Posts Tagged ‘Shopping’

Det har kommet så mye spennende i scrappebutikkene nå og lysten ble stor til å oppgradere lageret. Har handlet mest ark fra blandt annet; Best Creation (delikate farger med masse glitterdetaljer), My Mind’s Eye (flotte farger og delikate mønster), Hambly (overlays), Sassafras (digger den nye serien som heter Nerdy Bird, fargerik og barnslig), Jenni Bowlin (mer klassisk og noen ark med stjerner), Graphic45 (disse arkene er skikkelig nostalgiske med bilder fra 50-tallet) og Basic Grey (har mange arkserier og mønster for enhver smak).

Det ble også litt chipboards, blomster, klistremerker og glimmermist/maya mist. Har fått helt dilla på mist (vann med farge på spruteflaske) og den kan brukes til alt.

februar 2010

Ønsker alle som titter innom en flott søndag og igjen tusen takk for alle kommentarer. Skal snart ta en bloggrunde og legge igjen litt spor.

signatur

Tags :

Nå er det messe på Lillestrøm og hobbyen scrapping er representert med flere butikker og stander. Jeg dro på messa i dag, sammen med Ane Lene og Lillann. Det ble mye titting, prating og litt handling. Jeg handlet litt ark. Blandt annet de nye julearkene fra 3ndy papir. Synes de er så fine og Gudrun og Lene er så søte (og flinke!). Tusen takk for praten. Det ble også noen ark fra Websters og TPC Studio og litt glitter. Traff mange kjente og pratet med noen ukjente.

Vi gikk litt rundt på messeområdet og det er mye å se på. Blant annet vikinger, trylling, hoppeslott, godteri (noen solgte “naturgodteri” og jeg spurte hvorfor det heter det. På etiketten stod det nemlig flere e-stoffer! Nja, svenske gubbelure/selgeren hadde ikke noe godt svar på det. Vet ikke om det er vi norske eller svenskene som er lettlurte…), Il tempo gigante stod der i all sin prakt, og det var spekepølser, lys, stas, alt mulig og litt kunst. Det ble mange inntrykk. Legger ved noen bilder fra scrappe-delen:

p1030553

p1030596

p1030597

p1030598

p1030600

Ønsker alle en videre god helg (og takk for turen Ane Lene og Lillan).

signatur

Tags :

Jeg har vært på stempelscrap-messei Skedsmohallen og shoppa litt. Jeg var der i går (lørdag) og møtte mange kjente og ukjente.   Alltid like moro å hilse på andre med samme hobby. Det ble litt shopping. Hadde satt opp en liste på forhånd og fikk tak i noen ark fra Websters page, Bo Bunny og Basic Grey (juletema). Litt blomster, metallpynt, stempler, bånd og klistremerker.

messeshopping

I dag regner det og lille M har feber. En rolig søndag med familien.
Ønsker alle som titter innom en riktig flott uke.

signatur

Tags : ,

shopping

Jeg har tidligere skrevet om shoppingen min og nå har jeg laget film der du kan se alle produktene. Det er ofte annerledes å se produkter i virkeligheten enn bare i nettbutikker. Jeg har fått flere henvendelser på om jeg kan lage flere filmer og om jeg kan snakke engelsk. Nå er filmen offentlig og jeg har prøvd å snakke engelsk; http://www.youtube.com/watch?v=k0eIZkLQn_o

 Spør gjerne hvis du lurer på noe, enten her, på youtube eller på mail: post@papirhobby.no.

Takk for at du ser!

signatur

Tags : ,

Jeg har handlet litt scrappe-snacks! Det er det som gjør denne hobbyen så spennende; det er så utrolig mye fint og lekkert å kjøpe i denne scrappeverden. Jeg har ikke handlet mye de siste årene og hadde egentlig tenkt til å vente til høsten når nyhetene kommer inn, men svigerinnen min lurte på om jeg ville være med på tur og det sier ikke jeg nei til. Dessuten trengte jeg påfyll av pynt. Jeg har masse ark og kommer langt med det, men det er litt morsomt med pynt også. Jeg handlet mye forskjellig; måtte ha med noen ark av den nye “lemonade”-serien til Basic Grey. Den er så sommerlig og fresh i fargene. Noen klistremerker og de nye chip stickers (chipboard klistremerker) i samme serie fra BG. Noen få ark fra My Minds Eye, noen remarks-hefter (klistremerker) fra American Crafts (digger de!), clearstamps fra We R memory keepers og Basic Grey, litt bling også fra Basic Grey (ble vist mye fra Basic Grey) og søtt babypynt fra Crafty Secrets.  Så nå håper jeg på litt scrappetid fremover (har så mange ideèr..)

bikuben

signatur

Tags :

Jeg har fått pakke fra Frantic Stamper i USA. Topp service fra butikken og det tok kun få dager over dammen. Du bestiller på “gamlemåten” ved å skrive liste over det du skal ha (klipp og lim inn i bestillingskjema) og maile til butikken. Det enkleste er å betale via PayPal, evt. må du fakse kredittkort-informasjon. Jeg bestilte mest verktøy; den populære Doily Lace punchen fra Martha Stewart, Fiskar-puncher, thickers fra American Crafts, noen clearstamps, blader fra Prima, Glimmer Mist, blomster, pearls, Smooch (gleder meg til å teste ut den), knapper og embossing “Zing” fra American Crafts. Gleder meg til å teste ut alt dette. Akkurat nå er det så mye som skjer her hjemme og da blir det liten scrappetid. Skulle egentlig på scrappetreff i dag, men det måtte dessverre vike. Skal på treff på fredag, på Steffens i Oslo. Det blir moro og gleder meg til å se igjen gamle kjente.

Frantic Stamper

Ønsker alle som titter innom en videre flott uke!

signatur

Tags :

shoppingtwopeas
Jeg har fått pakka mi fra TwoPeas. Alltid gøy å få pakker med scrappeting. Jeg bestiller som regel scrappeting på nettet og produktene kan avvike fra det inntrykket du får på nettet.  Jeg har ikke noe problem med det, men vet at en del liker å se ting før de kjøper det.  Derfor har jeg lagt ut en film med det jeg har handlet. Kanskje jeg har kjøpt noe som du lurer på hvordan ser ut. Jeg er iallefall veldig fornøyd med pakka mi og gleder meg til å prøve de ut. Her kan du se filmen (på youtube): shopping hos TwoPeas. (NB: det er litt dårlig lyd innimellom.)

Link til produktene jeg har handlet:

  • – Chipboard, border og puffystickers fra “Friendly Forest”, Colorbök
  • – Clear Stamps “Wedding “fra American Craft
  • – Clear Stamps “Quack Quack” fra Sassafras
  • – “Say it in Crystals” fra Prima
  • – Rubons “Silhouettes” og “Elegant Labels” fra Hambly
  • – Ark “Wild Things Pandamonium” fra imaginisce
  • – Ark fra seriene “My Neighborhood” og “Turtles and Trees” fra My Little Shoebox
  • – Overlays og Patterned paper fra Hambly
  • – Ark “fresh frame” fra Heidi Swapp (die-cuts ark) er utsolgt og derfor ikke linket.
  • – DieCutsark fra “lime rickey” Basic Grey.

Det var alle. Hope you enjoy.

signatur

Tags : , ,

Nå står jeg atter en gang ved et veiskille i livet mitt. Det er alltid spesielt å ikke vite hva som ligger foran deg. Det eneste jeg vet er at jeg har blitt en del av statestikken pga. “finanskrisa”. Men for oss er det foreløpig ikke noe krise. Jeg har permisjon frem til august og den skal jeg nyte sammen med min lille familie. Så får jeg se hva fremtiden bringer. Det viktigste er å nyte livet, ikke sant? Og ofte er det jo sunt å endelig komme frem til veiskillet.

Har du sett de nye arkene som kommer fra FancyPants?  Jeg elsker stjerner og når de i tillegg kommer i type kraftkartong, er det lett å la seg friste (kraftkartong er brun kartong, brunfargen kan ligne litt fargen på brune esker). fancypants

Når det kommer til shopping, venter jeg på noen pakker: twopeas, tusjer og stempler fra LeLo og FunkyKitz. Ville helst hatt det i går, men det tar selvfølgelig litt tid med posten. Legger ut bilde når det endelig kommer.

Legger ved noen sider som jeg lagde til DIVAkonkurransen i mars på scrapping.no:Første gang, spise med skje

Verden foran deg

Titt tei

Husarbeidet roper. Thanks for looking by.

signatur

Tags : , ,