Posts Tagged ‘Nordsalten Hobbyklubb’

That’s me! Jeg ble en av topp 3 på utofrdringsbloggen Nordsalten Hobbyklubb. Lucky me og dette var bidraget:

Tusen takk! You made my day.

Tags : ,

Jeg elsker farger og her kommer nok en layout med litt solfarger:

Tittel: Our little sunshine/ vår lille solstråle. Jeg har brukt ark fra Bazzill og October Afternoon, masse glimmer mist og maya mist, blonder, blomster fra Manor House Creations (en stor favoritt), fugl fra Pink Paislee, puncher fra EK Success og Martha Stewart, “sunshine” er skrevet med liquid pearls.

Bidraget er laget til utfordringer hos Nordsalten Hobbyklubb #57 der tema er barn, Papiravisen der utfordringen er bildeinspirasjon (jeg har blitt inspirert av dråpene og har brukt mist med gullshimmer for å gjenngi uttrykket på bildet), og Papirdokkene #31 der utfordringen er sommerbingo (nr 4 loddrett: Perler/bling, maling/mist, sommerfugl og stjerner).

Takk for at du ser og ha en fortsatt god sommer!

Tags : , , , ,

Jeg er gjeste-designer i utfordringsbloggen Nordsalten Hobbyklubb. Utfordringen er å bli inspirert av vann. Her er mitt bidrag:

Tittel: Kalvøya (a place in Bærum, Norway). Bilder av lille M, bestemoren hennes og puddelen Beauty. Flott sted for barn, uten biler og mye å utforske. Jeg har brukt ark fra Basic Grey, My Mind’s Eye og Webster’s Page. Ellers har jeg brukt blonder, notatlapp fra Pink Paislee og jeg blåste støv av QuicKutz-utstyret mitt og stanset ut bokstavene.

Bli med på utfordringen du også. Det er premie fra Glue Dots og fristen er 1. juli.

Takk for at du ser og ønsker deg en videre flott uke.

Tags :