Posts Tagged ‘Vi holder sammen’

Det er 1.september, det er høst og vinner av konkurransen “Vi holder sammen” skal kåres. Først takk for alle koselige tilbakemelding og moro at noen tok utfordringen og ble med på rosesermonien. Dette er første konkurransen jeg har på bloggen min og det blir garantert flere.

Først hederlig omtale om de tre projektene som ble med på utfordringen.

Den første som leverte var Malin. En eske med lokk og lekker krone på toppen og selvfølgelig roser. Likte godt at du holdt deg til dus rosa sammen med sommerfuglarket. Stilig med den hullete borden rundt og prikken på verket er selvfølgelig krona. Gjennomført og herlig prosjekt!

Den andre som leverte var Siw. Hu har laget en eske til et brudepar. Og se så lekker! Brudepar og hjerter hører sammen, stilig at esken er formet som et hjerte. Synes det ble fint med alle perlene, stilig med perlebåndet rundt og stilig stempeltekst. Flott prosjekt!

Den siste som leverte var Ragnhild. Hun har laget et staffelikort i blåtoner. Søtt kort, stilig fargelagt, synes det er veldig stilig med metallet du har brukt; både platen under teksten og hengelåsen. Ser du også har brukt glitter på detaljer og det er må-ha. Takk for nok et koselig prosjekt.

Så er det vinneren! Nå synes jeg alle 3 er vinnere. Både fordi de har laget et prosjekt OG fordi de ble med på utfordringen min. Men jeg har trukket en vinner…. og det er……

MALIN! Gratulerer! Du får en pose med roser og SLS ebook. Gratulerer! Send meg adressen din: post@papirhobby.no Igjen; takk til dere 3 som deltok.

Tags : ,

Da har dagen kommet og jeg setter idèen min ut i lyset. Det er nå 3 uker siden bomben smalt i Oslo og alle er preget av dette på en eller annen måte. Flere har markert sin motstand med å gå i fakkeltog, tenne lys og løfte roser. Og det er her “Vi holder sammen” kommer inn. Vi scrappere og kortlagere uttrykker våre følelser gjennom papir (mange bruker dette som terapi) og jeg ønsker at vi skal holde sammen og løfte roser på vår måte!

Jeg vil rett og slett utfordre deg til å lage et prosjekt; kanskje som et minne fra fakkeltoget, blomsternedleggelse, om personer som har gått bort, kondolansekort eller rett og slett bursdagskort, layout med glade mennesker m.m. Du velger tema og det eneste kravet er at det er minst èn rose på prosjektet og den skal være synlig. Du kan kombinere det med andre prosjekter så lenge det står i teksten at det også er til denne utfordringen.

Dette blir papirverdens måte å løfte våre roser på. Blir du med?

Alle som leverer er med i trekningen av en pakke med roser. Fristen er 31. august og jeg trekker en vinner 1. september. Jeg kommer også til å velge ut minst 3 prosjekter som får hederlig omtale.

Hvis du ikke har blogg, kan du sende på mail post@papirhobby.no

Her er et kort jeg har laget med roser, tekst “Miss you” (savner deg),  produkter fra Kaisercraft Miss Nelly:

Koselig at du tok turen innom bloggen min og god helg!

Tags :

Jeg har lenge tenkt på noe og i morgen blir det offisielt….

Tags :