Posts Tagged ‘That’s just so cute’

Hei og tusen takk for koselige tilbakemeldinger! Det er stor stas å være tilbake! Jeg har scrappet litt de siste dagene og ser at papirhobby er for ever min hobby.

Denne måneden er jeg gjestedesigner hos utfordringsbloggen That’s just so cute. Tusen takk for at dere ville ha meg som gjestedesigner og jeg holder selvfølgelig en utfordring hos de og stikkordet er Tingeling. Under ser du min layout som jeg lagde til utfordringen:

Her har jeg lekt med mye rart. Tittelen er “your life, your future” – ditt liv, din fremtid. Bilde er av meg i 9ende klasse på skolen (ca 17 år siden).

Jeg har brukt glimmer mist, distress stain, rubons, chipboards, klistremerker, pynt fra Andrine & Marens Landhandleri, washi tape fra sawyers place og et stempeltrykk med tingeling, fargelagt med copics.

Takk for at du tok turen innom.

Tags : ,

Jeg har endelig scrappet igjen og scrapping er terapi:

Tittel: tusen tanker. Bilde av meg, totalt usminket. Denne layouten er om at jeg har tusen (og sikkert flere) tanker i hodet. Både gode og vonde, fortid og fremtid. Jeg reflekterer mye og har meninger om mye.

Jeg fikk plutselig ideèn til denne layouten da jeg så en utfordring fra Lene (She so cute 17) og bare måtte scrappe. Utfordringen var å scrappe deg selv og en skisse. Stilen steampunk passet perfekt til ideèn.  I “hodet” har jeg brukt autentiske klokkedeler som jeg har fått av svigerfar (tusen takk Trond).

Glimmermist, glimmer glaze (fra Tattered Angels) og Distress Stain må til. Ellers har jeg brukt ark fra Graphic45, My Mind’s Eye og Bo Bunny. Klistermerker fra Tim Holtz. Og en brads for å holde hodet mitt på plass, ha ha!

Tusen takk til Lene for utrolig morsom utfordring og takk for at du ville se.

Tags : , , ,

Jeg har lekt med saksen og scrappet en side. Tidligere i høst var det scrappetreff i Tønsberg (jeg var der) og Ingvild Bolme holdt kurs. Jeg var ikke med på kurset men fikk se alle layoutene til de som var med på kurset og lot meg inspirere av klipping, litt lag og detaljer.

“Once in awhile, right in the middle of a ordinary life, love gives us a fairytale”  – innimellom, i et vanlig liv, gir kjærligheten oss et eventyr.

Bilde av meg da jeg var gravid, her er jeg ca. 8 måneder på vei og akkurat en måned etter fødte jeg ei jente.

Ark og produkter er fra Kaisercraft.

Her ser du lag og det jeg har klippet ut (blomstene).

That’s just so cute har en utfordring om å legge ut layouter inspirert av Ingvild Bolme, og er er mitt bidrag.

Takk for at du tok turen innom!

Tags : ,

Jeg har scrappet et kort etter skisse hos So cute og her er mitt bidrag:

Her er skissen jeg har brukt:

Tittel: Friends 4E/Venner for alltid. Jeg har brukt ark fra Kaisercraft, kraftkartong fra Bazzill, glimmer mist, chalk ink, bling fra Kaisercraft, bokstaver fra American Crafts og Cosmo Cricket og litt glitter.

Takk for at du ser.

Tags : ,

Utfordringsbloggen That’s just so cute har en utfordring om å scrappe hverdagsbilder og her er ennå et bidrag fra meg:

Tittel: Bakseteshow/ Backseat show. Bilder av datteren min som synes det er moro med selskap i baksetet.

Jeg har brukt ark fra Basic Grey og My Mind’s Eye. Bling, chipboard, glimmer mist, blomster, bokstaver fra Basic Grey, stjernepunch, tag fra Basic Grey.

Har du husket å si hei til minst 5 fremmede denne uken? Jeg nådde målet allerede på tirsdag og prøver igjen til uka.

Tags : ,

Utfordringsbloggen That’s just so cute har en utfordring om å scrappe hverdagen. Hver dag er en fest, eller hver dag er en hverdag for oss. Glitter, stas og høy champagneføring holder vi til bursdager.

Tittel: Vasker/Cleaning. Bilder av datteren min som vasker stolen sin, på selveste nyttårsaften. Hun er fortsatt ivrig til å hjelpe til, og det med stor glede og entusiasme. Jeg har brukt ark fra My Mind’s Eye (den nye serien Lost & Found er SÅ lekker), noteark (takk Lene), metall fra Tim Holtz, blonder farget med glimmermist, bølgepapp malt med crackle-maling, stjerner, tags med tekst, bølgepapp-bokstaver fra Bella Blv og litt washi-tape.

Takk for at du ser og har du husket å si hei til noen ukjente? (oppfordring i forrige blogginnlegg).

Tags : ,

Hei, nå har jeg satt i gang et prosjekt her og jeg vet foreløpig ikke hvor det ender. Jeg er veldig stolt over å få være gjestedesigner for skissedilla og ønsker å hylle dilla-gjengen. Og det er her prosjekter starter; jeg ønsker å hylle hver og en av jentene på min måte. Ha ha, er du spent nå? Det er jeg også. Så kjære dilla-jenter; dette er min hyllest til dere. Ville bare gjøre litt stas på dere og håper dere tar det med et smil…

Først ut er Mia  (med @) jeg møtte henne første gang i 2006 på et treff jeg arrangerte via butikken min og siden har jeg ikke blitt kvitt henne. Det vil si; hun dukker stadig opp og det er utrolig hyggelig. Denne dama har bein i nesa, i allefall når det kommer til scrapping. Hun er en av få scrappere som digger og som klarer å bruke rødt! Denne dama må være full av kjærlighet for layoutene hennes oser av rødt, hun digger det og blir aldri lei. Nå skal jeg ikke skrive en hel avhandling om Mi@, men jeg setter veldig pris på scrappe-vennskapet vårt og det er alltid hyggelig å møte henne på treff. Og vi har begge en forkjærlighet for Hambly.

Her er min hyllest til Mi@, jeg har latt meg bli inspirert av den røde siden hennes og her er bidraget:

Tittel: Vannmelon. Bildet av lille M som spiser vannmelon. Jeg har brukt ark fra Basic Grey, Hambly, Bazzill, 3ndy og Jenni Bowlin. Bokstaver fra Pink Paislee, metallpynt fra Making Memories og litt maling.

Det passer jo bra at utfordringsbloggen That’s just so cute  har utfordring med å bruke rødt og dette er da mitt bidrag.

Tags : , ,