Posts Tagged ‘Scrappetreff’

Hei

Jeg har blitt spurt om jeg vil holde kurs på Papirfesten i Stavanger! Og ja, det vil jeg! Det er en stor ære å bli spurt.

Scrappetreffet er 29.01-31.01.2016 på Ynglingen sin festsal. Mer info og påmelding, se her.

Kanskje vi ses på Papirfesten?

signatur

Tags : , ,

Jeg bestemte meg for å prøve å dra på treff igjen og sist lørdag var jeg på treff i Kongsberg. Jeg trodde jeg kjente ei der, og da jeg kom inn i lokalet, kjente jeg igjen mange!

Her ser du plassen min, med en layout in progress (skal snart legge ut ferdig resultat), og litt av blomstersamlingen min.

Scrappetreff1

Scrappetreff anbefales. Du møter andre med samme hobby og kanskje får du noen tips både til bruk av utstyr eller rett og slett inspirajson.

signatur

Tags : ,

Jeg prøver fortsatt å lande etter helgen, men det er ikke lett. Jeg svever av lykkerus! Jeg har vært på årets scrappetreff i Oslo og har hatt det så koselig. Det var over 80 damer (og 2 feminine menn) som boltret seg til med alt av tenkelig utstyr. Tross så mange mennesker samlet var det en rolig atmosfære og det vriket som samtlige koste seg og hadde det hyggelig. Tusen takk kjære Linda for at du arrangerer et så flott og gjennomført treff. Dette kan du være stolt av! Her ser dere Linda i aktivitet på scenen:

Jeg valgte å fokusere på det sosiale denne gangen og hadde ikke noe krav til prosjekter jeg måtte lage. Og for en herlig gjeng! Både de jeg satt sammen med, de rundt meg og de “nye” jeg ble kjent med. Karianne: tusen takk for smurfeesken. Tove: tusen takk for stemplet. Lisbet: tusen takk for stjernearket og tusen takk til alle dere andre som villig slo av en prat. Er det rart jeg trives på Grorud.

Det har blitt en tradisjon at jeg “show’er” på scenen. Nå hadde jeg ikke tenkt å gjøre så mye ut av det denne gangen og det er veldig hyggelig når flere spør om jeg skal opp på scenen. Jeg valgte å være meg selv og fortelle noen “enkle” ord. Det var både emosjonelt og godt. Det er utrolig hyggelig at folk satte pris på dette; folk har kommet til meg i ettertid og sendt meg meldinger og fortalt hvor mye de satte pris på det jeg fortalte om.

Vi har etterhvert blitt en fast gjeng som deler bord. Her sitter latteren løst og gullkorn kommer stadig. Rett og slett en avslappet  stemning og ingen tar seg selv høytidelig.

Her er hele gjengen samlet, søndag formiddag og da er det lov å se trøtt ut etter så mange latterkuler:

Hvem sa at vi tar oss selv høytidelig? Ikke denne gjengen. Digger dere!

Jeg har fått utrolig mye ros, flotte kommentarer og mye glede denne helgen. Jeg var så heldig å vinne en oscar (vandrepokal), som den første i Groruds historie og dette er veldig stort! Jeg forteller mer om det i morgen.

Tusen takk alle flotte hobbymennesker! (Hilsen hu som svever videre……)

 

Tags : , ,

Jeg har vært på et supert treff i helgen! Dette er ren kos og virkelig energigivende! Koselig å se igjen gamle kjente og ikke minst; kjempe koselig å bli kjent med nye mennesker med samme interesse.

Først, hva er egentlig scrappetreff?! I dette tilfellet var det ca. 70 jenter (alle aldre) med scrapping/papirhobby som fellesinteresse. Treffet ble arrangert av Anita L og LindaMarie og ble holdt på Grorud Samfunnshus i Oslo. Treffet var fra fredag kveld (de som hjalp til med rigging) til søndag kl. 1800. Det som skjer på treffet er at vi hovedsaklig scrapper og lager forskjellige papirprosjekter, utover det blir det mye prating (latter), se hva andre gjør, får tips, konkurranser, blir kjent med nye mennesker og noen prøver å sove litt. På dette treffet er det også med 4 butikker; det er veldig kjekt hvis du holder på med noe og kanskje mangler noe. Er du interessert i scrapping og ikke har vært på treff før; da har du gått glipp av noe. Her kan du få et lite innblikk (tekst under bildene):

Her er Mi@ (og Fenris i bakgrunn). Mia er alltid like blid!

Dette bildet er tatt på natta, ca. kl. 0400. Noen av disse holdt ut nesten hele natta.

Her er det morgen og folk er igang igjen. Stor sal fylt med mye kreativitet.

På treff blir du ofte godt kjent med de du sitter sammen med og kanskje er det noen du ikke har møtt tidligere.

Utover søndagen er det flere som drar hjem før det stenger. Her sitter Karianne (hu som vanligvis holder meg med selskap utover natta….).

Og blant 70 jenter var det hele 3(!) som heter Ann-Katrin/Ann-Cathrin. Til høyre sitter en av de.

Ut fra de bildene her ser det ut som scrappeberter sitter over alt; og det stemmer. To søte jenter som lagde mange kort.

Her er standen til North Star Stamps med Trine (fra venstre), Vibeke Spigseth og Kari.

Har tatt bilder forskjellige vinkler og kanskje du ser noen du kjenner? Eller deg selv?

Hele salen med scenen i bak. På scenen ble alle de lekre, flotte prosjektene lagt for inspirasjon til de som ville se.

Her ser du plassen min med verktøy, ark, pynt, pc og mer. Bak ser du to av jentene jeg satt sammen med. To herlige/søte jenter fra Drammen!

Nå er treffet over; jeg scrappet/lagde 7 layouter og et kort. De kommer etterhvert her i bloggen. Treff er virkelig energigivende og jeg elsker hobbyen min. Det er så utrolig mye ekstra som følger med hobbyen og alt er bare positivt. Jeg fikk også to nye venner; Lena og Maria. Kjempe koselig å bli kjent med dere!

Takk til alle som ville være med på leken min. Hyggelig å kunne dele med andre og ekstra gøy er det når jeg ser hvor glad/ivrige dere blir! Lene/naboen kalte leken for gi-bort-trim og det var godt dekkende. Og takk til LindaMarie som dro treffet i havn; synes du gjorde en flott innsats. Gleder meg til neste treff! Kanskje vi ses?

Tags : , ,

I helgen var det Casatreff på Melsom skole, i nærheten av Tønsberg. Treffet blir arrangert av jentene på forumet CasaKreativ. Jeg og snuppa tok turen innom på lørdag og hilste på. Alltid koselig å se igjen kjente og jeg fikk endelig hilst på Silje fra Andrine & Marens Landhandleri. Dattera mi storkoste seg; endelig fikk hu være med på scrappetreff og se hva det egentlig er. Her er noen bilder:

Her er salen som jentene koste seg i.

Mye lys og mye utstyr.

Under ser du datteren min som følger spent med. Sjekk all den washi-tapen på høyre side:

Her er jeg og Silje fra Andrine & Marens Landhandleri. Selveste washi-tape-dama.

Og her er det nyeste DT-bidraget mitt med washi-tape:

Både boksen og de lekre, fargerike washi-tapen får du kjøpt hos Andrine & Marens Landhandleri.

Tags : , ,

Jeg har vært på scrappetreff og det har vært ordentlig koselig. Treffet var på Grorud Samfunnshus i Oslo fra lørdag til søndag. Det som skjer på treff er scrapping, skravling og minst mulig søvn. Jeg scrappet 6 layouter, 2 kort og pyntet 2 smågaver, ennå det tok lang tid før jeg kom igang. Her er noen bilder fra treffet (tekst under hvert bildet:)

Dette bildet er tatt lørdags kveld. Jeg satt sammen med en superkoselig gjeng på ca. 17 jenter.

Her ser du noen av Skissedilla-jentene og det er mye utstyr. Det må til selv om du kanskje bare lager 2 sider.

Her er Mi@! Hun er både elsket og hatet… av meg. Hun oppdaget at jeg hadde et mønsterark med Thomas toget. Hadde tenkt at datteren min skulle få det, men isteden ble jeg utfordret av Mi@ til å scrappe med det. Jeg elsker utfordringer; jeg scrappet og ble ferdig OG det ble godkjent. Skal poste layouten senere. Tusen takk Mi@ – glad i deg :oP

Gjengen sitter dypt konsentrert.

Sånn ser plassen min ut på scrappetreff; masse washi-washi, litt glimmer mist, maling, stempelputer og litt til.

Og sånn ser hånda mi ut, etter at jeg har scrappet og vasket. Bærer fortsatt spor etter maling og blekk. Sånn er det når jeg bare må teste Steam punk og sånn som jeg grisa.

Her er nattscrapperen, ca. kl. 0430 natt til søndag. Vi ble enige om at det var greit med noen timer søvn.

Og sånn ser lokalet ut når samtlige har valgt å hvile øyne litt.

Her ser du hvordan vi sover på treff. Ordentlig leirskolestemning. Selvoppblåsbare madrasser har blitt en hitt i scrappeverden.

Her er vi i gang igjen før kl. 0900 på søndag.Foreløpig ikke så mange…

Men ved 11-tiden er de fleste på plass igjen; klar for en ny økt.

Tusen takk til Anita som har arrangert nok en flott treff. Takk til alle jentene som jeg pratet med på treffet, alltid superkoselig! Og selvfølgelig; veldig koselig å se deg igjen Pelle ;o) Gleder meg til vårtreffet!

Tags : ,

Jeg har vært på scrappetreff (crop) i Tønsberg i helga og det har vært så moro! Ca. 60 jenter samlet med et mål for helgen; å leke med papir. Er’e mulig vil kanskje noen tenke og ja, tanken har slått meg: folk er gale! Særlig de jentene her. Nå er det egentlig fristende å si at scrapping er en lukket forening for de med fetish for papir, kun for jenter og homoer, men sånn er det ikke. Dette er jenter i alle aldre som koser seg med hobbyen sin og da er det selvfølgelig stas å treffe andre med samme hobby. Her er noen bilder fra treffet:

Bilder fra lørdag kveld. Det ser ganske kaotisk ut og sånn er det når enkelte drar på både 3 og 4 og 5 kofferter fullt av utstyr.

Nevner det igjen; dette er tatt lørdag kveld ca. kl. 2000 og hvor er alle sammen?

De står i kø og spiser kveldens middag; deilig tapas. HA; trodde du scrappere levde på knekkebrød og vann? Ikke på treff! Takket være arrangementkomiteèn.

Back to school (treffet var på Tønsberg Maritime Skole).

Jeg er egentlig glad for at dette bildet ble uttydelig, sånn av hensyn til disse stakkars gale jentene. Du får litt inntrykk og jeg velger å ikke utdype det. Ha ha, vi hadde det moro iallefall. Ikke sant Lene og Anette?

Bilder fra søndag; noen er fortsatt aktive. Nå har jeg inntrykk av at scrappere stadig er på vandring. Det er ikke mange som sitter på plassene sine.

Her sitter det noen.

Og her ser du hele trefflokalet.

Tusen takk til CasaKreativ for et flott treff. Jeg har kost meg veldig, møtt kjente og blitt kjent med flere. Jeg fikk scrappet litt også. Lagde 6 sider og 2 kort. Det ærnt”e ille gæli det (ble litt påvirka av alle de østfoldingene jeg satt sammen med, kjekt med Horten-Moss ferja). Takk til alle sammen som bidro til en flott helg og takk til den supre gjengen som jeg satt sammen med.

Det er alltid godt å komme ut, treffe andre, skravle og alt det der, men du så deilig det er å komme hjem og ikke minst komme hjem til den lille familien min. Jeg innrømmer det; jeg savnet datteren min allerede på fredag og det var veldig godt å se henne igjen i dag. Smelter når hun slår ut med armene og kommer løpende mot meg *sukk*.

Ønsker alle en flott uke og oppfordrer alle til å si hei til minst 5 ukjente iløpet av uka ;o)

Tags : , , ,

Tjoho! Jentene på forumet CasaKreativ skal arrangere treff i Tønsberg 8-10. oktober og jeg skal selvfølgelig være med! Treffet er på Byskogen skole (Wergelands vei 54, 3117 Tønsberg).  Det er foreløpig 70 påmeldte og det er fortsatt plass til flere. Det er kjempe gøy å dra på treff og treffe andre med samme hobby. Hobbykjerringer er jo kjent for å være skikkelige skumle. Jeg gleder meg til å dra og ikke minst scrappe. Jeg blir helt gira på treff og det blir minimalt med søvn. Det blir gøy å se igjen flere kjente og ikke minst de jeg har blitt kjent med via nettet (bla. Ruffa og Skorpionen).

Kommer du på treffet? Kanskje vi ses.

Tags : ,

Jeg har vært på scrappetreff i Lier, men først litt om Washi tapen som jeg testet i helgen. Dette er tape som er laget av rispapir (opprinnelig fra Japan) og som er perfekt til scrapping. Jeg kjøpte noen sterke farger som passet til en layout jeg scrappet i helgen (se innlegget under). Her ser du at jeg lagt tapen som remser og revet i endene. Jeg har brukt en grønn tape med striper og prikker på, og en rosa med tvers over striper. Tapen er også litt transparent og underlaget synes igjennom. Dette er jo så moro og jeg kommer garantert til å bruke dette på flere prosjekter. Jeg kjøpte mine hos Cute tape.

Jeg tror jeg kommer til å leve lenge på treffminner fra Lier. For en flott gjeng, flotte arrangert og helmax! Her kommer noen bilder (kommentarer under bildet:

Dette er trefflokalet med to bordrekker. I fronten stilte Papirplaneten med butikk. Koselig at Marit stilte opp og sørget for at jentene fikk shoppet litt.

Jenter på treff er alltid effektive og dette er bilder fra lørdag.

Her satt arrangørene. De ordnet og vartet opp. Flinke jenter!

Det var til tider full konsentrasjon.

Her sitter noen av Liers mest hardbarka treffjenter. Ha ha, disse 2 har jeg vært sammen med på treff siden 2006.

Noen bruker tiden effektivt og ser ikke noe grunn til å sove. Dette bildet er tatt kl. 0340 natt til søndag. En munter og herlig gjeng.

Dette er søndag formiddag og gjengen er fortsatt like kreativ. Var vel kanskje noen som begynte å bli litt slitne nå.

Dette var bordpartneren min. Jeg nevner ikke navn, regner med at de som kjenner henne skjønner hvem det er.

Siste bildet fra treffet. Her sitter arrangørene. De som sørget for at vi scrappe(VIP)damer fikk en flott helg. Nederst til høyre ser du skryteveggen med alt det flotte som ble laget i helgen. Den ble full!

Igjen tusen takk for et flott treff! Jeg anbefaler alle scrappere/kortlagere å reise på treff. Det er en opplevelse, kreativt input og mange koselig mennesker.

Tags : , , ,

Skissedilla har alltid flotte og inspirerende skisser og nå har jeg endelig scrappet etter skissene deres igjen. Denne gangen er det Carrin som har designet skissen; perfect for litt grunge look. Her er mitt bidrag:

Tittel: På camping med ny sovepose. Bilde av lille M. Jeg har brukt svart Bazzill kartong, mønsterark fra Basic Grey (faktisk), bokstaver fra Basic Grey (igjen!) og Making Memories. Martha Stewart sommerfugl-punch, maling, glimmer mist og Washi tape. And I am in love! Det er jo bare så kult! Jeg skriver mer om tapen i morgen ;o)

Dette er skissen jeg har brukt, har speilvendt opp ned:

Jeg har vært på scrappetreff på Lyngås (Lier) i helgen. Det var virkelig et flott treff, flott arrangert, flotte mennesker og vi fikk testkjørt litt ark og diverse utstyr. Jeg fikk laget 6 layouter og 2 kort. Det er ikke dårlig, det ble tross alt litt skravling og det er det som er så hyggelig med scrappetreff. Her er noen bilder og flere kommer i morgen. Dette er lørdag kveld og samtlige var i dyp konsentrasjon (?):

Dette var scrappeplassen min; fra det grønne skjærebrettet til mobiltelefon:

Jeg viser mer i morgen og ønsker alle som titter innom en flott uke!

Tags : , , , ,

Jeg har vært på scrappetreff på Borgeskogen (Stokke, Vestfold) og det var kjempe moro. Traff flere kjente og mange ukjente. Det er jo det som er så moro med denne hobbyen; en blir stadig kjent med nye mennesker. Møtte til og med ei jente fra Hof (der jeg er fra). Jeg fikk scrappet litt, ble ferdig med 3 sider. Papir i Hjertet var der med butikken sin og ellers ble det mye prating og se hva andre lager. Her er noen bilder fra treffet:

P1040205

P1040208

Helt til venstre (på bildet ovenfor) ser du Ann-Kristin; hun som arrangerer treffet. Tusen takk for koselig treff AK!

P1040209

Håper alle har en flott helg!

signatur

Tags : ,

Jeg har vært på alle tiders scrappetreff i Skotselv (Buskerud). Vi var på treffet fra ca. kl. 1730 på fredag til kl. 1600 på søndag. Høy scrappefaktor og mye glede. Tror vi var mellom 60-70 stk innom i løpet av helgen og det var to scrappebutikker som stilte opp med diverse varer. Vi valgte å sove over på en skole og det ble tidlig kveld på fredag. På lørdag ble volumnivået høyere etterhvert som folk ble bedre kjent. Og så mye fint som folk lager! Så kreative! Kvelden kom, jeg ble etterhvert overtrøtt og ble nesten jaget ut av Bodil (arrangøren) kl. 0300 på natten. Jeg var vel egentlig ganske klar for litt søvn samtidig som jeg var ganske gira og vurderte å droppe en natts søvn.  Søndag morgen ca. kl. 0900 var jeg igang igjen. Det har blitt en del timer scrapping og tiden har sust forbi samtidig som jeg har prøvd å være effektiv. Håpløst på et sted med så mange herlige mennesker. En må jo bare prate litt. Resultatet er 5 loer og et kort. Og ikke minst; jeg har fått mange nye venner! Jeg lever iallefall i den troa inntil det mottsatte er bevist.

Tusen takk til Mariann og Bodil som har arrangert et så flott treff. Selv om dette var det første stor-treffet deres, ga dere inntrykk av at det var gjennomført. Kjempe bra!  Tusen takk til Maren og May Bente som ville være med på treff. Kjempe koselig å sitte sammen med dere og koselig å bli bedre kjent med deg Maren. Og søte Ane Lene; koselig at du ville sitte sammen meg ;o) Hva er vel et scrappetreff uten deg! Og ikke minst Tove (min “nye” venn), Ann Kristin, Anita, May Britt og alle de andre som bidro til et flott treff!

Nå skal alle lattermuskler slappe av, normal døgnrytme gjennopprettes, stemmebåndet hvile og alle inntrykk skal få synke. Til slutt noen bilder.

Dette er fra hallen der vi satt. Mange jenter og mye utstyr:

p1030354

Mange satt i dyp konsentrasjon:

p1030336

Jeg var så heldig å ha med disse tuppene på tur (May Bente og Maren):

p1030346

Her er plassen min, alene og forlatt:

p1030353

Tusen takk for et flott treff. Har hatt det kjempe moro. Det anbefales å dra på treff. Pratet med flere som var på treff for første gang og tror samtlige så frem til neste treff.

signatur

Tags :

– det er resultatet av et hyggelig treff. Jeg var på scrappetreff i Drammen i går og det var så koselig. Tusen takk Ane-Lene for at du er den er! Og tusen takk til gjengen som satt ved samme bord som meg. Det var også utrolig hyggelig å møte igjen gamle kjente; Nabon, Mi@ og Filippa. Tusen takk til alle som bidro til nok et hyggelig treff. Jeg fikk scrappet nesten 2 sider. Skal lage ferdig den siste og legge ut bilde her.

assiden-250609-3

assiden-250609-2

assiden-250609

Mr. M er med på tur *knis*

Tusen takk Ingunn for award. Som jeg skrev tidligere, dette er min første ever. Gøy å få litt oppmerksomhet. Tusen takk!

lemonadeaward11

Jeg ønsker å gi awarden videre til:

Lene/Nabon

Ann-Christin/Lula

Ina

Linda/Salte

Dere er alle til inspirasjon.

Tags : ,