Posts Tagged ‘Scrapping/Scrapbooking’

Tusen takk for alle tilbakemeldinger og kommentarer. Kjempe gøy å se at det er over 60 (!) stk som har meldt seg på blogcandyen!  Jeg setter veldig pris på det og jeg tror faktisk jeg har vokst noen cm på det.  Tenk; t.o.m. folk fra Ungarn, Russland, Argentina, Polen og fler. Jeg prøver samtidig å besøke de bloggene som legger igjen kommentarer og det er enormt mye flott som lages i både Norge og verden. Og takk til Google Translate som oversetter utenlandske sider. Det er fortsatt mulig å melde seg på blogcandyen, fristen er 6. juni og jeg trekker en vinner 7. juni (jeg skal på scrappetreff den 7. og regner med at jeg legger ut vinneren på morgenen).

Jeg har fått scrappet litt de siste dagene. Har prøvd meg på Freestyle og DET er moro! Bare å slippe tankene løs.. eller å velge å ikke bruke de og bare å scrappe i vei. Jeg tar bilde av de i morgen og legger ut her på bloggen.

Legger ved en side jeg scrappet i 2007, av min søte niese. På bildet er hun 1 dag gammel. Har brukt Bazzill og klippet ut av Basic Grey-ark. Takk for at du ser.

maria

signatur

Tags : ,

17.mai er snart over og vi har hatt en rolig feiring.  Har sett på toget og grillet god mat.

Legger ut noen sider jeg hadde med i DIVA-konkurranse på scrapping.no i april. Etter en scrappetørke, scrapper jeg alltid DIVA-oppgavene. Det er varierende oppgaver og litt for å sjekke nivået mitt. Jeg lærer utrolig mye av den prosessen. Så hvis du står fast er det å anbefale å scrappe til konkurraser. Om du ikke leverer inn til konkurranse så er det verdt å prøve oppgaven.

efran_aprildiva_oppgave1

efran_aprildiva_oppgave2

efran_aprildiva_oppgave3

efran_aprildiva_oppgave4

efran_aprildiva_oppgave5

Dette er siste post i dag. I morgen legger jeg ut blogcandy (regner med at det blir på kvelden). TFL.

signatur

Tags : ,