Posts Tagged ‘thickers’

Jeg har et elsk- og hatforhold til Thickers. Jeg digger de fordi de kommer i mange farger og fasonger, men enkelte ganger passer ikke fargen og heller ikke fonten/utseende. Heldigvis finnes det håp når det gjelder farger og det vil jeg vise her. Jeg har brukt foam (mosegummi) bokstaver i hvitt:

På bildet under har jeg brukt akrylmaling (dabber fra Ranger). Maling passer også til alle flater som papp og også thickers i mørke farger. Maling gir et heldekkende og fargesterkt preg.

Her har jeg brukt stempelpute Chalk ink fra Colorbox. Det gir en matt effekt på lyse farger.

Under har jeg brukt distress fra Ranger. Det gir også et matt utseende. Flott til vintage.

Her har jeg brukt glimmer mist og sprayet rett på. Denne fargen blir ikke så jevn men gir et spennende uttrykk.

Her har jeg brukt glitter rett på foamen. Dette kan selvfølgelig brukes på alle flater for å glamme opp litt.

Håper dette ga deg litt inspirajon og kanskje du får brukt litt flere av thickersene/bokstavene dine.

*Denne tutorialen er laget for Scrap that baby.

Tags : ,

Tips ang. farging av foam-Thickers fra American Crafts.

Jeg har mange hvite, forskjellige Thickers fra American Crafts og mange av de er av foam/skum. Det er ofte jeg trenger thickers i andre farger enn de jeg har. Og da er hvite foam-thickers ypperlige å fargelegge. Jeg bruker stempelputer fra Colorbox og på eksemplet under har jeg brukt “Pigment ink (option pad) by ColorBox”. Som du ser på bildet 2 er det en lang rekke med forskjellige farger. Jeg farger bokstavene etter jeg har satt de på arket/layouten. Herlig med litt ekstra farger (men du kan evt. farge de før du setter de på arket). Jeg begynner med grunnfargen (her gul) og fortsatte med en rød farge på toppen. Pass på at du drar stempelputa og drar fargen utover. Ved bruk av disse stempelputene er det også enkelt å skyggelegge; du drar bare puten over kanten fra feks. venstre hjørne og ned mot høyre. 

Nå har jeg også endelig prøvd “Shimmerz” spritz – det gir en flott shimmer-effekt. Vanskelig å få frem på bildet og veldig lekkert in real. I alle fall for meg som elsker glitter.

p1010783

p1010787

American Crafts har søkt etter nye medlemmer til Design Teamet sitt. Tenk å være designer for AC! De har utrolig mange flotte produkter; blant annet Thickers (klistremerkebokstaver). Jeg antar at det er ekstremt mange som har søkt og det blir spennende å se hvem som er på det nye teamet.

Nå har jeg endelig laget Flickr-album. Jeg har lagt ut alle bildene av layouter som tidligere er vist her i bloggen: http://www.flickr.com/photos/40639613@N03/

Håper ellers alle som titter innom har en fin sommer.

signatur

Tags : ,

Jeg har lyst å vise dere noen sider som jeg scrappet i 2007-08. Det er bilder av nevøen min. Han er så god og er nesten som en lillebror for meg. Det tredje bildet er av Ailo Gaup. Jeg overrasket nevøen min med å dra å se på Ailo da han trente.  Det er stort når det er helten.

into-your-world_small1

stilig-i-bryllup_small1

free-as-a-bird_small1

ailo

“Look into your world” ark: Basic Grey og Hambly, bokstaver: thickers, pynt: fra travelkolleksjonen til Elsie KI Memories.

“Stilig i bryllup” ark: My minds eye og Hambly, bokstaver: thickers og remarkers, pynt: knapper, maling og glitter.

“Free as a bird” ark: Basic Grey og Melissa Frances, bokstaver: thickers, pynt: rubons fra Hambly og maling.

Takk for at du ser.

signatur

Tags : , ,