Posts Tagged ‘Scrappe-ekspedisjonen’

Yoho! Jeg vant finalen i scrappe-ekspedisjonen på forumet Glitter & Stas. Nå er jeg stolt (of course) og kjempe glad. Det har vært en lærerik og morsom konkurranse og jeg har virkelig utfordret meg selv. Og ikke minst; jeg lagt ned enormt mye arbeid i layoutene. Det er det som gjør denne hobbyen så morsom; en lærer så utrolig mye. Som teknikker og oppdager stadig nye skatter og nye metoder.

Her er finalebidragene mine. Større bilder og forklaring ligger nedover i bloggen.

iwon11

Tusen takk til alle som har stemt på meg, både i finalen og gjennom hele konkurransen. Premien er ark og pynt fra butikken TreL.

signatur

Tags : , ,

Nå har det vært en ny runde i scrappe-ekspedisjonen på forumet Glitter & Stas, det var en spennende avstemning og jeg vant!  Nå er det kun 3 runder igjen før vi vet hvem som går videre til finalen (det er 3 grupper = 3 finalister som møtes i finale).

Jeg har brukt ark fra Chatterbox (bakgrunnsarket), My little Shoebox (sirkelarket), og baksiden av Hambly-ark som ramme bak bildene. Ellers har jeg brukt bling fra Prima, klistremerker og bokstaver fra American Crafts, blomst fra Petaloo, brads fra American Crafts og “ut” er bokstaver fra Jenni Bowlin.

Bildene er av lille M på et-årsdagen hennes.

Blåse ut lys

Takk for at du ser/Thanks for looking.

signatur

Tags : ,

Her kommer et nytt bidrag fra meg, laget til en konkurranse på Glitter & Stas.

Bilde er av lille M og pappaen på vei til Gulskogen kjøpesenter. Hun synes det er så stas å gå og holder gjerne pappa i den ene hånden.

Her har jeg brukt kartong, mønsterark fra Daisy D’s, Hambly og Rouge de Garance. Tittelen er thickers fra American Crafts, teksten er printet ut. Ellers har jeg brukt myggnetting, girlander med stjerner på, stjerner og hjerter fra Heidi Swapp, sydd med symaskin og diverse bling/halvperler fra Prima.

Gulskogen
Takk for at du ser/Thanks for looking!

signatur

Tags : ,

Scrappe-ekspedisjonen på forumet Glitter & Stas har hatt en ny runde og oppgaven var:  minst to bilder fra en ferie, det skal være med kvitteringer, billetter etc, layouten skal inneholde tekst og tag/diecut ellers var alt annet fritt.

Her er mitt bidrag/løsning og jeg vant. Tusen takk til alle som stemte på meg.

Bildene er tatt i Paris på bryllupsreisen våres. Elsker byen Paris og reiser gjerne tilbake (har bare vært der 3 ganger). Jeg bruker vanligvis ikke så mye pynt, men hadde lyst til å få frem følelsen som Paris gir meg. Jeg har brukt ark fra Daisy D’s, Hambly og Love Elsie – KI Memories, bling fra Prima, blomster, rubons fra Basic Grey, charms, klistremerker, årstallet er alfabetet Abigail fra QuicKutz, Eiffeltårnet er laserkut fra Lil’davis (kjøpt for mange år siden) og metallramme fra Tim Holtz.

paris

paris1

Dette var en utfordrende og spennende oppgave. Og jeg tenkte lenge på hvordan jeg skulle løse denne. Det er kjekt å ta vare på kvitteringer og lign fra ferier men ikke alltid lett å ta de med på layouter/scrappesider. Her har jeg skåret i et transparent ark fra Hambly og brukt det som en lomme (kvitteringene er ikke limt fast).

Takk for at du ser/Thanks for looking.

signatur

Tags : ,