Posts Tagged ‘Scrap yourself’

Hello everybody

This layout is my last DT-work for the challengeblog Scrap yourself. They have a new Design Team up and I didn’t reapply. And why not? Kristine (the leader) is so cute and her system is 100%, but I had to choose. I really liked to be on this team and the challenges was challenging. Maybe I will participate in the challenges.

This time it all about pet peeves. I really had to think, really hard. I even had to ask my husband. What is really annoying. Well, here’s one:

 

Title: Do you sneak in the queues? I hate it. Picture: an old one that I have borrowed. I have used one (only one) pattern paper from Rouge de Garance, glimmer mist, stamps from Tim Holtz (they are awesome!), letters from American Crafts and Basic Grey.
So; what is your pet peeve? In the meanwhile; I am trying to find myself. I feel that I have to find some inspiration inside myself (this is about my scrappy part).
Thanks and lots of love from me!

Tags : , ,

The challengeblog Scrap Yourself have a new challenge! Utfordringsbloggen Scrap Yourself har en ny utfordring. Tema er barndomsminner. Denne kan være utfordrende. Jeg valgte å scrappe en side uten bilde. Teksten er hovedsaklig hva jeg husker fra barndommen, spesielt det at jeg lekte ute i skogen, hadde store, flotte hytter (bestod av kanskje 2 planker) og fantasien var livlig.  Jeg hadde også fantasivenner som jeg  pratet med når jeg var alene. (Når jeg tenker etter er det mye jeg husker fra barnehagen.) Har du prøvd å tenke på hvor langt tilbake du husker, ditt første minne. Jeg har lest at du kan huske allerede fra 3-4 års alderen. Når man tenker tilbake er det kanskje stadig nye ting som dukker opp, som du kanskje hadde glemt. Jeg utfordrer alle til å skrive om noen barndomsminner. Tenk så moro for neste generasjon å lese om det. Og jeg garanterer at vår barndom var helt annerledes enn dagens barndom.

Her er mitt bidrag:

Jeg har brukt hvit bazzill (kartong), mønsterark fra Basic Grey og Daisy D’s, notatlapper fra October Afternoon og Pink Paislee. Glansbilde med flower fairies illistruert av Cicely Mary Baker og selvfølgelig litt maling og litt glimmer mist.

Takk for at du ser og tusen takk for alle koselige kommetarer. Setter veldig pris på det!

Tags : ,

Ny utfordring hos Scrap Yourself og denne gangen er det å scrappe om steder du vil reise til. Denne passet perfekt til meg for jeg er helt syk etter å reise. Helst med fly til et annet land, så jeg kommer litt utenfor Buskerud. Ser at det er mange restplasser til syden nå og da mannen min så layouten min, lurte han på om han kanskje måtte ta et hint snart. Har kanskje snakket mye om å reise i det siste og jeg blir snart 30!

Jeg har lyst til å reise til Capri, Italia. Jeg har aldri vært i Italia før og for mange år siden så jeg noen bilder fra Capri og da ble det et mål å kanskje reise dit en engang. Her er layouten:

Tittel: Capri, Italy. May your dream come true/ kanskje drømmen din går i oppfyllelse. Bilde fra et hotell i Capri. Ser det ikke deilig ut? Jeg har brukt diverse fra Studio Calico kit “Granny’s Cupboard”, med blant annet Hambly Transparent. Elsker Hambly!

Hvor vil du helst reise? Bli med på utfordringen!

Tags : , , ,

Det er en ny utfordring hos Scrap Yourself og denne gangen er tema “If I could turn back time/hvis jeg kunne skru tiden tilbake”. Her er mitt bidrag:

Tittel: “If I could turn back time, I would see you again/Hvis jeg kunne skru tiden tilbake, ville jeg se deg igjen”. Bildet er av meg og pappa da jeg kom hjem fra språkreise i England (1993). Han døde i 2004 og jeg savner han (hele familien savner han).

Jeg har brukt Joyland-kit fra Studio Calico, litt maling og litt stjerner. Det er flere ting på layout’en som minner meg om pappa og tittelen er bevist vanskelig å lese for å understreke at jeg ikke kan skru tiden tilbake.

Det kommer snart flere layouter (har endelig scrappet litt igjen).

Takk for at du ser og kanskje du vil scrappe en layout om å skru tiden tilbake. Husk å legg igjen kommentar hos Scrap Yourself.

Tags : ,

Her er mitt første DT-bidrag til utfordringsbloggen Scrap Yourself. Utfordringen er å scrappe om minst 3 ting du må ha hver dag. Det første jeg tenkte på var luft, mat og familien min. Men det er jo en selvfølge og kanskje litt kjedelig å scrappe? Jeg har prøvd å fokusere på ting; melk, tannbørste og tid/klokke:

Dette er en av mine få layouter i lettersize (mindre enn jeg vanligvis scrapper). Har prøvd å få frem litt journaling-/dagbok-preg. Har brukt ark fra Hambly, My Little Shoebox, October Afternoon og KI memories og ellers mye håndskrift.

Hva må du ha hver dag? Bli med på utfordringen og legg igjen link i kommentarfeltet hos Scrap Yourself!

Tags :

Scrap yourself er en ny amerikansk utfordringsblogg der utfordringene er å scrappe om seg selv. Og det trengs! Vi mødre er iallefall veldig flinke til å fokusere på barna og alt annet. Hvis du er en av de (mor eller ikke mor), er det virkelig på tide at du stopper opp litt, ser på deg selv, kanskje går litt i dybden og  forteller hva DU vil med verden, hvilke verdier du har, hva du liker og ikke minst fortelle verden (etterkommere) at du eksiterer! Det er på tide at vi husmødre og kjerringer kommer frem i lyset! Tenk så kult å ha sett scrappealbum fra feks. 50-tallet! Hvordan interiøret var, mor som fikk sin første miksmaster, klær, musikk osv. DET hadde vært en stor kulturarv.

Jeg prøver å bevise min eksistens og har kommet med i design teamet til Scrap yourself (drives av Kristine som også har Creative Scrappers).

Tags :