Posts Tagged ‘SATU’

banner

Egentlig hadde jeg tenkt å skrive om neste utfordring hos SATU og at jeg sponser premien. Neste utfordring er å scrappe om et historisk øyeblikk, noe i nyhetene som har påvirket deg eller kanskje du blir inspirert av sangteksten (fra filmen across the universe).

Sånn ble det ikke. Grunnleggeren Bree har valgt å legge ned bloggen. Trist, men fullt forståelig. Hun har mange prosjekter gående og interessen for SATU var dalende. Sånn er det i scrappeverden; noen utfordringsblogger legger ned og andre starter opp. Sånn vil det alltid være. Utfordringsblogger følger trender og folks interesser. Og glanstiden for SATU er deffinitivt over.

Jeg var med i desingteamet 1 måned og fikk vært med på en utfordring. Nå har jeg prøvd dette og det frister til gjentakelse. Jeg synes det er morosmt med utfordringer og prøver stadig å tenke utenfor boksen.

Jeg holder stadig med på noen prosjekter og gleder meg til yttligere flere prosjekter/utfordringer.

signatur

Tags :

Dette er mitt første bidrag som design team til Scrapping Across the Universe. Utfordringen denne gangen er å scrappe en layout med tema sorg og fristen er 14. september. Bli med da vel ;o) Premien er braziliansk papir designet av Lucy Folch (og donert av søte Nancy).

Jeg har scrappet en layout om faren min. Teksten er ” I wonder, can you see us grandpa?” Jeg tror ikke på et annet liv etter døden, likevel lurer jeg på om de døde følger med? Men så tenker jeg; hvis absolutt alle døde individer er et annet sted; hvor mange døde maur er det der? Mange tror gjerne at mennesker “lever” videre, men hva med alle de døde dyrene? Uansett; bildet er av lille M og meg. Hun er 5 dager gammel og jeg synes det er trist at hun ikke får møte bestefaren sin.

I Wonder, can you see us grandpa?

Thanks for looking.

signatur

Tags :

Wow, I am in shock! Bree and the team over at Scrapping Across the Universe choosed me to be on their Design Team! Whee! It’s so exiting! And again; I am still in shock. And we are two norwegian girls at this Design Team (Gudrun L. is the other girl).

Jeg hadde egentlig tenkt til å scrappe i kveld, men ble litt satt ut av denne hyggelige beskjeden. Alltid moro å bli valgt ut til sånne utfordringer. Nå bruker jeg mye tid på denne hobbyen og når jeg i tillegg kan bidra til å inspirere andre personer er det ekstra spennende. Gleder meg til å ta fatt på utfordringene over @ SATU!

 

banner

Tags : ,