Posts Tagged ‘Sassafras’

Jeg har ei datter som elsker å ta bilder og hun dokumenterer de merkligeste øyeblikk og spennende vinkler. Her sitter hun på fanget mitt og tester meg med foten på bordet (hun vet selvfølgelig veldig godt at den foten ikke skal være på bordet). Synes det var litt morsom vinkel og at hun faktisk har tatt bildet selv. Det hender jo at det blir noen “nei” og “ikke” i løpet av dagen – en del av vår historie og hennes oppvekst.

Tittel: Ikke beina på bordet. Bilde av datteren min. Jeg har brukt ark fra Sassafras (det rosa er jeg litt usikker på), blomster, washi-tape, bling, bokstaver fra American Crafts, noteark og selvfølgelig noen måner og stjerner fra Mi@ (takk for de Marianne ;))

Pia er gjest hos Scrappehuset og hennes utfordring er å lage noe lekent eller/og lag noe gøy. Og dette er mitt bidrag.

Takk for at du ser og ønsker DEG en riktig god påske!

Tags : ,

Jeg har scrappet til en utfordring hos ScrappeHuset, utfordringen er å bruke fargen orange, minst 50 ord i teksten og ordet skal. Jeg har valgt alle 3 (må velge minimum 2 av kravene). Her er mitt bidrag:

Tittel: Vil og skal frem. Bildet av datteren min og hun er akkurat 6 mnd. Jeg har brukt ark fra Sassafras (bakgrunnsarket og de blå detaljene er klippet ut), masse maling og glimmer mist, litt dimensional pearls, tyll, tekstramme og sommerfugler fra Jenni Bowlin, gul fjær fra Panduro, bokstaver fra American Crafts, stjernene er klippet ut av en mønsterark fra KI memories, skyene er klippet ut fra et ark fra Pebbles. &-tegnet er håndskrevet og klippet ut. 

Takk for at du ser og jeg ønsker DEG en riktig god helg!

Tags : ,

Det er ny skisse hos Creative Scrappers og her er mitt design team-bidrag:

Tittel: I’m not afraid/Jeg er ikke redd. Bilder av meg og reptiler i Oslo Reptilpark (mannen min har tatt alle bildene).  Jeg har brukt ark fra Sassafras, bokstaver fra Sassafras og QuicKutz Diesel. Litt maling, washi-tapes og Martha Stewart punch.

Dette var første gangen jeg tok i en slange og jeg gjør det gjerne igjen.

Jeg har vært på scrappetreff i helgen og bilder kommer i morgen. Ønsker alle en flott uke!

Tags : , ,

Skissedilla kommer stadig med inspirerende og lekre skisser, og her er mitt bidrag:

Tittel: This is me/Dette er meg. Bilder av meg. Har brukt ark og die cuts fra Sassafras (de har så fargerike produkter som det er lett å leke med), bokstaver fra Cosmo Cricket, maling og glimmer mist. Layouten er laget for hobbybutikken Steffens og alle produktene kan du kjøpe der.

Her er skissen jeg har brukt:

Takk for at du ser og ønsker alle en flott søndag.

Tags : , ,

Utfordringsbloggen Skissedilla har lagt ut en ny skisse og denne gangen er den designet av HegeAL.

Her er mitt bidrag:

Tegne

Har kjøpt noen nye ark som jeg måtte teste ut. Bildet er av lille M som tegner, noe hun er veldig glad i.

Tittel: Tegne (Du elsker å tegne). Jeg har brukt ark fra Sassafras (fra de nye seriene Nerdy Bird og Cherry delicious), cardstock stickers fra serien Nerdy Bird, tekstrammer fra Hambly og October Afternoon og bokstaver fra We R’ Memory Keepers. Svart Bazzill som ramme bak bildet, glimmermist og Maya Mist (vann med farge).

Her er skissen:

skissedilla49

Takk for at du ser.

signatur

Tags : , ,

Sassafras kommer med nye produkter. De blir sendt ut i butikker i begynnelsen av juli 2009.  Serien heter “me likey” og er i en spennende fargetone. Jeg får assosiasjoner med 80-tallet og det minner meg om farger og uttrykk som var populært da.  Nå er 80-tallet populært i moteverden og selvfølgelig er dette aktuelt også i scrappeverden.

Hva synes du om serien?

Du kan lese mer om Sassafras her (blog).

signatur

Tags :

Jeg har scrappet igjen. Har prøvd meg på utfordringen til Tovetyll på Scrappehuset. Tovetyll er ei fargerik jente som scrapper freestyle. Hun har nettopp lansert sin egen papirkolleksjon full av farger. Se gjerne i bloggen hennes for inspirasjon.  Utfordringen på Scrappehuset var å scrappe i stilen freestyle;  og ordet “regnbue” skulle være inspirasjonen for denne oppgaven. Det skal være sterke, klare farger og kontraster, det er ikke lov med brunt og sort. Det skal også være mye håndskrift på LO’en. Og jeg har prøvd (digger å teste ut nye teknikker og stiler).

Leve livet

Jeg har brukt mønsterark fra Sassafras (Serendipity “Happy Place”), litt Hambly overlays, litt resteark fra American Craft og Love Elsie, Bam Pop-ramme med håndskrevet tekst, thickers, knapper, binders, klistremerker fra Basic Grey “Lime Rickey” og noen sopper klippet ut for hånd. Bildet er av lille M, ute i hagen på første sommerdag.

Takk for at du ser.

signatur

Tags : , ,