Posts Tagged ‘Kaisercraft’

Hello everybody! Here’s a layout I made at a scrapcrop in Tønsberg (Norway):

Remember

Title: Remember. Picture of my dauther at the beach. I love the beach in Vestfold.

Remember1

I have used paper from Maja Design and Graphic 45. Stamps  and wood flourishes from Kaisercraft, chipboards from wycinanka, glimmermist from Tattered Angels and dylusions ink spray from Ranger and white gesso.

Remember2

This lighthouse is from a pattern paper from Graphic45.

Remember3

“Remember” is a sticker from me and my big ideas – pocket pages.

I was inspired by this moodboard at Scrap around the world! I love the beach and the colours at this mood board. Thanks for great inspiration <3
Thanks for visiting my blog and I wish you a nice weekend! <3

signatur

Tags : , , , , , , ,

Kaisercraft har kommet med to nye serier – Magnolia Grove og Rock Pool. Nytt nå er at de også kommer med samlepakker (= inneholder ark og klistremerkeark).

Er det ikke stilig!?

Tags :

Fine & Sunny Collection er en ny, fargerik og herlig serie fra Kaisercraft. Mange herlige detaljer som passer flott med barnslige sommerminner.

Alt på layouten er fra Kaisercraft (+ spray fra MayaMist).

Takk for at du ser!

Tags :

Det kommer stadig nyheter på scrappemarkedet og her er noen.

Kaisercraft har kommet med to nye serier og den ene heter Fine & Sunny:

Og her er Charlottes Dream:

Disse er virkelig må-ha! Nye fargesterke Dylusions spray fra Dyan  Reaveley. Disse får du tak i hos Andrine & Marens Landhandleri:

 

Og de har fått inn mange nye uberkule washi tape med blomster, flasker og uttallige friske farger, sjekk ut nyheter her: http://www.anma.no/index.php?option=com_virtuemart&category_id=36&page=shop.browse&Itemid=64&limit=20&limitstart=40

(Bildene er lånt fra ANMA.no)

Tags : , ,

Anyone who knows me knows that I like to make a mess when I create. This is one of my messy projects. A book from Kaisercraft, for all my ideas:

I have used a lot of Glimmer Glam from Tattered Angels. Love it, love glam. Need more bottles!

I have used a lot of distress stain on the die cuts robot and gears:

And of course; a sparkle bling in the middle of the gear. All products, including the stamps are from Kaisercraft.

Thanks for looking and thanks for all the lovely comments!

 

Tags :

Jeg digger rosa, glam og glitter, men det er også stilig med grunge, blått, grønt, turkis og guttetema. Her har jeg scrappet en liten gutt i familien:

Papirer og pynt kommer fra Kaisercraft + glimmer mist. Tallene og de svarte strekene over er rubons.

Takk for at du ser og tusen takk for kommentarer/tilbakemeldinger. Det er så utrolig gøy og gir meg positiv energi. Tusen takk!

Tags : ,

Jeg har scrappet litt igjen. Her er to vidt forskjellige layouter scrappet med de nyeste seriene til Kaisercraft. Den øverste heter These days (litt vintagelook) og den andre heter Tiny Woods og er litt retrostil over.

Tittel: Family – familie. Bilde av grandtantene mine utenfor et hus. Har brukt produkter fra These days – Kaisercraft.

Og noen ganger må jeg bare scrappe litt grafisk. Ingen ting er tilfeldig selv om layouten ser veldig enkel ut. Bilde av snuppa mi som ser opp på lyspæra.

Takk for at du tok turen innom!

Tags : ,

Hello everyone and welcome to my blog. Here’s a Christmas card made with the December 25th line from Kaisercraft.

This is a Z-fold card and I have also used Wood flourishes from Kaisercraft with lots of glimmer glam from Tattered Angels.

Thanks for looking and are you ready for Christmas?

Tags : , ,

Jeg har lekt med saksen og scrappet en side. Tidligere i høst var det scrappetreff i Tønsberg (jeg var der) og Ingvild Bolme holdt kurs. Jeg var ikke med på kurset men fikk se alle layoutene til de som var med på kurset og lot meg inspirere av klipping, litt lag og detaljer.

“Once in awhile, right in the middle of a ordinary life, love gives us a fairytale”  – innimellom, i et vanlig liv, gir kjærligheten oss et eventyr.

Bilde av meg da jeg var gravid, her er jeg ca. 8 måneder på vei og akkurat en måned etter fødte jeg ei jente.

Ark og produkter er fra Kaisercraft.

Her ser du lag og det jeg har klippet ut (blomstene).

That’s just so cute har en utfordring om å legge ut layouter inspirert av Ingvild Bolme, og er er mitt bidrag.

Takk for at du tok turen innom!

Tags : ,

Har du sett de nye seriene til Kaiserkraft? Den ene nye serien heter Bonjour og den er så romantisk og sart i fargene. Rett og slett delikat. Her er en side med papir og pynt fra den serien:

Tittel: Little princess/lille prinsesse. Bilde av datteren min i prinsessekjolen sin. På bildet har vi nettopp feriet 2-års dagen og jenta (og litt bursdagspynt) ligger avslappende på bordet.

Har brukt ark, klistremerker, bling, trepynt(!) og blomster fra Kaisercraft.

Takk for at du ser!

Tags : ,

 Hei og tusen takk for alle koselige tilbakemeldinger, koselige mailer, nye følgere (nå er det 150 følgere og det må snart feires!) og ikke minst; så utrolig koselig å treffe gamle og nye “beskjente” på scrappetreff.

Siden sist har lillesnuppa mi blitt 3 år! Gratulerer søtjenta vår! Vi har feiret med familien og nå gjenstår barneselskapet.

Har også scrappet litt siden sist, noe av dette er vist frem på Kaisercraft-bloggen. Her har jeg dekorert en konfekteske formet som en stjerne. Serien jeg har brukt heter Silly Season og er fra Kaisercraft. Herlige lime og rosa-farger:

Takk for at du tok turen innom :)

Tags : ,

En layout med serien Hunt & Gather fra Kaisercraft. Her har jeg brukt mønsterark, klistermerker, rubons og stempel:

Tittel: orientering i skogen. Bilder av oss i skogen på orientering – se på kart og finne poster.

Kompasset er stempel og teltet er rubons.

Her er vi samlet og spiser rett-i-koppen. Herlig og sunn turopplevelse. Bildene er fra 2010.

Takk for at du ser og ønsker deg en flott uke!

Tags : ,

Tar du vare på rester av mønsterark? Det gjør jeg, men hva kan du bruke det til? Jeg lager ofte kort i størrelsen 15 cm x 15 cm og da bruker jeg ofte rester, men hva med mindre papirrester?

Her ser du noe av restepapirene mine og under ser du bordkort jeg har laget med restepapir:

Dette er ark fra serien Hunt & Gather fra Kaisercraft. Perfekt til guttebursdag, guttetur, hyttetur eller kanskje høstfest?

Du kan også bruke det som pynt på bordet med for eksempel sitater, små hilsner eller rett og slett små kort. Ble du inspirert til å bruke opp restearkene dine?

Minner om utfordringen min – papirverdens rosesermoni: https://www.papirhobby.no/2011/08/12/vi-holder-sammen-2/

Tags : ,

Jeg har scrappet med den nye serien Hunt & Gather fra Kaisercraft – perfekt til skogsturbilder. Denne er scrappet etter en skisse fra Kaisercraft og de har skisseutfordring ut måneden:

Tittel: Geocaching/hiking. Bilde av mannen min som bærer datteren vår på ryggen, i skogen ved Portåsen (Mjøndalen). Alle produktene er fra Kaisercraft. Har  lekt litt med alkoholblekk på klokketransparenten, crakle-maling på bokstavene og glimmer mist på chipboardene – alt for å forsterke skogsfargene og uttrykket.

Takk for at du ser og håper du har hatt en fin helg.

Tags : , ,

Her kommer en av mine ReUse-prosjekter. ReUse er gjennbruk og jeg synes det er viktig å bruke av ting vi allerede har eller ting som er tilgjengelig i hverdagen. Til denne bryllupsrullen har jeg brukt en tørkerull. Her er det ferdige resultatet:

Og her kommer forklaring på hvordan jeg har laget den:

Først tar du tørkerull og klipper av en liten lengde. Dette blir lokket til rullen. Det er viktig at lokket er litt mindre enn rullen i omkretsen for at den skal passe inn i rullen. Klipp av en liten bit og teip/lim sammen endene. Her har jeg limt på papir på lokket.

Velg ut et papir som du vil dekorere rullen med. Her har jeg valgt et lyse blått ark fra American Crafts og dekorert det med bryllupsstempler og embosset til slutt. Har brukt Zing fra American Crafts (stempelene er også fra American Crafts). Dette arket ruller du rundt rullen.

Så er det lokket og da fant jeg ut at jeg måtte ha et håndtak for at det skulle være mulig å få av lokket (og uten at det ble ødelagt). Har forsterket det med 4 eyelets/maljer og tredd bånd gjennom. Klipp av valgfri lengde og knyt båndet.

Til slutt har jeg pyntet med die cut (sirkler) fra Spellbinder dies, gjennomsiktig knapp og nye Sparklets fra Kaisercraft. De er så utrolige lekre og har høy bling faktor.

Til slutt: sånn ser “kortet” ut. Lokket er dratt ut (kanten er pyntet med glitterlim), rullen er pyntet med washitape (fra Andrine & Marens Landhandleri), og inni er det en rull med tekst til brudeparet. 

Dette er bidrag til Sketchy colors og Scrapperikets utfordring med knapper.

Takk for at du ser og kanskje du ble inspirert til et lite ReUse-prosjekt?

Tags : , , ,

Her er en bilderamme jeg har laget for og med Kaisercraft, med serien Blae & Ivy. Jeg har brukt fargetonene blå, grått og hvitt.

Tittel: Tyrkia (Turkey), Kemer 2011. Bilde av mannen min, datteren min og nevøen min. Dette er en gave til moren min som takk for at hun tok oss med til Tyrkia. Du kan tro vi lever lenge på denne ferien og jeg kan garantere at vi kommer til å reise tilbake. Tusen takk mamma!

Dette er et “beyond the page” produkt fra Kaisercraft og det er så enkelt å scrappe med. Rammen kommer i to deler, selve rammen og en bakside. Da er det enklere å dekorere selve rammene og det som skal være inni.

Takk for at du ser og god helg!

Tags : , ,

Two new lines Miss Nelly ang Hunt & Gather. I love them both. Since I have a girly-girl and we love hiking – these lines is perfect!

And Timeless paper pads and tags

And new wooden flourishes

Masse nytt fra Kaisercraft og siden jeg har ei ordentlig rosa jente og vi liker å gå turer i skogen – så er disse seriene perfect! Du får se noen prosjekter jeg har laget ca. 15. august.

Jeg hadde planer om å scrappe SÅ mye i sommer, men har heller prioritert litt annerledes. Nå virker det som scrappelysten er tilbake for fullt og jeg tipper jeg snart kommer til å poste noen nye prosjekter. Stay tuned for more info.

Takk for at du titter innom og jeg ønsker at nettopp DU får en flott dag!

Tags :

Det er sommer! Eller iallefall tilsynelatende. Gresset er grønt, blomstene vokser og vi har spist jordbær. Små hverdagsgleder på regnværsdager.

Her er et prosjekt jeg har laget for Kaisercraft. Et tog i finèrplater som er dekket med mønsterark:

My family – min familie. Denne skal stå på rommet til datteren min og det er bilder av familien hennes. Hun foran, så pappa, mamma og pusen.

Produktene som er brukt er fra serien Little Toot – Kaisercraft. Bling og bokstaver er også derfra.

Takk for at du ser og håper du får en videre flott sommer.

Tags : ,

Her er en layout jeg har laget for Kaisercraft med den nye serien Blae & Ivy – sart og romantisk. Passet perfekt til et bilde vi tok av lille M i fjor – på Gulskogen gård:

Der står hun og lurer på om vi kommer etter… herlig.

Tittel: It’s the little moments that makes life big – det er de små øyeblikkene som gjør livet stort.

Alt er fra Kaisercraft, inkludert blomster, bling og chipboard.

Her er et detaljbilde.

Takk for at du ser! Og jeg som trodde sommeren hadde kommet!? Det regner igjen!

Tags : ,

Her er mine første kort med Kaisercraft. De har kommet med to nye serier nå i juli: Blae & Ivy og Little Toot.

Disse to er laget med serien Blae & Ivy. Romantisk stil i grønt, brungrått, blått og hvit.

Kortene under er laget med serien Little Toot og passer perfekt til barnebursdager og ellers for barn som liker tog, fly, båt og biler.

Takk for at du ser og det kommer mer jeg har laget for/med Kaisercraft. Samtidlig vil jeg ønske deg en riktig god sommer – endelig har sommeren kommet til Norge!

Bildet er fra verandaen og der blomster sommerfavorittene mine: Hawaiirose og Hortensia.

Tags : , , ,