Posts Tagged ‘Kurs’

Hei

Jeg har blitt spurt om jeg vil holde kurs på Papirfesten i Stavanger! Og ja, det vil jeg! Det er en stor ære å bli spurt.

Scrappetreffet er 29.01-31.01.2016 på Ynglingen sin festsal. Mer info og påmelding, se her.

Kanskje vi ses på Papirfesten?

signatur

Tags : , ,

En av mine favorittstiler er steampunk (inspirert av victoriatiden og det industrielle fra da. Siden dette er en ganske ny stil innen scrapping, er det forskjellige tolkninger av den og her er min tolkning.) Dette er også oppsettet som ble brukt på Steampunk-kurs på Toten:

Tittel: Kiss me/kyss meg. Bilde av datteren min og meg.  Jeg har brukt mye maling, glimmer mist, blonder, bokstaver, knapper, blomster, bølgepapp, bobleplast og litt til.

Under: tittel: me/meg. Bilde av meg og med samme oppsett som over.

Steampunk er så moro, og kjempe koselig at jeg har fått så mange gode tilbakemeldinger på kurset. Hvis du ønsker kurs i Steampunk er det bare å ta kontakt: efran@online.no

Takk for at du ser og tusen takk for koselige kommentarer/tilbakemeldinger.

Tags : ,

Creative Scrappers kommer med ny skisse hver søndag og dette er mitt bidrag til siste skissa:

Tittel: Lek i senga. Bilde av datteren min som leker med baller i sprinkelsenga. Jeg har brukt ark fra Hambly, KI Memories og Basic Grey. Bokstaver fra Basic Grey og stjernene er stanset ut.

Dette er skissen som jeg har brukt som utgangspunkt:

Jeg holder stadig kurs innen kortlaging og scrapping. Skal holde kurs innen scrapping – stilen steampunk – på scrappetreff på Toten lørdag 26. februar. Det blir så moro. Det er den stilen jeg digger mest innen scrapping. Liker å kline med maling og farger! Mer info om kurset her, fortsatt noen ledige plasser.

Torsdag 3. mars starter jeg opp med nytt kortkurs hos Folkeuniversitetet. Vi lager invitasjoner, bordkort og takkekort til høytidlige fester. Send mail til css@folkeuniversitetet.no for påmelding.

Onsdag 9. mars holder jeg scrappekurs i stilen vintage hos Steffens i Oslo og det er fullt.

Nå har jeg holdt flere kurs innen scrapping og kortlaging og det er så moro. Gøy å se at deltakere koser seg og moro at de blir inspirert. Og ikke minst; veldig hyggelig at jeg kan bidra til at flere ser gleden ved papirhobby. Alle bør ha en hobby de liker!

Håper du får en flott helg.

Tags : , , , , ,

Hei igjen, onsdag 9. februar skal jeg holde nybegynnerkurs hos Steffens i Oslo. Da vil du lære om grunnleggende scrapping og får muligheten til å leke litt med papir. Det er fortsatt noen ledige plasser. Meld deg på hos Steffens.

Her er en liten sneak peak på loen vi skal lage på kurset:

På torsdag holder jeg kortkurs for Folkeuniversitetet, det er 2. kvelden av totalt 4 kvelder.

Ønsker deg en videre flott uke!

Tags : , ,

Jeg skal holde scrappekurs på Folkeuniversitetet i Drammen. Det starter torsdag 14. oktober kl. 1800 og går over 4 kvelder (torsdager). Dette passer for nybegynnere og vi går gjennom grunnleggende scrapping og diverse teknikker. Det er noen få ledige plasser igjen. For mer info; se Folkeuniversitetet.

Jeg holder også kurs på forespørsel og kommer gjerne hjem til deg og din vennegjeng. Send gjerne mail på post@papirhobby.no for mer info.

Til slutt et bilde av ei kul jente! Er’a ikke tøff?!

Tags : ,