Posts Tagged ‘Skissedilla’

Jeg har vært på scrappetreff (på selveste Konnerud!) og har faktisk scrappet litt. Denne brukte jeg veldig lang tid på. Hadde en utfordring om å scrappe mest hvitt (og jeg som helst må ha med farger); her er resultatet:

Tittel: Paradis. Mannen min og datteren min som går på svalberget (august 2011).

Over: gammel ramme med skjell, netting til strandleker – alt med et lag hvit maling.

Over: litt blåmaling på bokstavene for å gi litt liv, blomster og noen klistremerker med skjell.

Jeg har brukt ark, gammel ramme, skjell, klistermerker, blomster, frimerker, netting til strandleker, knapper, stoffhjerter og litt hvit maling.

Her er skissen jeg har blitt inspirert av:

Takk for at du tok turen innom.

Tags : , ,

Tjoho, jeg ble valgt ut som en av topp 3 hos utfordringsbloggen Skissedilla. Tusen takk til Hege AL for koselige ord: Også falt jeg for Ann Katrin sin nydelige og duse LO. Flotte farger sammen og superskjønt bilde!! Digger også de små tekststripene! Her er layouten:

Tags :

Did you know that Pink Gelato means pink icecream? So now you understand why I like it and Velvet Ensemble is with classic colors, music AND damask. All my favorite ingredients. Ok; so Pink Gelato and Velvet Ensemble is the two new lines from Kaisercraft and I already have these lines in my scrap office. Lucky me!

Pink Gelato is so soft just like homemade icecream and with a touch of summer. And with lots of words in tiny stickers:

You can see more of Pink Gelato here.

Velvet Ensemble is classic with music AND damask. I love the colors and the rich details:

 

You can see more of Velvet Ensemble here.

I have played with the Pink Gelato-line and used this weeks sketch at Skissedilla:

Title: Live life/lev livet. Picture of my dear daughter from last summer. This is a deep layout; I wan’t her to know that she has to live the life and follow her dreams (It seems like “follow your dreams” is my new quote… and I like it).

I have used paper and stickers from Kaisercraft Pink Gelato, letters from American Crafts and Maya mist.

Here is the sketch I have used:

Thanks for looking and I wish you a wounderfull weekend!

Tags : , , ,

 Jeg har scrappet til Skissedilla og her er mitt bidrag:

Her er skissen jeg har brukt,  laget av Lene:

Tittel: Minner, søstre (Memories, sisters). Bildet av moren min og tanten min. Synes bildet er så fint og det er fra 1950-tallet.

Jeg har brukt ark fra Kaisercraft, bord-puncher, bling fra prima, metallpynt fra Tim Holtz, keramikk-blomst fra Melissa Frances, knapper, distress-maling, bokstaver fra Webster’s page og litt glitter.

Takk for at du ser.

Tags : ,

Jeg hvier meg på denne ukens Skissedilla skisse og her er resultatet:

Tittel: Lille du. Bilde av datteren min, ca 6 mnd gammel og tatt hjemme på stuegulvet/teppet.

Jeg har brukt ark fra My Mind’s Eye, Chatterbox, Melissa Frances. Bølgepapp, washi-tape, bokstaver fra American Crafts, , blonder fra mamma’en min, sommerfugler fra Making Memories, tekstramme fra American Crafts, stempelblekk fra Ranger, glimmer glaze, distress maling og dimensional pearls fra Ranger.

Her er skissen jeg har brukt:

Takk for at du tok turen innom og takk for alle koselige kommentarer!

Tags :

Joho! Layouten min ble valgt ut blant topp 3 hos Skissedilla. Tusen takk Lula og tusen takk for koselig kommentar:

Den siste jeg vil vise frem er ANN-KATRIN. Siden din er full av søte detaljer som passet fint og gav en helhet. Stemplingen og mistingen var perfekt plassert og skaper balanse i siden din:)Herlig med innslag av rosa:)
 
Og her er layouten:
Det har skjedd mye spennende i det siste og jeg har vært i flere møter (alt er scrappe-/hobbyrelatert). Mer info kommer etterhvert. Jeg er ikke i tvil om at jeg elsker hobbyen min!
Takk for at du tok turen innom bloggen min og jeg ønsker deg en god helg!

Tags : ,

Endelig har jeg scrappet til Skissedilla, digger skissene deres. De har nylig hatt jubileum og har nå holdt på i over 100 uker! Det er utrolig bra jenter! Stå på! Her er mitt bidrag til denne ukens skisse:

Tittel: Fun motherhood/morsom morsrolle. Bilde av meg og datteren min. Jeg har brukt mye fra Studio Calico; de har flotte og sammensatte kit. Det jeg har brukt er kartong, mønsterark fra Crate Paper, Love Elsie og My mind’s Eye, bord fra Crate Paper, stempler fra Studio Calico og Fancy Pants, glimmer mist, brun stempelpute, bokstaver fra Jennie Bowlin og American Crafts, sommerfugler fra Making Memories og litt glitter.

Denne layouten er litt dyp; selvfølgelig er det moro å være mamma men det kan også være krevende/tøft. Bokstavene viser at det går opp og ned. Sirklene indikerer bobler; noen ganger lever vi mødre i våre egne bobler – enten flyter de eller de sier plutselig splash! Men er det noe vi mødre kan så er det å alltid reise oss igjen.

Her er skissen jeg har brukt som utgangspunkt

Takk for at du ser og god helg!

Tags : ,

Når jeg drar på treff, tar jeg med meg en del ark og det er ikke alle jeg har tenkt til å bruke da. Dessverre oppdaget Mi@/Marianne at jeg hadde et ark med Thomas toget og hun ga meg en utfordring om å bruke det. Jeg liker utfordringer og startet litt motvillig. Her er resultatet:

Tittel: Digger Thomas. Bilde av datteren min som ser på tv og Thomas toget. Har brukt ark med Thomas toget, Hambly overlay og rødt ark fra My Mind’s Eye, glimmer mist, stempelpute, stjerner, washi-tape og bokstaver fra Basic Grey.

Her er skissen jeg har brukt.

Takk for at du ser.

Tags : ,

Jeg har scrappet litt igjen og endelig en side jeg kan vise frem. Har scrappet etter ukens skisse hos Skissedilla, designet av Trina:

Tittel: Nytt kjøkken/new kitchen. Bilder av datteren min som konsentrerer seg veldig ved det nye kjøkkenet.

Jeg har brukt ark fra Bazzill, My mind’s Eye, American Crafts, Prima, Hambly og Love Elsie (KI memories). Bokstaver fra Basic Grey og notatsirkel fra October Afternoon.

Her er skissen, har snudd den 90 grader.

Takk for at du tok turen innom og ønsker deg en flott uke!

Tags :

Tusen takk for alle koselige tilbakemelding. Det er så gøy å høre at andre liker det jeg lager. Jeg scrapper fordi jeg synes det er gøy og dette er verdens beste hobby. Og da er det veldig inspirerende når andre sier de blir inspirert av mine prosjekter. Tusen takk alle sammen.

Jeg har også fått heder og ære ute i scrappeverden denne uken. Jeg ble valgt ut som kreativ sjel på scrappeforumet scrapping.no:

Lisbet på forumet valgte ut min layout og sier “Jeg velger denne gang en behagelig Lo fra efran. Den er så harmonisk, og den fanger virkelig øyeblikket og bildet.”  Tusen takk Lisbet!

Jeg ble også en av ukens dille på utfordringsbloggen Skissedilla:

Lene/Nabon valgte min og sier: “Jeg vil ha denne til Ann-Katrin! Elsker det lilla, og bruken av mønsterark her! Love it!”  Tusen takk Lene!

Tusen takk for heder og ære. Det setter jeg veldig pris på og er veldig stolt!

Tags : , , ,

Da har vi kommet til siste Skissedilla-jente og det er nesten litt vemodig at det ikke er flere jenter jeg kan presentere. Dette har vært et morsomt prosjekt, jeg har lært mye, testet ut teknikker, scrappet mye på en uke og det har blitt sene kvelder. (I kveld ble det ekstra sent siden nevøen min, som er på besøk hos oss, plutselig fant ut at han skulle ha ny telefon. Da er det bare å stille opp og gutten ble superfornøyd med ny telefon.) Så over til siste dilla-jenta; nemlig Lene/nabon!

Jeg kunne sikkert ha skrevet en hel bok om Lene, men prøver å forkorte meg veldig. Lene er tvers igjennom super-god! Nå begynner dette å bli litt klisjè når det gjelder disse jentene, men Lene er KLIN GAL (=klin gæ’ærn). Hun er seg selv og driter i andres meninger. GO GIRL! Hun er litt dillete og dette gjenspeiler seg i layoutene hennes; det er lag-på-lag, gjerne med søm, blomster, blonder, tags og diverse andre ting/tang som passer inn der Lene føler det mangler noe. Enkelte ganger slår hun til og lager helt enkle layouter (Clean & Simple). Nå er ikke det noe problem her, for bildene hennes er så lekre og står fint alene. Kjære Lene, takk for scrappevennskapet. Setter veldig pris på det. You will never walk alone.

Jeg vurderte lenge om jeg skulle gå for den enkle stilen eller stæsje-stilen til Lene, og endte opp med å bli inspirert av lag-på-lag og krøll.

Tittel: Blåbær i skogen/blueberry in the wood. Bilder av lille M og bestemor på blåbær-tur. Jeg har brukt ark fra Basic Grey, 3ndy og Prima. Blonder, blader, sommerfugl, bling, blå perler, notatmerke fra October Afternoon, bokstaver fra Basic Grey.

Jeg ble insprert av denne skissen hos Scrap-tures;

Tusen takk for alle kommentarer og takk for at du ser.

Tags : , , , ,

Dette er den nest siste hyllesten av Skissedilla-jentene og jenta som nå blir presentert er Carrin!

Carrin er den kuleste læreren ever! Hun skryter iallefall av det og har skriftlig bevis. Som resten av gjengen er denne jenta gal! Hun gjør det hun har lyst til og er ganske sta (tror jeg). Hun har kalt seg selv den brutale Carrin og det kan man se på layoutene hennes. Hun river i mønsterark, lange remser og når hun er skikkelig gal, hender det at hun bretter litt også. Ellers er glimmer mist, litt maling og noen monstere godt representert i arbeidene hennes. Stilen hennes en blanding av cluster, white space og grunge. Lurer veldig på hvordan hun er som lærer? Ville du ha hatt henne som lærer?

Jeg har latt meg inspirere av rivingen hennes, de lange remsene:

Tittel: I love you so, my sweet little star/Jeg elsker deg så, min søte lille stjerne. Bilde av lille M (datteren min). Jeg har brukt ark fra Basic Grey og Love Elsie,,  kartong, bokstaver fra Basic Grey, maling, glimmer mist, sommerfuglpunch fra Martha Stewart og stjernepunch fra Fiskars.

Datteren min har mange lilla klær og jeg faller naturligvis inn i en lilla periode. For en herlig farge.

Jeg har også brukt skissen fra Skissedilla som utgangspunkt:

Tags : , ,

Da er det endelig klart for neste hyllest av Skissedilla-jentene. Jeg er gjestedesigner hos Skissedilla denne måneden og som takk ville jeg lage min egen lille hyllest til Skissedilla. Jeg ble ikke ferdig i går og måtte sove litt på det (=dette prosjektet ble en liten nøtt og jeg digger utfordringer). Vel, neste jente er Brit!

Brit virker så søt og rolig og er kanskje ei ordentlig husmor? Og jeg tror hun drømmer masse! Dette bærer iallefall layoutene hennes preg av. Mange av de gir en spesiell drømmefølelse med lekre fargekombinasjoner og flotte detaljer. De viser en stor omsorg for barnene hennes og en dæsj humor med masse farger. Og hun er dessuten en pioner når det gjelder å klippe i bilder og det blir så lekkert og hun skaper en sammeheng i hele layouten.

Jeg har blitt inspirert av utklipp av bilder:

Tittel: Walking down the street/Går nedover gaten. Bilder av lille M som går selvsikker i gata. Jeg har brukt ark fra Basic Grey og Sandy Lion. Blomster, glimmer mist, punch fra Martha Stewart, bokstaver fra Basic Grey, notatlapper fra October Afternoon.

Tittelen er inspirert av Aya Kamiki-”Walking down the street”. Ei fresh jente fra Asia og jeg synes det passet til disse bildene. Og denne layouten er da med på utfordringen til Scrappehuset om å scrappe en sang som inspirer deg.

Senere i dag kommer det en ny presentasjon av Skissedilla-jentene. Nå er det bare 2 igjen (Lene og Carrin), hvem blir den neste?

Tags : , , ,

På tide med en ny hyllest og hva er dette? Jeg er gjeste designer hos utfordringsbloggen Skissedilla og som takk ville jeg hylle hver og en av jentene i Skissedilla-teamet. Samtidig er layoutene jeg lager med på utfordringer hos andre utfordringsblogger.

Nå er det allerede lørdag og fristen for å være med på skissen min hos Skissedilla er i morgen (søndag) kl. 2200. Kom igjen og scrapp! Skissen er perfekt for ferie-/sommerbilder og jeg tipper du har mange av de. Her er skissen min:

Så over til dagens presentasjon av Skissedilla-jente og det er Broggis/Anette!

Anette er ei jente med humor (alle jentene i Skissedilla har humor) og hun sprer gledelig om seg med herlige grimase-bilder. Dette synes også på layoutene hun lager; mange av de er fulle av humor, humoristiske titler og med annerledes vinkler på bildene. Stilen hennes er hovedsaklig vintage med mye bruntoner. De inneholder ofte bølgepapp, fjær, bling, blomster og notatark. Hun har også layouter med både farger og litt stilen clean and simple.

Jeg har blitt inspirert av bruntoner (selv om denne ble veldig rød), bling og fjær:

Tittel: My treasure/Min skatt. Bilde av lille M og meg. Jeg har brukt ark fra Basic Grey, Pink Paislee, Daisy D’s, October Afternoon og My Mind’s Eye. Bling, bokstaver fra American Crafts. Blonder og fjær som er farget med glimmer mist.

Og siden denne layouten er helt uten stempeltrykk, er denne med på utfordringen til Scrappekammeret om å lage kreasjon uten stempeltrykk.

Takk for at du ser!

Tags : , ,

Jeg fortsetter med hyllesten av Skissedilla-jentene og akkurat nå sitter jeg her med party-hatten, serpentiner og ballonger. Eller…  det er på tide å presentere min neste hyllest! Og det er søte Lula!

Lula er ei søt jente (og bittelitt sprø.. tror jeg). Jeg husker jeg møtte henne første gangen i butikken jeg drev og hun var med på treff der. Hun hadde mørkt hår med to små musefletter og lille Luna-baby lå i magen. Nå er jenta med i Skissedilla og tryller fram lekre layouter. Hun scrapper hovedsaklig i lettersize og stilen hennes er veldig grafisk med rette kanter, litt cluster, masse farger, gjennomførte detaljer, lyse bilder og det hender det er dæsj/litt av både glimmer mist og maling. Hun bruker også stempler og det blir så stilig. Blomster og skyer er også ofte representert på layoutene hennes.

Jeg har latt meg inspirere av det grafiske med rette kanter og lyse toner i bildet:

Tittel: Living life is fun and we’ve just begun/Å leve livet er morsomt og vi har nettopp begynt. Bildet av min lille familie (lille M er 3 måneder). Jeg har brukt hvit kartong, ark fra Hambly og Rhonna Farrer. Body’ene er klippet ut av et Hambly-ark, bokstaver fra American Crafts og Making Memories.

Tittelen er hentet fra sangen “We are family” med Sister Sledge. Synes den er så herlig og med god mening. Scrappehuset har en utfordring der du skal inspireres av en sang og dette er mitt bidrag.

Tusen takk for alle koselige kommentarer! Jeg setter så pris på samtlige og ønsker alle en flott helg.

Tags : , ,

Tusen takk for tilbakemeldinger om hyllesten min. Jeg bobler over av ideèr og da er jo bloggen min en fin arena.
Neste dillajente er..  HEGE!

Hun kaller seg for Hege AL, men jeg er sikker på at hun egentlig mangler en g som i Hege Gal. Jeg har ikke møte henne, men hun virker utrolig koselig og GAL. Ikke klin gal, men gal med masse humor. Når det gjelder scrappestilen hennes er den virkelig gjennomført. Hun bruker mye cluster og white space. Ingrediensene hennes er ofte hvit bakgrunn, spreke og sterke farger, bølgepapp, lag på lag, hvit ramme, litt glimmer mist, sommerfugler og blomster. Og sidene er alltid så utrolige lekre og delikate. Så; jeg har latt meg inspirere av hvit bakgrunn, lag på lag og blomster. Her er resultatet:

Tittel: So ro. Bilde av lille M som sover. Teksten er en sang jeg synger for henne når hun skal sove. Jeg har brukt (reste-)ark fra Love Elsie, Collage Press, October Afternoon, Kaiser Kraft og Hambly. Bølgepapp, kakeserviett, blomster fra Prima, bokstaver fra American Craft og Making Memories, notatark fra October Afternoon og litt bling.

Jeg har brukt skisse fra Creative Scrappers og er med på favoritt sang-utfordring hos Musikkstua. Jeg har ikke noe favorittsang, men denne teksten/sangen betyr mye for oss.

Nå setter jeg i gang med prosjekt neste skissedilla-jente. De blir presentert i vilkårlig rekkefølge. Hvem er den neste? Følg med i morgen.

Tusen takk for at du tok turen innom bloggen min, alltid koselig med besøk.

Tags : , , ,

Hei, nå har jeg satt i gang et prosjekt her og jeg vet foreløpig ikke hvor det ender. Jeg er veldig stolt over å få være gjestedesigner for skissedilla og ønsker å hylle dilla-gjengen. Og det er her prosjekter starter; jeg ønsker å hylle hver og en av jentene på min måte. Ha ha, er du spent nå? Det er jeg også. Så kjære dilla-jenter; dette er min hyllest til dere. Ville bare gjøre litt stas på dere og håper dere tar det med et smil…

Først ut er Mia  (med @) jeg møtte henne første gang i 2006 på et treff jeg arrangerte via butikken min og siden har jeg ikke blitt kvitt henne. Det vil si; hun dukker stadig opp og det er utrolig hyggelig. Denne dama har bein i nesa, i allefall når det kommer til scrapping. Hun er en av få scrappere som digger og som klarer å bruke rødt! Denne dama må være full av kjærlighet for layoutene hennes oser av rødt, hun digger det og blir aldri lei. Nå skal jeg ikke skrive en hel avhandling om Mi@, men jeg setter veldig pris på scrappe-vennskapet vårt og det er alltid hyggelig å møte henne på treff. Og vi har begge en forkjærlighet for Hambly.

Her er min hyllest til Mi@, jeg har latt meg bli inspirert av den røde siden hennes og her er bidraget:

Tittel: Vannmelon. Bildet av lille M som spiser vannmelon. Jeg har brukt ark fra Basic Grey, Hambly, Bazzill, 3ndy og Jenni Bowlin. Bokstaver fra Pink Paislee, metallpynt fra Making Memories og litt maling.

Det passer jo bra at utfordringsbloggen That’s just so cute  har utfordring med å bruke rødt og dette er da mitt bidrag.

Tags : , ,

I am so happy; the girls at Skissedilla asked me to be a guest designer. Of course, I would never say no to that! I love this girls and I really enjoy playing along with their sketches. Thumbs up for these girls! It’s a honor to be asked and to be a guest designer.

Jeg er så lykkelig; jentene hos Skissedilla spurte om jeg ville være gjestedesinger. Selvfølgelig, jeg vil aldri si nei til det. Jeg elsker/digger disse jentene og jeg synes det er moro å scrappe etter skissene deres. Tommelen opp for disse jentene. Det er en ære å bli spurt og å være gjeste designer.

Her er mitt bidrag:

Denne var morsom å lage og jeg har virkelig lekt meg med mye forskjellig. Tittel: blåser bobler. Bilder av lille M. Jeg har brukt (reste-) ark fra Love Elsie, Hambly, Cosmo Cricket, Sandy Lion og Creative Imagination. Diverse maling, masse bling, noen knapper, sommerfugl klippet ut av GCD ark, bokstaver fra My Little Shoebox og American Crafts.

Her er skissen jeg har designet:

Bli med på utfordringen, la deg inspirere av skissen og last opp bidraget hos Skissedilla. Da har du mulighet til å vinne denne premien:

Her er det ark fra bla: October Afternoon, GCD Studios, American Crafts, Sandy Lion og Basic Grey. Det er også stempler, chipboards, bling, WASHI-tape, brads, knapper og litt mer. Kom igjen og bli med!

Tags : , , , ,

Woho, layouten min ble valgt ut som en av 7 av forrige ukes skisse. Tusen takk Lene! Dette sier Lene/nabon som layouten min: “Jeg velger denne av Ann-Katrin! Digger fargene, bildet er jo bare så stilig! Kult med malinga, og elsker jo selvsagt sommerfuglene!” Igjen tusen takk Lene, dette betyr mye for meg.

Dette er layouten Lene snakker om (all washi washi):

I dag har vi bryllupsdag og den ble feiret med reker(?). Oss 3 og en kilo reker, ha ha. Vi lever lenge på minnene, det er helt sikkert. Den dagen vi giftet oss må ha vært den mest morsomme i vårt liv. Jeg inviterte familie og venner til surprise 30-årslag for mannen min. SURPRISE ropte alle da mannen min kom “uvitende” om hva som skulle skje. Noen timer etterpå blir alle samlet og brudemasjen ble plutselig spilt (ute i skogen). Der kommer mannen min og jeg gående i brudestas (dress og brudeskjole), samtlige gjester ble sjokkerte og frem kom hun som viet oss (via Humanetisk forbund). Der og da ble vi alstå viet foran 30 sjokkerte gjester. Gjett om det var moro! Alle trodde de overrasket mannen min.. ha ha..

Håper du får en minnerik dag og snart er det helg.

Tags : ,

Skissedilla har alltid flotte og inspirerende skisser og nå har jeg endelig scrappet etter skissene deres igjen. Denne gangen er det Carrin som har designet skissen; perfect for litt grunge look. Her er mitt bidrag:

Tittel: På camping med ny sovepose. Bilde av lille M. Jeg har brukt svart Bazzill kartong, mønsterark fra Basic Grey (faktisk), bokstaver fra Basic Grey (igjen!) og Making Memories. Martha Stewart sommerfugl-punch, maling, glimmer mist og Washi tape. And I am in love! Det er jo bare så kult! Jeg skriver mer om tapen i morgen ;o)

Dette er skissen jeg har brukt, har speilvendt opp ned:

Jeg har vært på scrappetreff på Lyngås (Lier) i helgen. Det var virkelig et flott treff, flott arrangert, flotte mennesker og vi fikk testkjørt litt ark og diverse utstyr. Jeg fikk laget 6 layouter og 2 kort. Det er ikke dårlig, det ble tross alt litt skravling og det er det som er så hyggelig med scrappetreff. Her er noen bilder og flere kommer i morgen. Dette er lørdag kveld og samtlige var i dyp konsentrasjon (?):

Dette var scrappeplassen min; fra det grønne skjærebrettet til mobiltelefon:

Jeg viser mer i morgen og ønsker alle som titter innom en flott uke!

Tags : , , , ,