Posts Tagged ‘Scrap that baby’

Yeah, finally I can show you this layout. This one is made for the challengesblog Scrap that baby and this is also published in ScrapStreet Magazine. The theme is useful baby gear. Here is my layout:

Tittel: Your best friend Snoftilus/Din beste venn Snøftilus. Bilder av datteren min. Jeg har brukt ark, klistremerker, bokstaver og rubons fra Basic Grey, maling, metall fra Tim Holtz.

Denne layouten er laget for utfordringsloggen Scrap that baby og er publisert i ScrapStreet Magazine. Teamet er nyttig baby-utstyr.

Jeg legger snart ut en ny giwe-away. Flotte, nye ark fra en amerikansk produsent. Mer info kommer.

Tags : , ,

Utfordringen denne gangen er besteforeldres dag. Eneste kravet er at barnet på bildet/ene må være under 4 år. Husk å legg igjen link hos Scrap that baby hvis du vil prøve deg på utfordringen. Her er mitt DT-bidrag:

Tittel: På vesketur med bestemor/The bag trip with grandma. Bilder av lille M og bestemor på vesketur. He he, dette er så komisk. M kommanderer moren min og meg til å ta hver vår veske og  tar oss med på tur rundt huset og ut på veien. Selvfølgelig måtte dette dokumenteres.

Jeg har brukt ark fra Love Elsie, Kaiser Craft, klistremerker fra Heidi Swapp og October Afternoon, bokstaver fra Basic Grey og Cosmo Cricket. Noen knapper, glimmer mist (rosa og grønn) og gul maling.

Tusen takk for at du tok turen innom bloggen min!

Tags :

Det er ny utfodring hos Scrap that baby og her er mitt bidrag. Utfordringen er å scrappe om barnerommet; dekor på rommet eller annet minneverdig. Jeg valgte å scrappe om teltet til lille M. Hun har et eget telt med masse puter og pledd. Alltid stas å slappe av der og så koselig når vi leser bøker. Bestefaren hennes har laget stengene/konstruksjon (etter mutlig beskjed fra meg) og jeg har foreløpig lagt over meterstoff.

Tittel: in your tent/i ditt telt. Bilder av lille M i teltet (på det store bildet legger hun babyen som forøvrig har en overdimensjonert bleie). Jeg har brukt ark fra Basic Grey (bakgrunnsarket), ark og klistremerker fra Sassafras (produktene deres er så lett å leke med), glimmer mist og bokstaver fra Cosmo Criket. Alt får du kjøpt hos Steffens.

Tags : , ,

Det er ny utfordring hos Scrap that baby og denne gangen er tema baby’s favoritt ting. Det kan være ting som barnet liker, opplevelser, turer eller lignende. Her er mitt bidrag som DT:

Tittel: You like walking in the woods/ du liker å gå i skogen. Bilde av lille M og jeg på tur-orientering i Lier. Lille M elsker å gå i skogen og hun går gjerne langt og lenge. Jeg har brukt ark fra Hambly. Antique Doily og hjerte-overlay under teksten. Litt Maya mist, bokstaver fra Basic Grey og notatlapp fra October Afternoon. Jeg digger sterke farger og Hambly!

Takk for at du ser.

Tags : ,

Utfordringsbloggen Scrap that baby har en ny utfordring og nå er det på tide å scrappe påske-bildene. Eneste kravet er at barnet på bildene er under 4 år. Fristen er 13. mai og du må huske å legge inn link hos Scrap that baby. Her er mitt DT-bidrag:

Tittel: Påske godt. Bilde av lille M som koser seg med påske-egget fra tante m/familie. Jeg har brukt ark fra My Little Yellow Bicycle, Kaiser Craft og Best Creations. Ellers har jeg brukt maling, bokstaver fra American Crafts og Basic Grey, notat-ark fra My little shoebox, stjerne- og sommerfugl-punch.

*Dette er en av layoutene jeg hadde med på Minneriket Grand Prix*

Takk for at tok turen innom bloggen min og tusen takk for alle koselige kommentarer!

Tags : , ,

Første utfordring hos utfordringsbloggen Scrap that baby er ute og det er å scrappe om den første dagen sammen med babyen din. Første bildet, første besøk, hva som skjedde første dagen, mammas følelser osv.  Her er mitt inspirasjons-bidrag:

Tittel: My first day with you/ Min første dag med deg. Bildet er av lille M, ca. 2 timer gammel og første besøket var allerede på plass.

Jeg har brukt ark fra Little Yellow Bicyle (skåret ut de rosa fuglene i arket), Melissa Frances, Fancy Pants og DC-fix med trestruktur (som også er med i blogcandyen min). Ellers har jeg brukt diverse blomster fra Prima og Wild Orchid, pom pom-bånd, rosa bånd, klistremerke fra Hambly, bokstaver fra American Crafts og Making Memories, fjær og skjult tekst (om mine følelser denne dagen) under fjæren.

Tusen takk for at du ser!

Tags : , , ,

Nå skjer det veldig mye i scrappe-verden og jeg digger det! Jeg er gjeste-designer for utfordringsbloggen Practical Scrappers. Jeg har laget et bidrag med bruk av chipboards/papp-pynt:

Sommerkos

Tittel: sommerkos. Bildet av lille M da det plutselig ble sommer i fjor (30- mai 2009). Har brukt ark fra Paper Trunk, Sassafras, Love Elsie og Hambly. Chipboard fra Fancy Pants, glimmer mist og thickers fra American Crafts.

Neste nyhet er at jeg har kommet med i design teamet til utfordringsbloggen Scrap that baby! Jeg har flere barn i familien jeg scrapper og for en flott idè å ha en utfordringsblogg med barne-tema. Veldig mange begynner når de får sitt første barn og hva er vel bedre enn å få en utfordring eller 3 i nettopp det eller inspirasjon.

Ønsker alle som titter innom en flott uke.

signatur

Tags : ,