Posts Tagged ‘Julepynt’

Nytt år og mange nye muligheter. Gleder meg til utfordringer i 2010 og ikke minst; gleder meg til å se hvor denne hobbyen bærer meg i år. I fjor fikk jeg være med i flere design team, fikk møte mange hyggelige mennesker og ikke minst; var med på mange spennende utfordringer/konkurranser. Jeg er så heldig som har en så flott hobby og det ble selvfølgelig mange hjemmelagde julegaver i 2009.  Her er noen av de. Jeg har brukt chipboard-rammer fra Maya Road, kledd de med silkepapir, brukt gullbånd rundt og hatt på litt gullglitter. Bildene er  av lille M.

gullrammer2

gullrammer

Takk for at du ser/thanks for looking!

signatur

Tags :

Det er adventstid og snart jul. Jeg er flere prosjekter som må bli ferdig før jul og har foreløpig god tid.

Utfordringsbloggen “That’s just so cute” (norsk) har en utfordring som heter juleextra. Utfordringen er å lage julekort og/eller julepynt. Her er mitt bidrag og det er julepynt. Dette er et kremmerhus i papp (kjøpt på Panduro for noen år siden), pyntet med mønsterark fra Making Memories, blondebånd, hvite fjær og rødt silkebånd.

kremmerhus

Det kommer en blogcandy her tirsdag 8. desember. Følg med.

Takk for at du ser/Thanks for looking.

signatur

Tags : , ,

 

julepynt

Jeg har laget litt julepynt og dette er perfekt som personlig julegave. Jeg har brukt mønsterark fra den nye juleserien til 3ndy papir og har brukt en mal jeg har tegnet selv. (Du får 2 “klokker” av et mønsterark i str 30 cm x 30 cm/ 12 x 12 inch.) Lengden på malen er 15 cm. Du bretter et ark, tegner av malen og klipper rundt. Jeg har brukt tre stk til hver klokke (altså 6 biter av et mønsterark). Så limer du bitene sammen. Husk at den siden du vil skal synes bør være brettet inn. Se eksempelbildet: siden med tallene er brettet ut og siden med grønn pynt er den som skal synes. Før du limer på siste del, legger du en tråd/hyssing gjennom hele klokken. Dette er oppheng og til eventuelt pynt i bånd. Til slutt har jeg pyntet med to sirkler som er limt sammen over båndet (sirklene er ca. 4 cm i diameter) og har festet en perle i bånn. Til pynt i midten kan du også bruke snøkrystaller, bilder, perler og mye annet. Her er det mange muligheter.

Jeg legger ved malen jeg har tegnet. Blir kjempe glad for tilbakemeldinger hvis du bruker malen.

 papirklokke

Håper dette var til juleinspirasjon.

signatur

Tags :