Posts Tagged ‘mai’

Det er mai, det er sol og det er grønt ute! Det er så deilig å se at det spirer og gror. Og det er deilig å se at det er lengre lyst om kvelden. Dette gjør virkelig livet verdt å leve.

Mye har skjedd siden sist. Jeg var på hobbytreff i Drammen forrige uke. Traff mange koselige jenter. Flere av de drev med kort. Jeg har vurdert å ta opp korthobbyen (har en del stempler jeg har lyst til å bruke (leke med)) igjen. Da jeg beveget meg inn i papirverden, var det kort jeg begynte med og gikk over til scrapping og det er jo mulig å ha begge hobbyene samtidig? Alt er papir og jeg ser at når jeg scrapper blir det mye resteark; perfekt til kort. Så nå har jeg bestilt litt tusjer (hvem har ikke det innen papirhobby-verden) og litt leketøy. (Jeg legger ut bilder når pakkene kommer).  Gleder meg så til å begynne med kort igjen. Har prøvd litt fargelegging på noen trykk og det er jo så moro! Spennende å se hvilke effekter du får ut av fargene. Har lest en del på nettet og føler meg ganske klar til å ta imot disse nye tusjene *knis*.

Scrappehuset hadde en utfordring med clean & simple-stil, chipboard og overlay. Det passet meg utmerket.  Har litt enkel stil, elsker Hambly-overlays og bruker gjerne chipboards (særlig fra Heidi Swapp).  Jeg vant ikke, men ble en av favorittene. Så moro. Er veldig fornøyd med siden. Bilde er av lille M og arkene er fra Hambly.

ditt blikk

signatur_

Tags : ,