Posts Tagged ‘Scrapbookmeeting’

Jeg har vært på scrappe-treff i dag (søndag) og det var så moro! Det er så utrolig morsomt, inspirerende og spennende å møte kjente og nye mennesker. Tusen takk til Mariann som arrangerte dette. Jeg kommer gjerne igjen (Mariann arrangerer også stortreffet i Skotselv i oktober). Og Ane Lene; det var så koselig å se deg igjen. Mona kom med butikken sin (Papir i Hjertet) og det er alltid mer spennende å se varer/produkter i virkeligheten, enn bare på nettet. Jeg kjøpte noen ark (har dilla på ark og ser så mange muligheter med ark). Og Mona; veldig hyggelig å prate med deg. Håper det gikk bra på turen din i dag.

Og jeg; jeg scrappet! Jeg utfordret meg selv til å scrappe en dobbel side…. og jeg ble ferdig! Er så stolt av meg selv *knis*. Og jeg scrappet mer.. ble ferdig med nesten 2 sider til. Og “laget” et mønsterark. Tror dette er personlig rekord. Det er utrolig givende å scrappe. Det gir meg enormt mye i glede, sosial omgang, utfordring, kreativitet og ikke minst; jeg vokser mentalt på det. Er det rart jeg elsker denne hobbyen. Og dere som ikke har vært på treff ennå; hiv dere ut i det. Dere har ikke noe å tape på det. Det er så mange flotte mennesker i scrappeverden og det er faktisk synd å ikke bli kjent med de.

Her er et bilde fra treffet (bildet er tatt når de fleste hadde dratt):

Scrappetreff

Takk til alle som var på treffet i dag, veldig koselig å hilse på dere.

signatur

Tags :

Tusen takk for kommentarer. Det varmer veldig. Og gjett om jeg blir glad, når jeg får høre at det jeg lager/gjør er til inspirasjon. Tusen, tusen takk.

I går var jeg på scrappetreff. Tusen takk til Astrid som inviterte meg og tusen takk til Antje som arrangerer det. Utrolig koselig gjeng. De lager mest kort, men mye av produktene/verktøyene er de samme. Jeg lager kort innimellom, men foreløpig ikke i så stor skala som denne gjengen. Jeg fikk scrappet litt (tjoho). Fikk prøvd det nye arket fra Heidi Swapp (diecuts-arket som du kan se på filmen i TwoPeas-innlegget). Nå mangler jeg bare å sette på teksten. Legger det ut her så fort jeg er ferdig.

Legger ved et bilde av lille M og meg (light digitalscrapping). Da vi satt å lekte, lagde jeg lyd på halsen til M. Etterhvert skulle hun gjøre det samme med meg. Så søt og de lærer utrolig fort.

PlayBear

signatur

Tags : ,