ser og her er innlegget i bloggen til Andrine & Marens Landhandleri.

Tags : , ,

Jeg har vært på scrappetreff i Lier, men først litt om Washi tapen som jeg testet i helgen. Dette er tape som er laget av rispapir (opprinnelig fra Japan) og som er perfekt til scrapping. Jeg kjøpte noen sterke farger som passet til en layout jeg scrappet i helgen (se innlegget under). Her ser du at jeg lagt tapen som remser og revet i endene. Jeg har brukt en grønn tape med striper og prikker på, og en rosa med tvers over striper. Tapen er også litt transparent og underlaget synes igjennom. Dette er jo så moro og jeg kommer garantert til å bruke dette på flere prosjekter. Jeg kjøpte mine hos Cute tape.

Jeg tror jeg kommer til å leve lenge på treffminner fra Lier. For en flott gjeng, flotte arrangert og helmax! Her kommer noen bilder (kommentarer under bildet:

Dette er trefflokalet med to bordrekker. I fronten stilte Papirplaneten med butikk. Koselig at Marit stilte opp og sørget for at jentene fikk shoppet litt.

Jenter på treff er alltid effektive og dette er bilder fra lørdag.

Her satt arrangørene. De ordnet og vartet opp. Flinke jenter!

Det var til tider full konsentrasjon.

Her sitter noen av Liers mest hardbarka treffjenter. Ha ha, disse 2 har jeg vært sammen med på treff siden 2006.

Noen bruker tiden effektivt og ser ikke noe grunn til å sove. Dette bildet er tatt kl. 0340 natt til søndag. En munter og herlig gjeng.

Dette er søndag formiddag og gjengen er fortsatt like kreativ. Var vel kanskje noen som begynte å bli litt slitne nå.

Dette var bordpartneren min. Jeg nevner ikke navn, regner med at de som kjenner henne skjønner hvem det er.

Siste bildet fra treffet. Her sitter arrangørene. De som sørget for at vi scrappe(VIP)damer fikk en flott helg. Nederst til høyre ser du skryteveggen med alt det flotte som ble laget i helgen. Den ble full!

Igjen tusen takk for et flott treff! Jeg anbefaler alle scrappere/kortlagere å reise på treff. Det er en opplevelse, kreativt input og mange koselig mennesker.

Tags : , , ,