Posts Tagged ‘Skissedilla hyllest’

Da har vi kommet til siste Skissedilla-jente og det er nesten litt vemodig at det ikke er flere jenter jeg kan presentere. Dette har vært et morsomt prosjekt, jeg har lært mye, testet ut teknikker, scrappet mye på en uke og det har blitt sene kvelder. (I kveld ble det ekstra sent siden nevøen min, som er på besøk hos oss, plutselig fant ut at han skulle ha ny telefon. Da er det bare å stille opp og gutten ble superfornøyd med ny telefon.) Så over til siste dilla-jenta; nemlig Lene/nabon!

Jeg kunne sikkert ha skrevet en hel bok om Lene, men prøver å forkorte meg veldig. Lene er tvers igjennom super-god! Nå begynner dette å bli litt klisjè når det gjelder disse jentene, men Lene er KLIN GAL (=klin gæ’ærn). Hun er seg selv og driter i andres meninger. GO GIRL! Hun er litt dillete og dette gjenspeiler seg i layoutene hennes; det er lag-på-lag, gjerne med søm, blomster, blonder, tags og diverse andre ting/tang som passer inn der Lene føler det mangler noe. Enkelte ganger slår hun til og lager helt enkle layouter (Clean & Simple). Nå er ikke det noe problem her, for bildene hennes er så lekre og står fint alene. Kjære Lene, takk for scrappevennskapet. Setter veldig pris på det. You will never walk alone.

Jeg vurderte lenge om jeg skulle gå for den enkle stilen eller stæsje-stilen til Lene, og endte opp med å bli inspirert av lag-på-lag og krøll.

Tittel: Blåbær i skogen/blueberry in the wood. Bilder av lille M og bestemor på blåbær-tur. Jeg har brukt ark fra Basic Grey, 3ndy og Prima. Blonder, blader, sommerfugl, bling, blå perler, notatmerke fra October Afternoon, bokstaver fra Basic Grey.

Jeg ble insprert av denne skissen hos Scrap-tures;

Tusen takk for alle kommentarer og takk for at du ser.

Tags : , , , ,

Dette er den nest siste hyllesten av Skissedilla-jentene og jenta som nå blir presentert er Carrin!

Carrin er den kuleste læreren ever! Hun skryter iallefall av det og har skriftlig bevis. Som resten av gjengen er denne jenta gal! Hun gjør det hun har lyst til og er ganske sta (tror jeg). Hun har kalt seg selv den brutale Carrin og det kan man se på layoutene hennes. Hun river i mønsterark, lange remser og når hun er skikkelig gal, hender det at hun bretter litt også. Ellers er glimmer mist, litt maling og noen monstere godt representert i arbeidene hennes. Stilen hennes en blanding av cluster, white space og grunge. Lurer veldig på hvordan hun er som lærer? Ville du ha hatt henne som lærer?

Jeg har latt meg inspirere av rivingen hennes, de lange remsene:

Tittel: I love you so, my sweet little star/Jeg elsker deg så, min søte lille stjerne. Bilde av lille M (datteren min). Jeg har brukt ark fra Basic Grey og Love Elsie,,  kartong, bokstaver fra Basic Grey, maling, glimmer mist, sommerfuglpunch fra Martha Stewart og stjernepunch fra Fiskars.

Datteren min har mange lilla klær og jeg faller naturligvis inn i en lilla periode. For en herlig farge.

Jeg har også brukt skissen fra Skissedilla som utgangspunkt:

Tags : , ,

Da er det endelig klart for neste hyllest av Skissedilla-jentene. Jeg er gjestedesigner hos Skissedilla denne måneden og som takk ville jeg lage min egen lille hyllest til Skissedilla. Jeg ble ikke ferdig i går og måtte sove litt på det (=dette prosjektet ble en liten nøtt og jeg digger utfordringer). Vel, neste jente er Brit!

Brit virker så søt og rolig og er kanskje ei ordentlig husmor? Og jeg tror hun drømmer masse! Dette bærer iallefall layoutene hennes preg av. Mange av de gir en spesiell drømmefølelse med lekre fargekombinasjoner og flotte detaljer. De viser en stor omsorg for barnene hennes og en dæsj humor med masse farger. Og hun er dessuten en pioner når det gjelder å klippe i bilder og det blir så lekkert og hun skaper en sammeheng i hele layouten.

Jeg har blitt inspirert av utklipp av bilder:

Tittel: Walking down the street/Går nedover gaten. Bilder av lille M som går selvsikker i gata. Jeg har brukt ark fra Basic Grey og Sandy Lion. Blomster, glimmer mist, punch fra Martha Stewart, bokstaver fra Basic Grey, notatlapper fra October Afternoon.

Tittelen er inspirert av Aya Kamiki-”Walking down the street”. Ei fresh jente fra Asia og jeg synes det passet til disse bildene. Og denne layouten er da med på utfordringen til Scrappehuset om å scrappe en sang som inspirer deg.

Senere i dag kommer det en ny presentasjon av Skissedilla-jentene. Nå er det bare 2 igjen (Lene og Carrin), hvem blir den neste?

Tags : , , ,

På tide med en ny hyllest og hva er dette? Jeg er gjeste designer hos utfordringsbloggen Skissedilla og som takk ville jeg hylle hver og en av jentene i Skissedilla-teamet. Samtidig er layoutene jeg lager med på utfordringer hos andre utfordringsblogger.

Nå er det allerede lørdag og fristen for å være med på skissen min hos Skissedilla er i morgen (søndag) kl. 2200. Kom igjen og scrapp! Skissen er perfekt for ferie-/sommerbilder og jeg tipper du har mange av de. Her er skissen min:

Så over til dagens presentasjon av Skissedilla-jente og det er Broggis/Anette!

Anette er ei jente med humor (alle jentene i Skissedilla har humor) og hun sprer gledelig om seg med herlige grimase-bilder. Dette synes også på layoutene hun lager; mange av de er fulle av humor, humoristiske titler og med annerledes vinkler på bildene. Stilen hennes er hovedsaklig vintage med mye bruntoner. De inneholder ofte bølgepapp, fjær, bling, blomster og notatark. Hun har også layouter med både farger og litt stilen clean and simple.

Jeg har blitt inspirert av bruntoner (selv om denne ble veldig rød), bling og fjær:

Tittel: My treasure/Min skatt. Bilde av lille M og meg. Jeg har brukt ark fra Basic Grey, Pink Paislee, Daisy D’s, October Afternoon og My Mind’s Eye. Bling, bokstaver fra American Crafts. Blonder og fjær som er farget med glimmer mist.

Og siden denne layouten er helt uten stempeltrykk, er denne med på utfordringen til Scrappekammeret om å lage kreasjon uten stempeltrykk.

Takk for at du ser!

Tags : , ,

Jeg fortsetter med hyllesten av Skissedilla-jentene og akkurat nå sitter jeg her med party-hatten, serpentiner og ballonger. Eller…  det er på tide å presentere min neste hyllest! Og det er søte Lula!

Lula er ei søt jente (og bittelitt sprø.. tror jeg). Jeg husker jeg møtte henne første gangen i butikken jeg drev og hun var med på treff der. Hun hadde mørkt hår med to små musefletter og lille Luna-baby lå i magen. Nå er jenta med i Skissedilla og tryller fram lekre layouter. Hun scrapper hovedsaklig i lettersize og stilen hennes er veldig grafisk med rette kanter, litt cluster, masse farger, gjennomførte detaljer, lyse bilder og det hender det er dæsj/litt av både glimmer mist og maling. Hun bruker også stempler og det blir så stilig. Blomster og skyer er også ofte representert på layoutene hennes.

Jeg har latt meg inspirere av det grafiske med rette kanter og lyse toner i bildet:

Tittel: Living life is fun and we’ve just begun/Å leve livet er morsomt og vi har nettopp begynt. Bildet av min lille familie (lille M er 3 måneder). Jeg har brukt hvit kartong, ark fra Hambly og Rhonna Farrer. Body’ene er klippet ut av et Hambly-ark, bokstaver fra American Crafts og Making Memories.

Tittelen er hentet fra sangen “We are family” med Sister Sledge. Synes den er så herlig og med god mening. Scrappehuset har en utfordring der du skal inspireres av en sang og dette er mitt bidrag.

Tusen takk for alle koselige kommentarer! Jeg setter så pris på samtlige og ønsker alle en flott helg.

Tags : , ,

Tusen takk for tilbakemeldinger om hyllesten min. Jeg bobler over av ideèr og da er jo bloggen min en fin arena.
Neste dillajente er..  HEGE!

Hun kaller seg for Hege AL, men jeg er sikker på at hun egentlig mangler en g som i Hege Gal. Jeg har ikke møte henne, men hun virker utrolig koselig og GAL. Ikke klin gal, men gal med masse humor. Når det gjelder scrappestilen hennes er den virkelig gjennomført. Hun bruker mye cluster og white space. Ingrediensene hennes er ofte hvit bakgrunn, spreke og sterke farger, bølgepapp, lag på lag, hvit ramme, litt glimmer mist, sommerfugler og blomster. Og sidene er alltid så utrolige lekre og delikate. Så; jeg har latt meg inspirere av hvit bakgrunn, lag på lag og blomster. Her er resultatet:

Tittel: So ro. Bilde av lille M som sover. Teksten er en sang jeg synger for henne når hun skal sove. Jeg har brukt (reste-)ark fra Love Elsie, Collage Press, October Afternoon, Kaiser Kraft og Hambly. Bølgepapp, kakeserviett, blomster fra Prima, bokstaver fra American Craft og Making Memories, notatark fra October Afternoon og litt bling.

Jeg har brukt skisse fra Creative Scrappers og er med på favoritt sang-utfordring hos Musikkstua. Jeg har ikke noe favorittsang, men denne teksten/sangen betyr mye for oss.

Nå setter jeg i gang med prosjekt neste skissedilla-jente. De blir presentert i vilkårlig rekkefølge. Hvem er den neste? Følg med i morgen.

Tusen takk for at du tok turen innom bloggen min, alltid koselig med besøk.

Tags : , , ,

Hei, nå har jeg satt i gang et prosjekt her og jeg vet foreløpig ikke hvor det ender. Jeg er veldig stolt over å få være gjestedesigner for skissedilla og ønsker å hylle dilla-gjengen. Og det er her prosjekter starter; jeg ønsker å hylle hver og en av jentene på min måte. Ha ha, er du spent nå? Det er jeg også. Så kjære dilla-jenter; dette er min hyllest til dere. Ville bare gjøre litt stas på dere og håper dere tar det med et smil…

Først ut er Mia  (med @) jeg møtte henne første gang i 2006 på et treff jeg arrangerte via butikken min og siden har jeg ikke blitt kvitt henne. Det vil si; hun dukker stadig opp og det er utrolig hyggelig. Denne dama har bein i nesa, i allefall når det kommer til scrapping. Hun er en av få scrappere som digger og som klarer å bruke rødt! Denne dama må være full av kjærlighet for layoutene hennes oser av rødt, hun digger det og blir aldri lei. Nå skal jeg ikke skrive en hel avhandling om Mi@, men jeg setter veldig pris på scrappe-vennskapet vårt og det er alltid hyggelig å møte henne på treff. Og vi har begge en forkjærlighet for Hambly.

Her er min hyllest til Mi@, jeg har latt meg bli inspirert av den røde siden hennes og her er bidraget:

Tittel: Vannmelon. Bildet av lille M som spiser vannmelon. Jeg har brukt ark fra Basic Grey, Hambly, Bazzill, 3ndy og Jenni Bowlin. Bokstaver fra Pink Paislee, metallpynt fra Making Memories og litt maling.

Det passer jo bra at utfordringsbloggen That’s just so cute  har utfordring med å bruke rødt og dette er da mitt bidrag.

Tags : , ,