Posts Tagged ‘Scrappehuset’

Ingvild Bolme (hu er kjent internasjonalt og er produktdesigner for Prima) er gjest hos ScrappeHuset og har en utfordring (kort fortalt): en bildeserie på 2-3 bilder og skap en verden i layouten. Her er mitt bidrag:

Jeg elsker stranda og jeg elsker strandbilder. Her har jeg prøvd å gjenskape et lite øyeblikk fra strandturen vår. Her er det skjell, stein, sjøstjerne, strå og blåbærlyng fra turen, sammen med litt die cuts.

Ellers har jeg brukt ark fra Pink Paislee, die cuts og wood flourish fra Kaisercraft, Embellishment med ordet Idyll fra Magic Monday/Andrine & Marens Landhandleri, bokstaver fra American Crafts og litt gesso, glimmer mist.

 

Takk for at du ser og håper du har hatt minst en flott tur til stranda denne sommeren.

Tags : , , ,

Jeg har scrappet og denne er til “vi tar’n”-utfordringen hos ScrappeHuset. Dette er inspirasjonbildet (laget av Elodie):

Og her er mitt bidrag:

Ser du noen likheter? Jeg har latt meg inspirere av sommerfuglvingene i kartong, blomstene, splattene og fargene.

Tittel: Lil’ Sweetheart/lille søthjertet. Bilde av lille datteren min. Jeg har brukt ark fra Bazzill,  Hambly og American Crafts, blomster fra Prima og Petaloo, bling fra Prima, bokstaver fra American Crafts og Basic Grey og maling.

Formen til de to store sommerfuglene (i kraftkartong og rosa) er tegnet for hånd og klippet ut.

Takk for at du ser og tusen takk for alle koselige kommentarer. Setter veldig pris på det!

Tags : ,

Jeg har ei datter som elsker å ta bilder og hun dokumenterer de merkligeste øyeblikk og spennende vinkler. Her sitter hun på fanget mitt og tester meg med foten på bordet (hun vet selvfølgelig veldig godt at den foten ikke skal være på bordet). Synes det var litt morsom vinkel og at hun faktisk har tatt bildet selv. Det hender jo at det blir noen “nei” og “ikke” i løpet av dagen – en del av vår historie og hennes oppvekst.

Tittel: Ikke beina på bordet. Bilde av datteren min. Jeg har brukt ark fra Sassafras (det rosa er jeg litt usikker på), blomster, washi-tape, bling, bokstaver fra American Crafts, noteark og selvfølgelig noen måner og stjerner fra Mi@ (takk for de Marianne ;))

Pia er gjest hos Scrappehuset og hennes utfordring er å lage noe lekent eller/og lag noe gøy. Og dette er mitt bidrag.

Takk for at du ser og ønsker DEG en riktig god påske!

Tags : ,

Jeg har scrappet til en utfordring hos ScrappeHuset, utfordringen er å bruke fargen orange, minst 50 ord i teksten og ordet skal. Jeg har valgt alle 3 (må velge minimum 2 av kravene). Her er mitt bidrag:

Tittel: Vil og skal frem. Bildet av datteren min og hun er akkurat 6 mnd. Jeg har brukt ark fra Sassafras (bakgrunnsarket og de blå detaljene er klippet ut), masse maling og glimmer mist, litt dimensional pearls, tyll, tekstramme og sommerfugler fra Jenni Bowlin, gul fjær fra Panduro, bokstaver fra American Crafts, stjernene er klippet ut av en mønsterark fra KI memories, skyene er klippet ut fra et ark fra Pebbles. &-tegnet er håndskrevet og klippet ut. 

Takk for at du ser og jeg ønsker DEG en riktig god helg!

Tags : ,

Jeg har vært på treff og den første layouten jeg lagde var denne. Jeg hadde mange idèer og viste at jeg måtte lage denne før jeg begynte på andre prosjekter. Bildet er fra ungdomsskolen og jeg har prøvd å gjengi alle de følelsene og tankene som jeg hadde på den tida og som jeg har nå da jeg tenker tilbake.  Har også brukt en del klokkeutstyr som skal gjengi at tiden går.

Tittel: Looking back/ser tilbake. Bildet av meg for 14 år siden. Jeg har brukt ark fra My Mind’s Eye, masse glimmer mist og maling, gesso, diverse bokstaver fra American Crafts, blonder, tyll,  kartong, washi-tape, demonterte klokker som jeg har fått av svigerfar (Tusen takk!).

Stilen heter Steam punk og jeg er sterkt inspirert av Finnabair. Steam punk er hovedsaklig litt mer maskulin, mye klin, MYE metall og viktoria-inspirert. Nå er denne stilen ganske ny innen scrappeverden og det finnes flere løsninger på Steam punk. Jeg digger iallefall stilen.

Utfordringsbloggen Scrappehuset har en utfordring om å scrappe en sinnstemning og det har jeg gjort og det var god terapi.

Tags : , , ,

Da er det endelig klart for neste hyllest av Skissedilla-jentene. Jeg er gjestedesigner hos Skissedilla denne måneden og som takk ville jeg lage min egen lille hyllest til Skissedilla. Jeg ble ikke ferdig i går og måtte sove litt på det (=dette prosjektet ble en liten nøtt og jeg digger utfordringer). Vel, neste jente er Brit!

Brit virker så søt og rolig og er kanskje ei ordentlig husmor? Og jeg tror hun drømmer masse! Dette bærer iallefall layoutene hennes preg av. Mange av de gir en spesiell drømmefølelse med lekre fargekombinasjoner og flotte detaljer. De viser en stor omsorg for barnene hennes og en dæsj humor med masse farger. Og hun er dessuten en pioner når det gjelder å klippe i bilder og det blir så lekkert og hun skaper en sammeheng i hele layouten.

Jeg har blitt inspirert av utklipp av bilder:

Tittel: Walking down the street/Går nedover gaten. Bilder av lille M som går selvsikker i gata. Jeg har brukt ark fra Basic Grey og Sandy Lion. Blomster, glimmer mist, punch fra Martha Stewart, bokstaver fra Basic Grey, notatlapper fra October Afternoon.

Tittelen er inspirert av Aya Kamiki-”Walking down the street”. Ei fresh jente fra Asia og jeg synes det passet til disse bildene. Og denne layouten er da med på utfordringen til Scrappehuset om å scrappe en sang som inspirer deg.

Senere i dag kommer det en ny presentasjon av Skissedilla-jentene. Nå er det bare 2 igjen (Lene og Carrin), hvem blir den neste?

Tags : , , ,

Jeg fortsetter med hyllesten av Skissedilla-jentene og akkurat nå sitter jeg her med party-hatten, serpentiner og ballonger. Eller…  det er på tide å presentere min neste hyllest! Og det er søte Lula!

Lula er ei søt jente (og bittelitt sprø.. tror jeg). Jeg husker jeg møtte henne første gangen i butikken jeg drev og hun var med på treff der. Hun hadde mørkt hår med to små musefletter og lille Luna-baby lå i magen. Nå er jenta med i Skissedilla og tryller fram lekre layouter. Hun scrapper hovedsaklig i lettersize og stilen hennes er veldig grafisk med rette kanter, litt cluster, masse farger, gjennomførte detaljer, lyse bilder og det hender det er dæsj/litt av både glimmer mist og maling. Hun bruker også stempler og det blir så stilig. Blomster og skyer er også ofte representert på layoutene hennes.

Jeg har latt meg inspirere av det grafiske med rette kanter og lyse toner i bildet:

Tittel: Living life is fun and we’ve just begun/Å leve livet er morsomt og vi har nettopp begynt. Bildet av min lille familie (lille M er 3 måneder). Jeg har brukt hvit kartong, ark fra Hambly og Rhonna Farrer. Body’ene er klippet ut av et Hambly-ark, bokstaver fra American Crafts og Making Memories.

Tittelen er hentet fra sangen “We are family” med Sister Sledge. Synes den er så herlig og med god mening. Scrappehuset har en utfordring der du skal inspireres av en sang og dette er mitt bidrag.

Tusen takk for alle koselige kommentarer! Jeg setter så pris på samtlige og ønsker alle en flott helg.

Tags : , ,

Utfordringsbloggen ScrappeHuset har noe de kaller bloggwalken. En gang i måneden velger de ut noen blogger de mener er verdt et besøk. Og i dag (for april) ble min blogg valgt ut! Tusen takk Vibeke. Dette skriver Vibeke: I dag har jeg virkelig kosa meg i bloggen til Ann Katrin!! Hun har en utrolig leken og flott scrappestil. Hun bruker mange farger, men fikser også vintage på en fremragende måte.
Det er så mye inspirasjon i denne bloggen – så hvis du ikke har vært der: Ta turen NÅ:)

Tusen, tusen takk Vibeke. Det var gøy å bli valgt ut til bloggwalken deres og tusen takk for fine ord.

Ønsker alle som titter innom en flott uke!

Tags :

Utfordringsbloggen ScrappeHuset har en utfordring om å scrappe hverdagsbilder og samtidig ta utgangspunkt i en skisse.  Her er mitt bidrag:

Tittel: ved frokostbordet. Bilder av lille M som spiser frokost. Har brukt produkter fra My little shoebox. De er så fargerike og passer perfekt til barnesider.

Takk for at du ser.

Tags : ,

Jeg har scrappet en side med bilde av mannen min og meg. Bilde er fra en cowboyfest og før vi fikk lille M. ScrappeHuset har utfordring om å scrappe i stilen cluster. Og når jeg scrapper i cluster, blir det også litt clean and simple.

Jeg har brukt svart Bazzill/kartong som bakgrunnsark, klippet ut pynt fra et rødt juleark, banneren har jeg klippet for hånd. Har ellers brukt bokstaver (thickers fra American Crafts), senterpynt fra Prima og pyntet med litt glitter.

youandi

Takk for at du ser/Thanks for looking.

signatur

Tags : , ,

Jeg har prøvd å scrappe i cluster-stil (“prinsippet er alle elementene på en LO plasseres i en klynge, mens områdene rundt består av udekte flater“).

Layouten er av nevøen min, med sin nye bil (bildet er tatt for 14. dager siden og han har allerede kjøpt ennå en ny bil). Mønsterarkene er fra My Minds Eye, Daisy D’s, Basic Grey og Hambly. Bokstavene er thickers fra American Crafts.

Your car. Born 2 drive!

Takk for at du ser/Thanks for looking.

signatur

Tags :

Gratulerer til utfordringsbloggen ScrappeHuset som fyller 1 år! Det er flere utfordringsblogger i Norge, men ScrappeHuset er en av mine favoritter. De fokuserer på forskjellige stilarter, produkter, gir spalteplass til flinke scrappere og er rett og slett et scrappemagasin på nett.

Jeg har vært med på flere av utfordringene der og de anbefales. Jeg hadde som mål å teste ut flere stiler i år og ved å være med på utfordringene der, har ScrappeHuset sørget for at målet er delvis gjennomført. He he. Tusen takk.

scrappehuset-10-150-x-51

Så igjen; gratulerer med 1 år og gleder meg til å følge bloggen deres videre.

signatur

Tags :

ScrappeHuset har utfordring om å bruke ark lag på lag og med produkt fra American Crafts. Jeg digger produktene til AC og jeg har prøvd, og layouten ble helt annerledes enn først tenkt.  Og jeg har brukt mye forskjellige produkter; har brukt ark fra Bazzill og FooFala, rubons fra diverse produsenter, chipboards fra Basic Grey, blomster fra Petaloo, remarks-tekstramme fra AC  og pom-pombånd.  Har også revet i arkene flere steder, sydd rundt og brukt borderpunch på den ene siden.

Bildene er av lille M, kun 1 uke gammel (nå er hun snart 11 måneder!). Teksten er “We don’t remember days… we remember moments.”

We don't remember days

Thanks for looking.

signatur

Tags :

ved havet

Jeg har prøvd meg på colorblocking; utfordring på ScrappeHuset.

Det røde bakgrunnsarket er fra My Mind’s Eye (29th street market, Bright “Original”), det brune arket er også My Mind’s Eye (Bohemia, Bliss “Darling Daughter” Butterfly/Hot Pink), det blå arket er fra Creative Imaginations, pynten er klippet ut fra baksiden av dette arket og bokstavene er remark fra American Crafts.

Bildet er av lille M sin første strandtur. Stedet er Sandsletta i Holmestrand.

Takk for at du ser.

signatur

Tags :

Denne har jeg laget til vintage-utfordringen på ScrappeHuset. Jeg har aldri scrappet i denne stilen, men har lenge hatt lyst til å prøve. Jeg har gått amok med brun stemlepute (distress og chalk), revet litt i arkene, brukt bølgepapp (og malt den). Jeg har til og med brukt mye blomster (noen av de er fra IKEA), eldre hjørnepunch og bånd! Ellers har jeg brukt hovedsaklig mønsterark fra Cosmo Cricket, Bazzill dot, Jenni Bowlin mini papers, og selvfølgelig thickers fra American Crafts.
Bildet er av min bestemor og bestefar, tatt 17. mai 1945 (det var en stor dag) i Askim, Østfold.

Askim 1945

Takk for at du ser.

signatur

Tags : ,

Jeg har scrappet igjen. Har prøvd meg på utfordringen til Tovetyll på Scrappehuset. Tovetyll er ei fargerik jente som scrapper freestyle. Hun har nettopp lansert sin egen papirkolleksjon full av farger. Se gjerne i bloggen hennes for inspirasjon.  Utfordringen på Scrappehuset var å scrappe i stilen freestyle;  og ordet “regnbue” skulle være inspirasjonen for denne oppgaven. Det skal være sterke, klare farger og kontraster, det er ikke lov med brunt og sort. Det skal også være mye håndskrift på LO’en. Og jeg har prøvd (digger å teste ut nye teknikker og stiler).

Leve livet

Jeg har brukt mønsterark fra Sassafras (Serendipity “Happy Place”), litt Hambly overlays, litt resteark fra American Craft og Love Elsie, Bam Pop-ramme med håndskrevet tekst, thickers, knapper, binders, klistremerker fra Basic Grey “Lime Rickey” og noen sopper klippet ut for hånd. Bildet er av lille M, ute i hagen på første sommerdag.

Takk for at du ser.

signatur

Tags : , ,

Jeg har scrappet en side til Freestyle-utfordringen hos ScrappeHuset. Utfordringen var å scrappe i stilen freestyle og ark fra 3ndypapir (norsk arkprodusent). Jeg har brukt et rosa ark med stjerner “lollipop” som bakgrunn, designet av Lene Solhaug. Ellers har jeg brukt Hambly overlay,  diecuts fra Lime Rickey, Basic Grey, bling-stjerne fra me & my BIG ideas,  diverse merker fra KI memories, stemepltrykk fra Sassafras,  tekstramme fra Bam pop, bokstaver fra love Elsie, KI memories og doodlebug og “star” har jeg skrevet og klippet ut selv.

Tittelen er “Do you see the star?” og betydningen er i dobbel forstand. Bildet er av lille M og hun er selvfølgelig vår stjerne, men hvis du ser inn i øyet kan du skimte en stjerne (det er egentlig en takvifte). Denne var veldig morsom å lage, og ble til med minimal tenking.

Do you see the star?

Thanks for looking, I will be happy for comments.

signatur

Tags : ,

Det er mai, det er sol og det er grønt ute! Det er så deilig å se at det spirer og gror. Og det er deilig å se at det er lengre lyst om kvelden. Dette gjør virkelig livet verdt å leve.

Mye har skjedd siden sist. Jeg var på hobbytreff i Drammen forrige uke. Traff mange koselige jenter. Flere av de drev med kort. Jeg har vurdert å ta opp korthobbyen (har en del stempler jeg har lyst til å bruke (leke med)) igjen. Da jeg beveget meg inn i papirverden, var det kort jeg begynte med og gikk over til scrapping og det er jo mulig å ha begge hobbyene samtidig? Alt er papir og jeg ser at når jeg scrapper blir det mye resteark; perfekt til kort. Så nå har jeg bestilt litt tusjer (hvem har ikke det innen papirhobby-verden) og litt leketøy. (Jeg legger ut bilder når pakkene kommer).  Gleder meg så til å begynne med kort igjen. Har prøvd litt fargelegging på noen trykk og det er jo så moro! Spennende å se hvilke effekter du får ut av fargene. Har lest en del på nettet og føler meg ganske klar til å ta imot disse nye tusjene *knis*.

Scrappehuset hadde en utfordring med clean & simple-stil, chipboard og overlay. Det passet meg utmerket.  Har litt enkel stil, elsker Hambly-overlays og bruker gjerne chipboards (særlig fra Heidi Swapp).  Jeg vant ikke, men ble en av favorittene. Så moro. Er veldig fornøyd med siden. Bilde er av lille M og arkene er fra Hambly.

ditt blikk

signatur_

Tags : ,