Posts Tagged ‘Kort’

Happy Valentine og alle hjertens dag! La kjærligheten flomme! Her er litt inspirasjon til kort med stor L (LOVE):

Vkort2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg har brukt Project Life-kort, det røde arket er fra Bo Bunny, ellers har jeg brukt Washi-tape, blomster, metallnøkkel og twine.

Vkort2detalj

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her er et litt mindre (3×3 inch) kort med samme tema. Alle produktene får du kjøpt hos Andrine & Marens Landhandleri.

Vkort.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Igjen; happy Valentine! Masse kjærlighet fra meg! Lots of love from me <3

 

signatur

Tags : , , , ,

Her er noen kort med produkter fra Kaisercraft. Først et brettekort, etter inspirasjon av kort jeg har sett.

Og her er 2 søte ekorner med mye maling, glitter og glimmer mist.

Takk for at du tok turen innom!

Tags : ,

Andrine & Marens Landhandleri har startet med utfordringer på bloggen sin og nå er de allerede i gang med utfordring nr 3:

Dette er kortet jeg har laget som inspirasjonsbidrag og under ser du inspirasjonsbildet:

Er det ikke herlige farger og herlig nostalgi? Bli med på utfordringen og du kan vinne litt godsaker fra ANMA.

På kortet har jeg brukt diverse resteark, ellers er pynt, washitape og stempeltrykk fra ANMA, trykket er fargelagt med Copics.

Takk for at du ser og har du vært snill i år?

Tags : , , ,

Her er mine første kort med Kaisercraft. De har kommet med to nye serier nå i juli: Blae & Ivy og Little Toot.

Disse to er laget med serien Blae & Ivy. Romantisk stil i grønt, brungrått, blått og hvit.

Kortene under er laget med serien Little Toot og passer perfekt til barnebursdager og ellers for barn som liker tog, fly, båt og biler.

Takk for at du ser og det kommer mer jeg har laget for/med Kaisercraft. Samtidlig vil jeg ønske deg en riktig god sommer – endelig har sommeren kommet til Norge!

Bildet er fra verandaen og der blomster sommerfavorittene mine: Hawaiirose og Hortensia.

Tags : , , ,

Jeg har laget noen vintagekort (laget til kortkurs).

Jeg har brukt ark fra Melissa Frances, Hambly, gammelt notatark, bølgepapp, kartong fra Bazzill. Stempler, stempelblekk, roser, blonder, glitter, dimensional pearls og bilde fra utklippsark fra Steffens. Samme oppsett på begge kortene.

Takk for at du ser og jeg selger kort på forespørsel.

Tags : ,

Jeg har laget mye kort i det siste og flere blir det. Nå holder jeg kortkurs over 4 kvelder for Folkeuniversitetet og det er så moro. Det er en utrolig koselig gjeng og de er veldig lærevillige. Det gir meg mye inspirasjon og glede over å lære bort teknikker og tips.

Her er noen kort jeg har laget for Andrine & Marens Landhandleri. Oppgaven var å lage blomster av washi-tape. Tapen er så alsidig og lett å jobbe med:

Morsomt at ANMA omtaler det som  “herlige kort i kjent stil ala Ann-Katrin!”

Jeg har brukt maling (elsker å bruke maling på prosjektene mine), washi-tape både som blomst og striper tvers over kortet. Ellers har jeg brukt klistremerker, mønsterark, stjerner fra punch og litt stempelsverte (distress-ink).

Takk for at du ser! Nå bobler jeg over av inspirasjon, endelig *smil*

Tags : , , ,

Her er et kort jeg har laget for HobbyUtstyr.no. Dinosaurusen er et stempel som jeg har fargelagt med copics (alkoholtusjer).  Og hvorfor ikke en rosa dinosaur? Hun har fått på seg litt negllakk og litt glitter på magen. Synes hun ble søt jeg.

Ellers har jeg brukt mønterark fra Basic Grey, har droodlet/tegnet litt på mønsterarket bak dinosaurusen. Brukt noen eyelets og teksten er skrevet for hånd.

Gratulerer med dagen

Takk for at du ser/Thanks for looking.

signatur

Tags : ,

Her er noen kort jeg har laget for HobbyUtstyr.no.

Det er hovedsaklig brukt grønn Bazzill bling som kort, mønsterark fra Basic Grey Romani (Gypsy), primablomster, blomsterstempler fra Hero Arts, sommerfugler, eyelets og bånd fra Kort & Godt, jentestemplet er fra Art Stamps og teksten Dagen i dag er fra Kort & Godt. Bakgrunnen bak jenta er farget med kritt for å få en blålig farge. 

 Dagen i dagsommerkort

Har du sett noen nyheter fra CHA-messa i USA? Nyheter; nye produkter som kommer på scrappemarkedet utover høsten. Jeg har sett noe og noe imponerer. Jeg har falt helt for nyhetene til American Crafts og skulle gjerne ha bestilt alt sammen! Her er en film der de viser nye produkter fra standen sin på messa: http://www.youtube.com/watch?v=AecIeBoNeQY&eurl=http%3A%2F%2Famericancrafts%2Etypepad%2Ecom%2Fstudio%2F2009%2F07%2Fcha%2Dbooth%2Ehtml&feature=player_embedded

Takk for at du ser.

signatur

Tags : , ,