Posts Tagged ‘October Afternoon’

Utfordringsbloggen Musikkstua har en utfordring der du skal bli inspirert av sangen “I just call to say I love you”  av Stevie Wonder. Jeg synger ofte denne sangen til datteren min og selvfølgelig ble jeg inspirert til å scrappe. Jeg har tatt utgangspunkt i “… No falling leaves” og her er mitt bidrag:


Tittel: falling leaves/fallende blader. Bilde av meg og datteren min i skogen med masse løv. Jeg har brukt ark fra October Afternoon, bølgepapp, glimmer mist med sjablong, hjertepunch (tusen takk for lånet Karianne) og bladpuncher (tusen takk for lånet Grethe), litt maling, stempelsverte og bokstaver fra American Crafts.

En helt annen ting: jeg er en av finalistene til å bli med i Design teamet til Teresa Collins! Jeg digger produktene hennes, så lette å leke med og det hadde vært spennende å få være med i design teamet. Det endelige design teamet blir publisert senere denne uken. Det er nesten 60 finalister og 14 av de er fra europa.

Takk for at du tok turen innom bloggen min.

 

Tags : ,

Jeg har scrappet litt igjen og her er en layout (laget for Steffens – hobbybutikk i Oslo):

Tittel: På cafè. Bilder av lille M og “momo” på cafè. Jeg har brukt ark fra October Afternoon, stickers fra Basic Grey, bokstaver fra Cosmo Cricket, blonder, svart Bazzill (kartong), distress ink og mist. Har testet ut litt teknikker og oppsett og dette ble resultatet.

Takk for at du ser og ønsker deg en flott uke!

Tags : ,