Posts Tagged ‘My Mind’s Eye’

Jeg har vært på treff og den første layouten jeg lagde var denne. Jeg hadde mange idèer og viste at jeg måtte lage denne før jeg begynte på andre prosjekter. Bildet er fra ungdomsskolen og jeg har prøvd å gjengi alle de følelsene og tankene som jeg hadde på den tida og som jeg har nå da jeg tenker tilbake.  Har også brukt en del klokkeutstyr som skal gjengi at tiden går.

Tittel: Looking back/ser tilbake. Bildet av meg for 14 år siden. Jeg har brukt ark fra My Mind’s Eye, masse glimmer mist og maling, gesso, diverse bokstaver fra American Crafts, blonder, tyll,  kartong, washi-tape, demonterte klokker som jeg har fått av svigerfar (Tusen takk!).

Stilen heter Steam punk og jeg er sterkt inspirert av Finnabair. Steam punk er hovedsaklig litt mer maskulin, mye klin, MYE metall og viktoria-inspirert. Nå er denne stilen ganske ny innen scrappeverden og det finnes flere løsninger på Steam punk. Jeg digger iallefall stilen.

Utfordringsbloggen Scrappehuset har en utfordring om å scrappe en sinnstemning og det har jeg gjort og det var god terapi.

Tags : , , ,

Utfordringsbloggen That’s just so cute har en utfordring om å scrappe hverdagen. Hver dag er en fest, eller hver dag er en hverdag for oss. Glitter, stas og høy champagneføring holder vi til bursdager.

Tittel: Vasker/Cleaning. Bilder av datteren min som vasker stolen sin, på selveste nyttårsaften. Hun er fortsatt ivrig til å hjelpe til, og det med stor glede og entusiasme. Jeg har brukt ark fra My Mind’s Eye (den nye serien Lost & Found er SÅ lekker), noteark (takk Lene), metall fra Tim Holtz, blonder farget med glimmermist, bølgepapp malt med crackle-maling, stjerner, tags med tekst, bølgepapp-bokstaver fra Bella Blv og litt washi-tape.

Takk for at du ser og har du husket å si hei til noen ukjente? (oppfordring i forrige blogginnlegg).

Tags : ,

Jeg har laget et bidrag til, til skisseutfordringen til My Mind’s Eye. Her er mitt andre bidrag:

Tittel: Mamma, SE! Bilde av lille M som stadig oppdager nye ting og sier stadig “se”. Jeg har brukt ark fra My Mind’s Eye, kartong fra Bazzill, stanset ut bokstaver med QuicKutz, notatlapper fra Basic Grey, rødt hus fra American Crafts, stjernepunch og “skog-pynten” er fra colorbök. Har også brukt litt maling og glimmermist.

Skissen og det forrige bidraget mitt kan du ser her.

Takk for at du ser.

Tags : , , ,

Dette er en av layoutene jeg scrappet i helgen. Produsenten My Mind’s Eye har en skisseutfordring og jeg hadde så lyst til å teste ut, både skissen og ark fra My Mind’s Eye. Første gangen jeg brukte MME var i 2006 og har fulgt de siden. Nå har de kommer med flere lekre serier, blant annet Lost & found og det må være en av de lekreste seriene som er produsert i scrappe-industrien! Her er mitt bidrag til utfordringen:

Tittel: Sweet baby love/Søt baby kjærlighet. Bilder av lille M og søte, lille Neoh (3 uker gammel og sønnen til venninnen min. Han ble født i sommer og vi besøkte de i forrige uke). Jeg har brukt ark fra My Mind’s Eye (seriene quite contrary og so sofie), hvit Bazzill, bokstaver fra American Crafts og Pink paisley og notatlapp fra October Afternoon.

Her er skissen jeg har brukt, designet av Anam Stubbington:

mme_sketch2010_08

Tusen takk for alle koselige kommentarer! Jeg skal snart ta en bloggrunde og gleder meg til å se alt det fine som blir kreert ute i papirverden.

Tags : ,

Jeg har scrappet mer halloween (når jeg først var igang). Bildet er av nevøen min Elias. Ser han ikke skummel ut?! Jeg vurderte om jeg skulle lage en skikkelig skummel side, men i fare for at 3-åringen kanskje ble skremt av seg selv, lagde jeg en “barnslig” side.

Hvem er skumlest her

Tittel: “Hvem er skumlest her?” Jeg har brukt ark fra My Mind’s Eye (de har hatt 2 flotte Halloween-serier i år), svart og hvit kartong, litt tyll, rubons, bokstaver fra Prima, figur-chipboards fra My Mind’s Eye og litt maling utover (rød og grønn). Bildene skal forestille polaroid-bilder og hver figur har fått navn og alder (FrankenSTEIN 1000 år, GressKAR 1 år, DraKULA 150 år og Elias snart 3 år).

Nå jobber jeg med flere DT-bidrag til HobbyUtstyr. Jeg fikk en herlig pakke fra de og det oser jul av produktene. Sjekk bloggen for mer juleinspirasjon og snart kommer det julebidrag fra meg. HobbyUtstyr har også en konkurranse gående i bloggen sin; bli en følger av bloggen innen 16. november og en av følgerene vil få en overraskelse.

Takk for at du ser og tusen takk for kommentarer. Det setter jeg veldig pris på *smil*

signatur

Tags : ,

Jeg har scrappet til en utfordring hos ScrappeMania. De har en utfordring som heter ScRapp der du scraplifter (kopierer) en layout de har valgt ut. Denne gangen hadde de valgt ut Lula‘s layout og den passet til noen bilder jeg  hadde liggende. Layouten min ble litt annerledes og ikke en ren kopi, men den har likevel utgangspunkt i Lula’s side.

Jeg har brukt baksiden til et Hambly-ark (det er bronse/gull-farget), rosa ark med hjerter fra Love Elsie, mønsterark fra My Mind’s Eye (har ubevist brukt flere mønsterark fra de i det siste), blomster fra Prima og Petaloo, blader fra Wild Orchid Crafts, bokstaver fra American Crafts og Pink Paislee og en chipboard som jeg har malt og satt på bokstav og tatt på litt glitter (se detaljbildet).

 babygirl

babygirl-detalj

Tusen takk for koselig kommentarer! Det er så moro å se hva dere synes om det jeg lager og ekstra gøy hvis det kan være til inspirasjon.

signatur

Tags : , , ,