Posts Tagged ‘Skisse’

Butikken Andrine & Marens Landhandleri har hver måned en ny utfordring med permie fra butikken. Denne måneden er det en skisse (designet av meg) og fristen er i morgen 25. oktober.  Sleng deg med og løs denne spennende skissen:

Her er mitt inspirasjonsbidrag:

Tittel: Pieces of me/biter av meg. Bilde av meg. Har brukt produkter fra Andrine & Marens Landhandleri, litt glimmer mist og bokstaver fra American Crafts og Basic Grey. Har delt et bilde av meg i 4 biter og plassert hengende rundt på layouten. Samtidig som den er litt Halloweeninspirert.

Takk for at du ser.

Tags : , ,

Ny skisse hos Practical Scrappers (amerikansk utfordringsblogg):

Det er ikke ofte jeg designer skisser med to bilder, bruker vanligvis 1 eller 3 bilder. Hyggelig hvis du linker layouten/kortet ditt hos Practical Scrappers hvis du bruker skissen.

Ønsker alle som titter innom en riktig god helg.

Tags : , ,

Da har vi kommet til siste Skissedilla-jente og det er nesten litt vemodig at det ikke er flere jenter jeg kan presentere. Dette har vært et morsomt prosjekt, jeg har lært mye, testet ut teknikker, scrappet mye på en uke og det har blitt sene kvelder. (I kveld ble det ekstra sent siden nevøen min, som er på besøk hos oss, plutselig fant ut at han skulle ha ny telefon. Da er det bare å stille opp og gutten ble superfornøyd med ny telefon.) Så over til siste dilla-jenta; nemlig Lene/nabon!

Jeg kunne sikkert ha skrevet en hel bok om Lene, men prøver å forkorte meg veldig. Lene er tvers igjennom super-god! Nå begynner dette å bli litt klisjè når det gjelder disse jentene, men Lene er KLIN GAL (=klin gæ’ærn). Hun er seg selv og driter i andres meninger. GO GIRL! Hun er litt dillete og dette gjenspeiler seg i layoutene hennes; det er lag-på-lag, gjerne med søm, blomster, blonder, tags og diverse andre ting/tang som passer inn der Lene føler det mangler noe. Enkelte ganger slår hun til og lager helt enkle layouter (Clean & Simple). Nå er ikke det noe problem her, for bildene hennes er så lekre og står fint alene. Kjære Lene, takk for scrappevennskapet. Setter veldig pris på det. You will never walk alone.

Jeg vurderte lenge om jeg skulle gå for den enkle stilen eller stæsje-stilen til Lene, og endte opp med å bli inspirert av lag-på-lag og krøll.

Tittel: Blåbær i skogen/blueberry in the wood. Bilder av lille M og bestemor på blåbær-tur. Jeg har brukt ark fra Basic Grey, 3ndy og Prima. Blonder, blader, sommerfugl, bling, blå perler, notatmerke fra October Afternoon, bokstaver fra Basic Grey.

Jeg ble insprert av denne skissen hos Scrap-tures;

Tusen takk for alle kommentarer og takk for at du ser.

Tags : , , , ,

I am so happy; the girls at Skissedilla asked me to be a guest designer. Of course, I would never say no to that! I love this girls and I really enjoy playing along with their sketches. Thumbs up for these girls! It’s a honor to be asked and to be a guest designer.

Jeg er så lykkelig; jentene hos Skissedilla spurte om jeg ville være gjestedesinger. Selvfølgelig, jeg vil aldri si nei til det. Jeg elsker/digger disse jentene og jeg synes det er moro å scrappe etter skissene deres. Tommelen opp for disse jentene. Det er en ære å bli spurt og å være gjeste designer.

Her er mitt bidrag:

Denne var morsom å lage og jeg har virkelig lekt meg med mye forskjellig. Tittel: blåser bobler. Bilder av lille M. Jeg har brukt (reste-) ark fra Love Elsie, Hambly, Cosmo Cricket, Sandy Lion og Creative Imagination. Diverse maling, masse bling, noen knapper, sommerfugl klippet ut av GCD ark, bokstaver fra My Little Shoebox og American Crafts.

Her er skissen jeg har designet:

Bli med på utfordringen, la deg inspirere av skissen og last opp bidraget hos Skissedilla. Da har du mulighet til å vinne denne premien:

Her er det ark fra bla: October Afternoon, GCD Studios, American Crafts, Sandy Lion og Basic Grey. Det er også stempler, chipboards, bling, WASHI-tape, brads, knapper og litt mer. Kom igjen og bli med!

Tags : , , , ,

Jeg har laget et bidrag til, til skisseutfordringen til My Mind’s Eye. Her er mitt andre bidrag:

Tittel: Mamma, SE! Bilde av lille M som stadig oppdager nye ting og sier stadig “se”. Jeg har brukt ark fra My Mind’s Eye, kartong fra Bazzill, stanset ut bokstaver med QuicKutz, notatlapper fra Basic Grey, rødt hus fra American Crafts, stjernepunch og “skog-pynten” er fra colorbök. Har også brukt litt maling og glimmermist.

Skissen og det forrige bidraget mitt kan du ser her.

Takk for at du ser.

Tags : , , ,

Utfordringsbloggen Sketchy Thursday har en gjeste designer utfordring og jeg er med! Her er mitt bidrag:

Tittel: Family together/familie sammen. Bildet er tatt hos fotograf, lille M er 3 mnd gammel. Jeg har brukt ark fra Graphic45, norske 3ndy og Bazzill kraft. Har også brukt litt blonder, sydd litt (takk for lånet Lene), bokstaver fra American Crafts og Making Memories, bling fra Prima og transparente klistremerker fra American Crafts.

Her er skissen jeg har brukt:

Takk for at du ser og tusen takk for alle koselige tilbakemelding!

Tags : , ,

Skissedilla har alltid flotte og inspirerende skisser og nå har jeg endelig scrappet etter skissene deres igjen. Denne gangen er det Carrin som har designet skissen; perfect for litt grunge look. Her er mitt bidrag:

Tittel: På camping med ny sovepose. Bilde av lille M. Jeg har brukt svart Bazzill kartong, mønsterark fra Basic Grey (faktisk), bokstaver fra Basic Grey (igjen!) og Making Memories. Martha Stewart sommerfugl-punch, maling, glimmer mist og Washi tape. And I am in love! Det er jo bare så kult! Jeg skriver mer om tapen i morgen ;o)

Dette er skissen jeg har brukt, har speilvendt opp ned:

Jeg har vært på scrappetreff på Lyngås (Lier) i helgen. Det var virkelig et flott treff, flott arrangert, flotte mennesker og vi fikk testkjørt litt ark og diverse utstyr. Jeg fikk laget 6 layouter og 2 kort. Det er ikke dårlig, det ble tross alt litt skravling og det er det som er så hyggelig med scrappetreff. Her er noen bilder og flere kommer i morgen. Dette er lørdag kveld og samtlige var i dyp konsentrasjon (?):

Dette var scrappeplassen min; fra det grønne skjærebrettet til mobiltelefon:

Jeg viser mer i morgen og ønsker alle som titter innom en flott uke!

Tags : , , , ,

Ja, jeg innrømmer det; jeg digger å shoppe klær til datteren min. Det er så mye flott til små jenter. Klærne i forrige innlegg er kjøpt på salg. Det lilla settet er av merke Friends (produsert for COOP Danmark) og kostet ca. 30 kr pr del. Den fargerike toppen er av merke Me Too og var på halv pris. Hyggelig at flere likte klærne og jeg skriver derfor infoen her, tilfelle flere lurte på merke/pris.

Practical Scrappers la ut en av skissene mine forrige fredag (30. juli) og her er den:

Denne skissen passer til både layout og kort. Hvis du velger å bruke min skisse; legg gjerne igjen link til bloggen din hos Practical Scrappers og du er med i trekningen av gavekort på 15$ fra AiF graphic.

Tags : ,

Jeg er gjestedesigner hos den svenske skissebloggen Veckans skiss denne uka. Her er mitt bidrag:

Tittel: Festdag i Norge. Bildet av lille M, mannen min og meg. Moren min har tatt bildet av oss. Har brukt ark fra Fancy Pants “My family”, svart bølgepapp, bokstaver fra Basic Grey og blonder. Layouten er laget for butikken Steffens og alle produktene kan kjøpes hos de.

Her er skissen jeg har designet og brukt:

Tags : , , ,

Det er mange flotte utfordringsblogger i hele verden og nå har jeg prøvd meg på en skisse på en utfordringsblogg i Russland; Art Ugolok. Her  er mitt bidrag:

Tittel: Lykke er å huske. Bilder av lille søte M. Endelig litt sommer og da vil hun huske. Jeg har brukt ark fra Fancy Pants (Rusted Sun og My Family), blomst, maling, litt mist, bokstaver fra Cosmo Cricket og Basic Grey. Alle produktene kan du kjøpe hos Steffens.

Jeg ble så glad da Siv (hun som driver Steffens) spurte om jeg ville lage noen layouter for butikken hennes. Selvfølgelig sa jeg ja. Tusen takk Siv! Og nå har jeg hilst på Ida som jobber på Steffens og hun er så søt og koselig.

Her er skissen jeg har brukt:

Ønsker alle en flott uke.

Tags : , , ,

Scrappebutikken Papir i hjertet fyller 3 år! Gratulerer Mona! De feirer med en skissekonkurranse og her er mitt bidrag:

Tittel: moro uten alkohol.  Denne er om meg og at jeg ikke drikker alkohol. Jeg fikk ofte spørsmål før om jeg faktisk ikke drakk. Jeg liker ikke smaken av alkohol og likevel har jeg det gøy. Det er noe med å tørre å slippe seg løs uten noen form for påvirkning. Rett og slett være seg selv.

Jeg har brukt ark fra Sassafrass, Love Elsie (KI Memories), Hambly og hvit Bazzill (over et år gamle ark som var et av kravene).  Har klippet ut flasker og tekst fra en artikkel om avhold. Har brukt en flaskekork, bokstaver fra American Crafts, rubons fra Provo Crafts og flaskekork-boktaver fra Li’l Davis, ellers har jeg brukt maling og fingremerker (har tegnet “maske” på meg selv fordi de fleste tror jeg drikker på fest, men her er sanheten (det er faktisk bare 10% i Norge som ikke drikker)).

Skissen er designet av HegeAL.

Takk for at du ser og igjen gratulerer med 3 år PiH!

Tags : ,

En av mine layouter kom på stripa på forumet Minneriket.  Tessa har valgt ut “I oldemors dåpkjole” og skriver dette: Denne uken valgte jeg denne søte lo’en til Ann-Katrin. Likte godt de duse fargene og at hun har stæsja lo’en masse uten at den ble overfyllt. Tusen takk for lekker inspirasjon! Tusen takk Tessa og her kan du se layouten:

Bestemors dåpskjole

Jeg har laget ny skisse til utfordringsbloggen Practical Scrappers. Har blitt inspirert av sunburst/solstråler som ofte går igjen i mønsterark, reklamer og andre grafiske prosjekter. Her er skissen:

AK23

Hos Practical Scrappers kan du se hvordan noen i design teamet har løst skissen. Og hvis du likte skissen og vil prøve den, må du gjerne legge igjen link hos Practical Scrappers. Lykke til!

NB: jeg legger ut en ny layout i morgen, søndag.

signatur

Tags : , , ,

Jeg har laget ny skisse til Practical Scrappers ( en amerikansk utfordringsblogg). Hvis du liker skissen må du gjerne bruke den og last gjerne bidraget opp i bloggen din og legg inn link hos Practical Scrappers.

AK21

signatur

Tags : , ,

Do you feel the music, do you feel the rhythm? Vi har ei datter som er veldig glad i å danse og familietid her er høy musikk (kanskje ikke så høy) og lille M som leder ann mens mor og far prøver å kopiere alle dansebevegelsene hennes. Jeg blir imponert over både rytmen hennes og alle de rare bevegelsene med både armer, føtter og hode.

Vi var innom en butikk i Oslo som heter Probat  (de selger t-skjorter, noen med trykk fra NRK-programmer) og lille M fikk en t-skjorte med teksten “Fløtt deg, jeg skal danse” (Fløtt=flytt *for google translate). Og som den scrappemor jeg er, så tok jeg bilder av “dansen” og scrappet faktisk samme dag (det er første gangen).

Jeg scrappet etter en skisse hos utfordringsbloggen Veckans Skiss og her er resultatet:

Dancing time

Jeg har brukt ark fra American Crafts og Bazzill, bokstaver fra American Crafts, maling, mist stjernepunch og merkelappen fra t-skjorten. Ser ut som jeg har blitt avhengig av maling, mist og stjerner. Lille M har jeg klippet ut etter inspirasjon av Brit.

Her er skissen, laget av Linda:

veckans skiss4

Takk for at du ser!

signatur

Tags : , ,

Jeg har laget en ny skisse til utfordringsbloggen Practical Scrappers. Denne gangen har noen i Design Teamet til Practical Scrappers løst skissen og resultatet kan du se her. Jeg digger at skissen ikke blir fulgt slavisk og at man kan bli inspirert av noen elementer. Kanskje du også blir inspirert av skissen? Du kan bruke den til både kort og layouter.

AK20

signatur

Tags : , ,

Jula er ryddet ut og vi er klar for et nytt år og lysere tider. I scrappeverden vil det fortsatt være litt jul for min del. Har noen bilder jeg vil scrappe og resultatene kommer etterhvert her i bloggen.

Før jul fikk jeg en “bestilling” av broren min. Han gir alltid julegave til kameraten sin og hadde lyst til å gi bilde/minne fra utdrikningslaget sitt  i sommer (og kameraten var selvfølgelig forlover).  Og ja, det skal synes at det er et bilde fra utdrikningslaget. Bakgrunnen er Bazzill Bling (den er mer svart enn shimmer i virkeligheten), ark fra Hambly, Basic Grey og Karen Foster. Selve bildet har jeg redigert i photoshop og lagt på en svart/difus ramme.

Tore&Tommy

Jeg har laget ny skisse til Practical Scrappers. Du kan bruke den til både kort og layout. Bli gjerne med og husk å legg igjen link hos Practical Scrappers.

AK19

Takk for at du tok turen innom og håper du får en fin søndag!

signatur

Tags :

Jeg har laget ny skisse til Practical Scrappers. Dette er en amerikansk utfordringsblogg med mange forskjellige utfordringer. Og foreløpig er skissen kun ment som utfordring til de som vil og ikke med noe premie. Vi er to stykker som lager skisser til denne bloggen og sørger for at du får helt ny skisse hver fredag (jeg har annen hver fredag).  Bli gjerne med!

AK17

Tusen takk for alle hyggelige kommentarer. Koselig at det er mange som liker bloggen min. Ønsker alle som titter innom en fredfull 3.advent.

signatur

Tags : ,

Jeg elsker å tegne skisser og nå har Glitterbloggen ny utfordring  med bruk av min skisse. Du skal bruke skissen som utgangspunkt og lage enten kort eller layout. Fristen er 25. november kl. 2200. Og premien er sponset av 3ndy papir. Bli med da vel.

ak11

signatur

Tags :