Posts Tagged ‘Shimmerz’

Tips ang. farging av foam-Thickers fra American Crafts.

Jeg har mange hvite, forskjellige Thickers fra American Crafts og mange av de er av foam/skum. Det er ofte jeg trenger thickers i andre farger enn de jeg har. Og da er hvite foam-thickers ypperlige å fargelegge. Jeg bruker stempelputer fra Colorbox og på eksemplet under har jeg brukt “Pigment ink (option pad) by ColorBox”. Som du ser på bildet 2 er det en lang rekke med forskjellige farger. Jeg farger bokstavene etter jeg har satt de på arket/layouten. Herlig med litt ekstra farger (men du kan evt. farge de før du setter de på arket). Jeg begynner med grunnfargen (her gul) og fortsatte med en rød farge på toppen. Pass på at du drar stempelputa og drar fargen utover. Ved bruk av disse stempelputene er det også enkelt å skyggelegge; du drar bare puten over kanten fra feks. venstre hjørne og ned mot høyre. 

Nå har jeg også endelig prøvd “Shimmerz” spritz – det gir en flott shimmer-effekt. Vanskelig å få frem på bildet og veldig lekkert in real. I alle fall for meg som elsker glitter.

p1010783

p1010787

American Crafts har søkt etter nye medlemmer til Design Teamet sitt. Tenk å være designer for AC! De har utrolig mange flotte produkter; blant annet Thickers (klistremerkebokstaver). Jeg antar at det er ekstremt mange som har søkt og det blir spennende å se hvem som er på det nye teamet.

Nå har jeg endelig laget Flickr-album. Jeg har lagt ut alle bildene av layouter som tidligere er vist her i bloggen: http://www.flickr.com/photos/40639613@N03/

Håper ellers alle som titter innom har en fin sommer.

signatur

Tags : ,

sommer

I dag har vi virkelig fått føle hva sommeren har å tilby. Det har vært varmt i dag og flott sol. Lille M. hadde litt problemer med å sovne i kveld pga. varmen. Blir heldigvis svalt så fort sola har går ned.

Jeg har kjøpt nytt kamera. Et som til og med tar film. Skulle egentlig ha filmkamera, men det er jo litt kjekkere med 2-i-1. Det filmer i HD-kvalitet. Det kamera jeg har brukt til film tidligere er elendig, så da har jeg investert i et nytt. Det tar også bilder i vidvinkel, blir litt morsome bilder.

Jeg fikk pakke i går. Jeg elsker scrappe-post og regner med at det er flere enn meg *smil*. Pakken var fra Shimmerz. Det er vann/maling med glitter i. Shimmerz Spritz er vel ganske lik glimmer mist, Shimmerz gir litt mer glitter. Og de to boksene du ser på bilde er tykt flytende glitter. Gleder meg til å teste ut disse. Jeg elsker glitter på prosjektene mine. Har kjøpt bare noen få, nettopp for å teste de ut. Krtistine er med i desginteamet til Shimmerz og bruker stadig produktene deres. La det glitre i hverdagen!

shimmerz

Begge bildene er tatt med det nye kamera; Panasonic Lumix LX3.

Håper ellers alle får en riktig flott pinsehelg!

signatur

Tags : ,