Posts Tagged ‘Kreativ sjel’

Noen av layoutene mine har blitt vist frem/featured på nettet:

Denne ble valgt ut som til “kreativ sjel” på forumet scrapping.no. Selleri sier dette: Se på denne utrolige LOen som efran har laget! Så utrolig full av detaljer – men allikevel så rolig og harmonisk. Et utrolig flott bilde, og jeg er skikkelig imponert over bakgrunnen og måten denne er pyntet på. Tusen takk for bøttevis av inspirasjon efran! Tusen takk for koselig kommentar Selleri.

På forumet CasaKreativ ble denne valgt ut av Asil og hun skriver dette:  snakk om å lage en herlig resultat av mist og maling! Røft og brunt og bare fantastisk!! Tusen takk Asil for koselig kommentar.

Det er selvfølgelig veldig stas at andre blir inspirert av det jeg lager og tusen takk til dere som velger ut mine prosjekter og kommenterer det.

Tags : ,

Tusen takk for alle koselige tilbakemelding. Det er så gøy å høre at andre liker det jeg lager. Jeg scrapper fordi jeg synes det er gøy og dette er verdens beste hobby. Og da er det veldig inspirerende når andre sier de blir inspirert av mine prosjekter. Tusen takk alle sammen.

Jeg har også fått heder og ære ute i scrappeverden denne uken. Jeg ble valgt ut som kreativ sjel på scrappeforumet scrapping.no:

Lisbet på forumet valgte ut min layout og sier “Jeg velger denne gang en behagelig Lo fra efran. Den er så harmonisk, og den fanger virkelig øyeblikket og bildet.”  Tusen takk Lisbet!

Jeg ble også en av ukens dille på utfordringsbloggen Skissedilla:

Lene/Nabon valgte min og sier: “Jeg vil ha denne til Ann-Katrin! Elsker det lilla, og bruken av mønsterark her! Love it!”  Tusen takk Lene!

Tusen takk for heder og ære. Det setter jeg veldig pris på og er veldig stolt!

Tags : , , ,

Jeg ble valgt ut som kreativ sjel på forumet Scrapping.no forrige uke. Tusen takk Lisbet; det var veldig koselig og takk for flotte ord. Dette skrev Lisbet om layouten min: Jeg velger denne gangen en Lo som efran har lagen, den har satt seg helt fast i hodet mitt, den er bare lekker. Fargene er kanonfine, og mengden blir ikke for mye, det er som å se inn i et eventyr full av detaljer. Utrolig gjennomført, en klar innertier her. Og dette er layouten:

Tusen takk Lisbet!

Tags : ,

På forumet Scrapping.no er det en gjeng som kaller seg de kreative, som hver 14. dag velger ut layouter/prosjekter de vil trekke frem.

Og for denne perioden/uke 10 valgte Yasmin min layout. Dette skriver hun: Denne gangens kreative sjel for meg er Efran. Denne lo’en er bare fantastisk herlig. Jeg liker godt at siden er holdt i omtrent samme farge.. Det gjør bare lo’n sååå herlig. Digger også at det er brukt så mange forskjellige teknikker på denne siden. Er så morsomt å finne en layout man virkelig kan se på lenge og fortsatt finne nye ting! Fantastisk! Tusen takk Yasmin for flotte ord!

Dette er layouten:

Happy Love

Tusen takk for alle koselige kommentarer, setter veldig pris på det.

signatur

Tags :

Jeg har vært “kreativ sjel” på forumet Scrapping.no. Oppdaget det tilfeldig her om dagen og fant ut at gjengen “De kreative” hadde valgt ut mine loer i uke 47 – 2009 og uke 6 – 2010. Tusen takk!

De loene/sidene som ble valgt ut er:

Nyfødt

Uke 47 – 2009. Katrineev skriver:  jeg har denne gangen funnet frem en lo med masse blomster blonder og dill som jeg digger. og det er efran sin, en virkelig stemingsfull lo.

Lakris jenta

Uke 6 – 2010. Tangent skriver: Denne uken velger jeg denne herlige LOen av efran! Elsker de sterke fargene,
og effekten av maling og glimmermist! Oppsettet likte jeg også godt, en LO helt etter min smak.

Tusen takk til Katrineev og Tangent for hyggelige ord!

signatur

Tags :