Posts Tagged ‘Practical Scrappers’

Jeg har designet ny skisse for Practical Scrappers. Har utrolige mange skisse-ideèr og synes det er så moro. Hvis du vil bruke denne skissen er det veldig hyggelig hvis du vil sende ditt bidrag eller link til practicalscrapperslayouts@gmail.com. I slutten av måneden vil Practical Scrappers vise frem sine favoritter.

Tags :

Ny skisse hos Practical Scrappers (amerikansk utfordringsblogg):

Det er ikke ofte jeg designer skisser med to bilder, bruker vanligvis 1 eller 3 bilder. Hyggelig hvis du linker layouten/kortet ditt hos Practical Scrappers hvis du bruker skissen.

Ønsker alle som titter innom en riktig god helg.

Tags : , ,

Jeg har laget ny skisse for Practical Scrappers og her er den:

Tags : , ,

Ja, jeg innrømmer det; jeg digger å shoppe klær til datteren min. Det er så mye flott til små jenter. Klærne i forrige innlegg er kjøpt på salg. Det lilla settet er av merke Friends (produsert for COOP Danmark) og kostet ca. 30 kr pr del. Den fargerike toppen er av merke Me Too og var på halv pris. Hyggelig at flere likte klærne og jeg skriver derfor infoen her, tilfelle flere lurte på merke/pris.

Practical Scrappers la ut en av skissene mine forrige fredag (30. juli) og her er den:

Denne skissen passer til både layout og kort. Hvis du velger å bruke min skisse; legg gjerne igjen link til bloggen din hos Practical Scrappers og du er med i trekningen av gavekort på 15$ fra AiF graphic.

Tags : ,

Jeg har designet ny skisse for Practical Scrappers:

Og her er en layout etter skissen:

Tittel: Motocross. Bildene er av nevøen min som drar på bakhjulet. Har brukt produkter fra My Little Yellow Bicycle (ark og klistremerker), bokstavene er fra American Crafts.

Takk for at du ser og god helg!

Tags : , , ,

Jeg har designet ny skisse for utfordringsbloggen Practical Scrappers og her er den:

Skissen kan brukes til både kort og layout. Husk å link til innlegget i bloggen din her, hos Practical Scrappers.

Denne måneden er jeg også vikar på Design Teamet til Practical Scrappers. Oppgradert fra gjestedesigner (lol). I tillegg til finaleoppgave hos CasaKreativ og jeg er med i en konkurranse på Minneriket OG litt andre ting i kulissene. Det æ’kke kjedelig her i vaffal! (=Det er ikke kjedelig her.)

Tusen takk for alle koselige kommentarer og takk for at du tok turen innom. Hvis du ikke allerede har skjønt det: jeg DIGGER scrapping!

Tags : , ,

Her er mitt andre og siste bidrag som gjeste-designer for utfordringsbloggen Practical Scrappers. Utfordringen var å bruke noen produkter som er eldre enn 1 år gammelt og det har jeg mye av, og jeg bruker det stadig. Her er mitt bidrag:

Jeg har brukt mønsterark, stempler, bling, blomster og rubons (blomstene og blingen er fra i år). Bildet er printet fra Shabby chic papirskatter. Det er moro å lage kort og nå har jeg så mye resteark og håper det blir flere kort fremover.

Takk for at du ser og tusen takk for alle kommentarene!

Tags : ,

Nå skjer det veldig mye i scrappe-verden og jeg digger det! Jeg er gjeste-designer for utfordringsbloggen Practical Scrappers. Jeg har laget et bidrag med bruk av chipboards/papp-pynt:

Sommerkos

Tittel: sommerkos. Bildet av lille M da det plutselig ble sommer i fjor (30- mai 2009). Har brukt ark fra Paper Trunk, Sassafras, Love Elsie og Hambly. Chipboard fra Fancy Pants, glimmer mist og thickers fra American Crafts.

Neste nyhet er at jeg har kommet med i design teamet til utfordringsbloggen Scrap that baby! Jeg har flere barn i familien jeg scrapper og for en flott idè å ha en utfordringsblogg med barne-tema. Veldig mange begynner når de får sitt første barn og hva er vel bedre enn å få en utfordring eller 3 i nettopp det eller inspirasjon.

Ønsker alle som titter innom en flott uke.

signatur

Tags : ,

Jeg har designet ny skisse for utfordringbloggen Practical Scrappers. Den kan brukes til både kort og layout. Hvis du bruker skissen og har blogg; må du gjerne legge inn link hos Practical Scrappers her: http://www.practicalscrappers.com/2010/03/sketch-friday_19.html

AK28

signatur

Tags : , ,

En av mine layouter kom på stripa på forumet Minneriket.  Tessa har valgt ut “I oldemors dåpkjole” og skriver dette: Denne uken valgte jeg denne søte lo’en til Ann-Katrin. Likte godt de duse fargene og at hun har stæsja lo’en masse uten at den ble overfyllt. Tusen takk for lekker inspirasjon! Tusen takk Tessa og her kan du se layouten:

Bestemors dåpskjole

Jeg har laget ny skisse til utfordringsbloggen Practical Scrappers. Har blitt inspirert av sunburst/solstråler som ofte går igjen i mønsterark, reklamer og andre grafiske prosjekter. Her er skissen:

AK23

Hos Practical Scrappers kan du se hvordan noen i design teamet har løst skissen. Og hvis du likte skissen og vil prøve den, må du gjerne legge igjen link hos Practical Scrappers. Lykke til!

NB: jeg legger ut en ny layout i morgen, søndag.

signatur

Tags : , , ,

Jeg har designet ny skisse for Practical Scrappers og denne gangen har jeg scrappet et inspirasjonsbidrag.  Nå har jeg scrappet etter flere skisser i det siste og det er ganske moro. Det er også veldig gøy å se hvordan andre løser skissene.

Her er mitt bidrag:

Happy Love

Tittel: Happy love. Bildet er av lille M og meg tatt i desember 2009. Jeg har brukt ark fra My Mind’s Eye, Reminisce, Foofala, overlay fra Hambly, bølgepapp, sydd rundt med rød tråd (symaskin), brun stempelpute distress ink og chalk, chipboards fra Fancy Pants og ScrapFX, bling fra Prima, bokstaver fra American Crafts, stjerner fra Fiskars punch, stjernestempel fra We R Memorykeepers, cracklepaint fra Ranger og litt glimmermist på både ark og chipboards. Den lille teksten er: Den høyeste lykke i livet er overbevisningen om at vi er elsket/The supreme happiness of life is the conviction that we are loved.

Her er skissen:

AK22-1

Hvis du likte skissen og vil scrappe etter den; legg gjerne bidraget i bloggen din og legg inn link hos Practical Scrappers.

Takk for at du ser og tusen takk for alle koselige kommentarer. Setter veldig pris på det.

signatur

Tags :

Jeg har laget ny skisse til Practical Scrappers ( en amerikansk utfordringsblogg). Hvis du liker skissen må du gjerne bruke den og last gjerne bidraget opp i bloggen din og legg inn link hos Practical Scrappers.

AK21

signatur

Tags : , ,

Jeg har laget en ny skisse til utfordringsbloggen Practical Scrappers. Denne gangen har noen i Design Teamet til Practical Scrappers løst skissen og resultatet kan du se her. Jeg digger at skissen ikke blir fulgt slavisk og at man kan bli inspirert av noen elementer. Kanskje du også blir inspirert av skissen? Du kan bruke den til både kort og layouter.

AK20

signatur

Tags : , ,

Jeg har laget ny skisse til Practical Scrappers. Dette er en amerikansk utfordringsblogg med mange forskjellige utfordringer. Og foreløpig er skissen kun ment som utfordring til de som vil og ikke med noe premie. Vi er to stykker som lager skisser til denne bloggen og sørger for at du får helt ny skisse hver fredag (jeg har annen hver fredag).  Bli gjerne med!

AK17

Tusen takk for alle hyggelige kommentarer. Koselig at det er mange som liker bloggen min. Ønsker alle som titter innom en fredfull 3.advent.

signatur

Tags : ,