Posts Tagged ‘Musikkstua’

Utfordringsbloggen Musikkstua har en utfordring der du skal bli inspirert av sangen “I just call to say I love you”  av Stevie Wonder. Jeg synger ofte denne sangen til datteren min og selvfølgelig ble jeg inspirert til å scrappe. Jeg har tatt utgangspunkt i “… No falling leaves” og her er mitt bidrag:


Tittel: falling leaves/fallende blader. Bilde av meg og datteren min i skogen med masse løv. Jeg har brukt ark fra October Afternoon, bølgepapp, glimmer mist med sjablong, hjertepunch (tusen takk for lånet Karianne) og bladpuncher (tusen takk for lånet Grethe), litt maling, stempelsverte og bokstaver fra American Crafts.

En helt annen ting: jeg er en av finalistene til å bli med i Design teamet til Teresa Collins! Jeg digger produktene hennes, så lette å leke med og det hadde vært spennende å få være med i design teamet. Det endelige design teamet blir publisert senere denne uken. Det er nesten 60 finalister og 14 av de er fra europa.

Takk for at du tok turen innom bloggen min.

 

Tags : ,

Utfordringsbloggen Musikkstua har utfordringer med musikk som team. Jeg har levert et bidrag der i august og oppdaget først nå at layouten min ble blant top 3. Tusen takk Musikkstua, moro at dere likte layouten. Her er layouten:

Innlegget i bloggen min kan du se her.

Tags :

Tusen takk for tilbakemeldinger om hyllesten min. Jeg bobler over av ideèr og da er jo bloggen min en fin arena.
Neste dillajente er..  HEGE!

Hun kaller seg for Hege AL, men jeg er sikker på at hun egentlig mangler en g som i Hege Gal. Jeg har ikke møte henne, men hun virker utrolig koselig og GAL. Ikke klin gal, men gal med masse humor. Når det gjelder scrappestilen hennes er den virkelig gjennomført. Hun bruker mye cluster og white space. Ingrediensene hennes er ofte hvit bakgrunn, spreke og sterke farger, bølgepapp, lag på lag, hvit ramme, litt glimmer mist, sommerfugler og blomster. Og sidene er alltid så utrolige lekre og delikate. Så; jeg har latt meg inspirere av hvit bakgrunn, lag på lag og blomster. Her er resultatet:

Tittel: So ro. Bilde av lille M som sover. Teksten er en sang jeg synger for henne når hun skal sove. Jeg har brukt (reste-)ark fra Love Elsie, Collage Press, October Afternoon, Kaiser Kraft og Hambly. Bølgepapp, kakeserviett, blomster fra Prima, bokstaver fra American Craft og Making Memories, notatark fra October Afternoon og litt bling.

Jeg har brukt skisse fra Creative Scrappers og er med på favoritt sang-utfordring hos Musikkstua. Jeg har ikke noe favorittsang, men denne teksten/sangen betyr mye for oss.

Nå setter jeg i gang med prosjekt neste skissedilla-jente. De blir presentert i vilkårlig rekkefølge. Hvem er den neste? Følg med i morgen.

Tusen takk for at du tok turen innom bloggen min, alltid koselig med besøk.

Tags : , , ,