Posts Tagged ‘Rosesermoni’

Det er 1.september, det er høst og vinner av konkurransen “Vi holder sammen” skal kåres. Først takk for alle koselige tilbakemelding og moro at noen tok utfordringen og ble med på rosesermonien. Dette er første konkurransen jeg har på bloggen min og det blir garantert flere.

Først hederlig omtale om de tre projektene som ble med på utfordringen.

Den første som leverte var Malin. En eske med lokk og lekker krone på toppen og selvfølgelig roser. Likte godt at du holdt deg til dus rosa sammen med sommerfuglarket. Stilig med den hullete borden rundt og prikken på verket er selvfølgelig krona. Gjennomført og herlig prosjekt!

Den andre som leverte var Siw. Hu har laget en eske til et brudepar. Og se så lekker! Brudepar og hjerter hører sammen, stilig at esken er formet som et hjerte. Synes det ble fint med alle perlene, stilig med perlebåndet rundt og stilig stempeltekst. Flott prosjekt!

Den siste som leverte var Ragnhild. Hun har laget et staffelikort i blåtoner. Søtt kort, stilig fargelagt, synes det er veldig stilig med metallet du har brukt; både platen under teksten og hengelåsen. Ser du også har brukt glitter på detaljer og det er må-ha. Takk for nok et koselig prosjekt.

Så er det vinneren! Nå synes jeg alle 3 er vinnere. Både fordi de har laget et prosjekt OG fordi de ble med på utfordringen min. Men jeg har trukket en vinner…. og det er……

MALIN! Gratulerer! Du får en pose med roser og SLS ebook. Gratulerer! Send meg adressen din: post@papirhobby.no Igjen; takk til dere 3 som deltok.

Tags : ,

Hei og velkommen hit. Hyggelig at du tok turen innom. Nå er det fredag, helg og familietid og litt scrapping.

SLS (=Sassy Lil’ sketches) har kommet med en ny ebook med skisser. Jeg var så heldig å få lage en layout til en av deres skisser. Tjoho, a little happydance. You know me, det er ikke så mye som skal til for å glede meg. Her er en liten sniktitt på layouten jeg scrappet:

Masse blomster = me like. Blomster blir alltid lekkert på prosjekter.

Ja, og DU kan vinne denne ebooka (ebook = kan leses på nettet men kan også printes ut). Det eneste du må gjøre er å bli med på rosesermonien og levere et prosjekt med minst en rose på. Fristen er 31. august.

Ønsker deg og dine en god helg!

Tags : , ,