Posts Tagged ‘Lille M’

Og jeg har vunnet en konkurranse på ScrappeMania! Jeg leverte inn “Our sweet little babygirl” til scRapp# 7 (scraplifting av Luna) og ble trukket ut som vinner. Så moro! Vant stempler fra Purple Onion.

I dag har jeg hatt koselig scrappebesøk av svigerinna mi (May Bente). Så koselig! Tusen takk May Bente! Jeg fikk ikke gjort så mye; lagde utkast til et takkekort. May Bente fikk scrappet litt. Hun er så flink og gøy å se henne prøve nye teknikker. Og jeg innrømmer det; jeg er scrappenerd. Jeg er totalt oppslukt av denne hobbyen og bruker hver ledige tid til å scrappe, blogge eller å se på nettet. Det er mye annet som skulle vært gjort først, men jeg tar det innimellom. Skulle gjort litt ute i hagen, men jeg er plaget av allergi og da er det best inne. Jeg tar vanligvis sprøyte og nå har det ikke gitt virkning. Prøver ut noen tabletter og håper det virker (det er på resept og via lege. Prøver ikke ut alle tabletter jeg finner *lol*).

Jeg har gjort noe for å få mer scrappetid; jeg har ansatt hushjelp. Hun er så flink. Putter klær i vaskemaskin (hender alt kommer ut igjen før maskinen starter), støvsuger (uten strøm), vasker med (tør)klut, rydder i skuffer og skap, tar ned klær fra tørkestativet (før klærne er tørre) osv.. Spørs om det blir noe lønn når jeg tenker etter..  Er hun ikke søt?

lillem

Tags :

Det er spennende å være mor og det er spennende å se et menneske utvikle seg og vokse opp.

Har laget en side med Lille M -> Du gir oss glede. Vi er utrolig glad i denne lille jenta som gir oss så mye i hverdagen. Og ja, livet vårt er forandret etter at hun kom til verden.  Har brukt ark fra Fancy Pants, bling fra Prima og thickers (bokstaver) fra American Crafts.

Du gir oss glede

Takk for at du ser.

signatur

Tags : ,