Posts Tagged ‘Sketch Designer PS’

Jeg har laget ny skisse for Practical Scrappers og her er den:

Tags : , ,

Jeg har designet ny skisse for Practical Scrappers:

Og her er en layout etter skissen:

Tittel: Motocross. Bildene er av nevøen min som drar på bakhjulet. Har brukt produkter fra My Little Yellow Bicycle (ark og klistremerker), bokstavene er fra American Crafts.

Takk for at du ser og god helg!

Tags : , , ,

Jeg har designet ny skisse for utfordringsbloggen Practical Scrappers og her er den:

Skissen kan brukes til både kort og layout. Husk å link til innlegget i bloggen din her, hos Practical Scrappers.

Denne måneden er jeg også vikar på Design Teamet til Practical Scrappers. Oppgradert fra gjestedesigner (lol). I tillegg til finaleoppgave hos CasaKreativ og jeg er med i en konkurranse på Minneriket OG litt andre ting i kulissene. Det æ’kke kjedelig her i vaffal! (=Det er ikke kjedelig her.)

Tusen takk for alle koselige kommentarer og takk for at du tok turen innom. Hvis du ikke allerede har skjønt det: jeg DIGGER scrapping!

Tags : , ,

Jeg har designet ny skisse for utfordringbloggen Practical Scrappers. Den kan brukes til både kort og layout. Hvis du bruker skissen og har blogg; må du gjerne legge inn link hos Practical Scrappers her: http://www.practicalscrappers.com/2010/03/sketch-friday_19.html

AK28

signatur

Tags : , ,

Jeg har laget en ny skisse til utfordringsbloggen Practical Scrappers. Denne gangen har noen i Design Teamet til Practical Scrappers løst skissen og resultatet kan du se her. Jeg digger at skissen ikke blir fulgt slavisk og at man kan bli inspirert av noen elementer. Kanskje du også blir inspirert av skissen? Du kan bruke den til både kort og layouter.

AK20

signatur

Tags : , ,

Jeg er skisse (sketch)-Designer hos Practical Scrappers – en amerikansk utfordringsblogg med fokus på å bruke diverse utstyr (de har tidligere hatt utfordringene med bruk av maling og søm).

Her er skissen jeg har designet:

ak16

Bli gjerne med på utfordringen! Legg inn bidraget i din egen blogg og legg inn linken på siden til Practical Scrappers. Eneste kriterie er å bruke skissen, alt annet er valgfritt. Lykke til og god helg.

signatur

Tags :