Posts Tagged ‘MGP’

Gratulerer Norge; med både MGP-seier og nasjonaldagen! Gratulerer!

I dag har vi virkelig god grunn til å være stolte av å være norsk. Jeg måtte selvfølgelig se slutten av MGP-sendinga da jeg hørte at Norge hadde fått flere 12′ere. Dette kom til å bli historisk og det ville jeg få med meg. Dessuten; sangen “fairytale” finner seg godt til rette i hjernen og blir der. Jeg har gått å nynna på denne sangen i noen dager. Jeg håper nynninga har nådd sitt høydepunkt nå, men det spørs vel om det gir seg med det første. Her er opptaket fra NRK MGP: Fairytale.

Jeg har prøvd å scrappe litt i kveld. Har mange ideér og liten hobbytid. Det er vår og da er det deilig å være ute. Og det er stadig litt som må gjøres inne. Får gjort litt innimellom og har flere oppgaver jeg vil scrappe. En kort setning som jeg fokuserer på er; Go green. Jeg så det hos TwoPeas i forbinnelse med reklame for digitale kit. Jeg bruker det i forbinnelse grønne sider, bruke elementer som du ellers hadde kastet (kartong, reklame, emballasje) osv.

Minner om Blogcandy 18.mai.

Gratulerer med dagen Norge. *Legger ved et gammelt postkort fra Hof i Vestfold. Der har jeg gått i mange 17.mai-tog. Hipp, hipp, HURRA!*

Hof

signatur

Tags : , ,