Posts Tagged ‘Julekalenderjakt’

Tjoho! Det er snart jul og jeg gleder meg! Akkurat som i fjor har ANMA (Andrine & Marens Landhandleri) valgt å fortsette den gode tradisjonen med julekalenderjakt og du er herved invitert.

Allerede nå kan du være med i trekningen av et gavekort på 300 kr i nettbutikken til Andrine & Maren. Det du må gjøre er å fortelle om julekalenderjakten i bloggen din, linke til ANMA og kommentere i bloggen til ANMA at du har gjort det, og du er med i trekningen.

Hvis du i tillegg legger julekalenderjakten i sidebanneren din og linker til ANMA, får du ytligere 4 lodd og større sjanse for å vinne.

Nå er det ikke lenge igjen til 1. desember og jul!

Tags : , ,

Det er snart jul! Jeg er snart ferdig med alle julegaver og gleder meg til jul. Jeg har til og med kjøpt julegave til meg selv; slalåmutstyr. Nå er det snart 20 år siden sist jeg stod på slalåm og da er det jaggu på tide. Ellers har jeg hatt noen begivenhetsrike uker og har møtt så mange hyggelige mennesker. Nå er det bare to uker igjen og da er det jul.

I mellomtiden hadde jeg tenkt å være med på kalenderjakten til Andrine & Marens Landhandleri. Kanskje du vil være med også? Mange flotte premier og psssst; i dag 10. desember er det gratis frakt!

Jeg nyter førjulstiden og håper du gjør det samme.

Tags : ,