Posts Tagged ‘Scrapping.no’

Jeg vant inspirasjonskonkurransen for februar på forumet scrapping.no med dette bidraget:

Med-verden

Tittel: med verden foran deg. Bildet er fra Stavern.

Har brukt ark fra Maja Design, stjerner fra Pink Paislee, blomster fra Prima Marketing, washi-tape, blonder og knotted wood fluid chalk fra Prima.

Her er inspirasjonsbildet:

Her er noen detaljbilder:

Med-verden-detalj

Med-verden-detalj1

Tusen takk til alle som stemte på mitt bidrag og tusen takk for at du tok turen innom bloggen min.

signatur

Tags : , , ,

Det er alltid moro når en får supre kommentarer på det en lager og ekstra gøy er det når prosjektet kommer i spotlighten og blir utvalgt.  Layouten “Crazy Seniorita” har fått heder og omtale:

Ble valgt ut som kreativ sjel uke 29 på scrapping.no. Kristine sier dette “Jeg digger denne fargerike og herlige layouten fra Ann-Katrin! Jeg blir ordentlig glad når jeg ser slike LO’er som har så mye personlighet bak. Det vimsete uttrykket, og alle de herlige detaljene gjør at denne layouten utstråler glede og latter! ”

Og ble valgt ut til CASAspotlight uke 27 på CasaKreativ.no. Wibeke sier dette “blir så glad av å se denne fargerike til Ann-Katrin“.

Herlig, veldig morsomt og ikke minst styrkende for min kreativitet å få sånne tilbakemeldinger. Det er dette som gjør scrapping ekstra morsomt og det er en stor bonus.

Takk for at du tok turen innom og jeg ønsker deg en solrik dag!

 

Tags : ,

Tusen takk for alle koselige tilbakemelding. Det er så gøy å høre at andre liker det jeg lager. Jeg scrapper fordi jeg synes det er gøy og dette er verdens beste hobby. Og da er det veldig inspirerende når andre sier de blir inspirert av mine prosjekter. Tusen takk alle sammen.

Jeg har også fått heder og ære ute i scrappeverden denne uken. Jeg ble valgt ut som kreativ sjel på scrappeforumet scrapping.no:

Lisbet på forumet valgte ut min layout og sier “Jeg velger denne gang en behagelig Lo fra efran. Den er så harmonisk, og den fanger virkelig øyeblikket og bildet.”  Tusen takk Lisbet!

Jeg ble også en av ukens dille på utfordringsbloggen Skissedilla:

Lene/Nabon valgte min og sier: “Jeg vil ha denne til Ann-Katrin! Elsker det lilla, og bruken av mønsterark her! Love it!”  Tusen takk Lene!

Tusen takk for heder og ære. Det setter jeg veldig pris på og er veldig stolt!

Tags : , , ,

Jeg ble valgt ut som kreativ sjel på forumet Scrapping.no forrige uke. Tusen takk Lisbet; det var veldig koselig og takk for flotte ord. Dette skrev Lisbet om layouten min: Jeg velger denne gangen en Lo som efran har lagen, den har satt seg helt fast i hodet mitt, den er bare lekker. Fargene er kanonfine, og mengden blir ikke for mye, det er som å se inn i et eventyr full av detaljer. Utrolig gjennomført, en klar innertier her. Og dette er layouten:

Tusen takk Lisbet!

Tags : ,