Posts Tagged ‘Premie’

Jeg vant trekningspremie på utfordringbloggen Skissedilla. Tusen takk! Premien var sponset av butikken Papir i hjertet og jeg fikk premien nå i helgen (på scrappetreffet). Det var blomster, bånd, bling og flere stempler fra deres nye kolleksjon. Tusen takk Mona! Jeg har allerede brukt flere av tingene og testet noen av stemplene (bidragene kommer snart i bloggen).

                       Heder og ære til deg som har vunnet!

Jeg har også fått awards fra både Ane Lene og Inger Synnøve. Denne er for “blogg med sjarm”. Tusen takk jenter. Setter veldig pris på det og sender den gjerne tilbake til dere. Nå er det så mange som har fått den og da velger jeg å “beholde” tingeling her.

Tusen takk for alle koselige kommentarer. Moro å få så mange søte ord. Setter stor pris på det!

Ønsker alle som titter innom en videre flott uke!

Tags : , ,

Jeg har fått en flott premie fra Magica Design. Jeg vant en skissekonkurranse på forumet Glitter & Stas; de valgte ut min skisse, jeg fikk tittelen “skissetegner” og vant en premie fra Magica Design. I pakken var det flere mønsterark, ez-mount, hjerteservietter, pyntenåler, stempel, stempelpute, brads og bånd. Tusen takk Lillian!

magica-design

signatur

Tags : ,

Jeg vant en trekning hos ScrappeMania (en norsk utfordringsblogg som har sin aller siste utfordring ute nå ) og premien var stempler fra Purple Onion designs. Jeg fikk stemplene i forrige uke og her kan du se bilde av de. Mange umonterte stempler; blomster, rammer, tegn, alfabet, hånd m.m. Håper jeg får testet de snart.

Tusen takk ScrappeMania og tusen takk Purple Onion for premien (Thanks for the prize Michele @ Purple Onion).

purpleonion

Ønsker alle som titter innom en flott uke!

signatur

Tags : ,