Posts Tagged ‘Studio Calico’

Endelig har jeg scrappet til Skissedilla, digger skissene deres. De har nylig hatt jubileum og har nå holdt på i over 100 uker! Det er utrolig bra jenter! Stå på! Her er mitt bidrag til denne ukens skisse:

Tittel: Fun motherhood/morsom morsrolle. Bilde av meg og datteren min. Jeg har brukt mye fra Studio Calico; de har flotte og sammensatte kit. Det jeg har brukt er kartong, mønsterark fra Crate Paper, Love Elsie og My mind’s Eye, bord fra Crate Paper, stempler fra Studio Calico og Fancy Pants, glimmer mist, brun stempelpute, bokstaver fra Jennie Bowlin og American Crafts, sommerfugler fra Making Memories og litt glitter.

Denne layouten er litt dyp; selvfølgelig er det moro å være mamma men det kan også være krevende/tøft. Bokstavene viser at det går opp og ned. Sirklene indikerer bobler; noen ganger lever vi mødre i våre egne bobler – enten flyter de eller de sier plutselig splash! Men er det noe vi mødre kan så er det å alltid reise oss igjen.

Her er skissen jeg har brukt som utgangspunkt

Takk for at du ser og god helg!

Tags : ,

Jeg har en blogcandy gående; du kan vinne et komplett Studio Calico kit:

Fristen er i morgen 30. september og vinner blir annonsert på fredag  1. oktober. Les mer her: https://www.papirhobby.no/2010/08/31/blogcandy-5/

Andrine & Marens Landhandleri har også en blogcandy gående:

Les mer her: http://andrinemaren.blogspot.com/2010/09/blog-candy.html

Tags : ,

Nå er det på tide med blogcandy igjen! Jeg elsker å gi bort gaver/overraskelser og denne gangen gir jeg bort et kit fra Studio Calico. Dette kitet kom ut i juli og  heter Continental. Perfekt til bildene fra sommerferien.

Hvis du vil være med i trekningen av denne flotte candyen må du:

1. legge deg til som følger av bloggen min (hvis du ikke allerede er det).

2. Skrive om bloggen min/candyen i din blogg.

3. Legge igjen kommentar i dette innlegget.

Fristen er torsdag 30. september kl. 2359. Jeg trekker en vinner og legger det ut på bloggen her.

Tags : ,

Ny utfordring hos Scrap Yourself og denne gangen er det å scrappe om steder du vil reise til. Denne passet perfekt til meg for jeg er helt syk etter å reise. Helst med fly til et annet land, så jeg kommer litt utenfor Buskerud. Ser at det er mange restplasser til syden nå og da mannen min så layouten min, lurte han på om han kanskje måtte ta et hint snart. Har kanskje snakket mye om å reise i det siste og jeg blir snart 30!

Jeg har lyst til å reise til Capri, Italia. Jeg har aldri vært i Italia før og for mange år siden så jeg noen bilder fra Capri og da ble det et mål å kanskje reise dit en engang. Her er layouten:

Tittel: Capri, Italy. May your dream come true/ kanskje drømmen din går i oppfyllelse. Bilde fra et hotell i Capri. Ser det ikke deilig ut? Jeg har brukt diverse fra Studio Calico kit “Granny’s Cupboard”, med blant annet Hambly Transparent. Elsker Hambly!

Hvor vil du helst reise? Bli med på utfordringen!

Tags : , , ,

Det er en ny utfordring hos Scrap Yourself og denne gangen er tema “If I could turn back time/hvis jeg kunne skru tiden tilbake”. Her er mitt bidrag:

Tittel: “If I could turn back time, I would see you again/Hvis jeg kunne skru tiden tilbake, ville jeg se deg igjen”. Bildet er av meg og pappa da jeg kom hjem fra språkreise i England (1993). Han døde i 2004 og jeg savner han (hele familien savner han).

Jeg har brukt Joyland-kit fra Studio Calico, litt maling og litt stjerner. Det er flere ting på layout’en som minner meg om pappa og tittelen er bevist vanskelig å lese for å understreke at jeg ikke kan skru tiden tilbake.

Det kommer snart flere layouter (har endelig scrappet litt igjen).

Takk for at du ser og kanskje du vil scrappe en layout om å skru tiden tilbake. Husk å legg igjen kommentar hos Scrap Yourself.

Tags : ,

Utfordringsbloggen Skissedilla har kommet med en herlig skisse og jeg måtte prøve den. Her er mitt bidrag:

Tittel: Life is like a carousel, remember to enjoy the ride (= livet er som en karusell, husk å nyt turen). Bildet er av lille M, veldig alvorlig og søt. Jeg har brukt produkter fra Studio Calico-kit (dette er det første kit’et jeg har fått fra de og nå har jeg endelig fått testet det ut); ark fra Studio Calico, Basic Grey, rubons fra Studio Calico, bokstaver fra Sassafras og Cosmo Cricket, litt maling og Maya Mist.

Her er skissen jeg har brukt:

Denne helgen har vi vært mye ute og bare kost oss. På lørdag syklet vi i Drammen. Har investert i sykkel-vogn og lille M storkoste seg. Her sitter hun fornøyd med hjelm OG bamse (jeg har arvet en sykkel fra svigerinna mi; tusen takk Maya!).

Her er vi på vei over Ypsilon bru i Drammen:

I dag har vi vært på Konnerud (Drammen) og sett på de gamle gruvene. Historien om gruvene går helt tilbake til 1600-tallet. Storhetstiden var på 1700- og 1800-tallet. De hentet ut blant annet malm for sølv-, bly- og kobberutvinning og leverte store mengder til Eidfoss verk. Her er vi på Konnerudkollen med utsikt over Drammen (dette er på toppen ved gruvene):

Her sitter vi ved gruve-museumet (vaskeriet) med utsikt over Drammen i bakgrunn. Godt med lunsj:

Håper du har hatt en fin helg og ønsker deg en flott uke!

Tags : , , ,