Posts Tagged ‘Stripa’

En av mine layouter kom på stripa på forumet Minneriket.  Tessa har valgt ut “I oldemors dåpkjole” og skriver dette: Denne uken valgte jeg denne søte lo’en til Ann-Katrin. Likte godt de duse fargene og at hun har stæsja lo’en masse uten at den ble overfyllt. Tusen takk for lekker inspirasjon! Tusen takk Tessa og her kan du se layouten:

Bestemors dåpskjole

Jeg har laget ny skisse til utfordringsbloggen Practical Scrappers. Har blitt inspirert av sunburst/solstråler som ofte går igjen i mønsterark, reklamer og andre grafiske prosjekter. Her er skissen:

AK23

Hos Practical Scrappers kan du se hvordan noen i design teamet har løst skissen. Og hvis du likte skissen og vil prøve den, må du gjerne legge igjen link hos Practical Scrappers. Lykke til!

NB: jeg legger ut en ny layout i morgen, søndag.

signatur

Tags : , , ,

Jeg havnet på stipa (spotlight) på forumet Minneriket denne uken. Kine valgte ut min layout (“Du utforsker bassenget”). Dette sier Kine: Denne uka vil jeg trekke fram denne friske og sommerlige layouten av Ann Katrin! Dette er en ordentlig gladlayout! Jeg digger det lekne oppsettet, de herlige sommerlige fargene og det morsomme bildet. Det er kjempeflott med sirklene som går igjen på hele layouten uten at de blir for dominerende. Takk for at du deler! Tusen takk Kine for kjempe koselige ord.

Her er layouten:

Du utforsker bassenget

signatur

Tags : ,

Jeg ble månedsvinner for januar hos Skissedilla med layouten “Lakrisjenta”! Nå har jeg all grunn til å være stolt. Skissedilla er en utfordringsblogg som legger ut en ny skisse hver uke og du har en uke på å levere et bidrag. Det er en populær blogg og de har hatt stor oppslutning. Altså mange som har levert bidrag hver uke og det blir mange på èn måned og de valgte ut min som månedsvinner! Omtalen jeg fikk var: Vinneren denne gang tok oss samtlige med storm. Et fyrverkelig av et arbeid. Så tvers igjennom feiende flott og en fargebruk som tar pusten av de fleste. Tusen takk Dillajenter! Lene, Marianne, Ann Kristin, Hege, Brit, Anette og Carrin! Og jeg er kjempe stolt av Lene som har dratt igang denne fantastiske bloggen og at den nå har blitt så populær.

Og jeg kom på stripa på Minneriket denne uka med nettopp “Lakrisjenta”. Maren valgte den ut og skriver: Jeg velger meg denne layouten av Ann-Katrin. Jeg digger fargene, sort og rosa sammen er bare helt utrolig kult! Tøft oppsett, og så likte jeg glimmermisten veldig godt! Og så funket det så bra med tittelen vertikalt også! Tusen takk for at du deler! :D   Tusen takk Maren.

Så akkurat nå svever jeg på en rosa scrappesky. Har scrappet en side i dag og håper jeg får lagt den ut i bloggen her i kveld.

signatur

Tags : , ,

Oi, dette er utrolig moro. Først oppdaget jeg at jeg var på scrapwalken hos ScrappeHuset. Det er en utfordringsblogg som hver måned fokuserer på en bestemt stil. Denne måneden er det monokromatisk og en gang i måneden velger de ut layouter/kort som passer til stilen. Torill hadde valgt ut min layout: Jeg synes den var så knall i fargene, leken i stilen, og det bilde var arti. Sånn sikkelig i FARTEN.  Tusen takk Torill!

 scrapwalk-1-2009

Og så  på Minneriket (norsk forum/galleri) har de noe som heter Stipa. Det er utvalgte medlemmer på forumet som velger ut prosjekter/layouter som har blitt lagt ut i galleriet i løpet av uken. Og Stempelgal/Hilde valgte ut min layout: Denne uka velger jeg meg Ann-Katrin. Syns siden hennes er så søt, og ikke minst likte jeg tekstingen “How to eat a cake when you turn one year”. Takk for at du deler med oss andre!!! Tusen takk Stempelgal/Hilde!

stripa-1-2009

Tusen, tusen takk! Kjempe moro å få tilbakemeldinger på det jeg lager.

signatur

Tags : , ,