Posts Tagged ‘Hambly’

Jeg har scrappet og denne er til “vi tar’n”-utfordringen hos ScrappeHuset. Dette er inspirasjonbildet (laget av Elodie):

Og her er mitt bidrag:

Ser du noen likheter? Jeg har latt meg inspirere av sommerfuglvingene i kartong, blomstene, splattene og fargene.

Tittel: Lil’ Sweetheart/lille søthjertet. Bilde av lille datteren min. Jeg har brukt ark fra Bazzill,  Hambly og American Crafts, blomster fra Prima og Petaloo, bling fra Prima, bokstaver fra American Crafts og Basic Grey og maling.

Formen til de to store sommerfuglene (i kraftkartong og rosa) er tegnet for hånd og klippet ut.

Takk for at du ser og tusen takk for alle koselige kommentarer. Setter veldig pris på det!

Tags : ,

Woot! Jeg er med i design teamet til Best Creation Inc (har skrevet om det tidligere) og her er en layout jeg har laget med resteark fra BC.

Denne lagde jeg på treffet i Lier. Tittel: Happy/glad. Bildet av lille M (veldig happy fordi hun blåser såpebobler =lykke).  Her har jeg lekt med masse maling (rosa og gul) og litt glimmermist (både på arket, blomst og kakeserviett). Ellers har jeg brukt ark fra Hambly, litt klistremerker fra American Crafts,  en stor bling. Journalingen/tekst synes ikke her fordi bildet ble tatt før teksten kom på. Litt ivrig fotograf/mann og kjære; jeg er veldig takknemlig for det.

Takk for at du besøker bloggen min, utrolig koselig at så mange tar turen innom *klem*

Tags : , ,

Her er det bursdagsfeiring hele helgen; mannen min fyller år. Gratulerer kjære Dole!

Legger ved en layout jeg lagde på treffet i Lier. Det er til et vennealbum med alle som er med på treff med Grethe & co.

Jeg har brukt kraftkartong og du kan tydelig se at glimmer misten har gjort jobben sin med arket (altså ugjevnheter i arket). Ellers har jeg brukt restepapir fra Hambly, Love Elsie, Melissa Frances og 3ndy (=en salig blanding).

Takk for at du ser og håper du har en fin helg!

Tags : , ,

Det er ny utfordring hos Scrap that baby og denne gangen er tema baby’s favoritt ting. Det kan være ting som barnet liker, opplevelser, turer eller lignende. Her er mitt bidrag som DT:

Tittel: You like walking in the woods/ du liker å gå i skogen. Bilde av lille M og jeg på tur-orientering i Lier. Lille M elsker å gå i skogen og hun går gjerne langt og lenge. Jeg har brukt ark fra Hambly. Antique Doily og hjerte-overlay under teksten. Litt Maya mist, bokstaver fra Basic Grey og notatlapp fra October Afternoon. Jeg digger sterke farger og Hambly!

Takk for at du ser.

Tags : ,

Ny utfordring hos Scrap Yourself og denne gangen er det å scrappe om steder du vil reise til. Denne passet perfekt til meg for jeg er helt syk etter å reise. Helst med fly til et annet land, så jeg kommer litt utenfor Buskerud. Ser at det er mange restplasser til syden nå og da mannen min så layouten min, lurte han på om han kanskje måtte ta et hint snart. Har kanskje snakket mye om å reise i det siste og jeg blir snart 30!

Jeg har lyst til å reise til Capri, Italia. Jeg har aldri vært i Italia før og for mange år siden så jeg noen bilder fra Capri og da ble det et mål å kanskje reise dit en engang. Her er layouten:

Tittel: Capri, Italy. May your dream come true/ kanskje drømmen din går i oppfyllelse. Bilde fra et hotell i Capri. Ser det ikke deilig ut? Jeg har brukt diverse fra Studio Calico kit “Granny’s Cupboard”, med blant annet Hambly Transparent. Elsker Hambly!

Hvor vil du helst reise? Bli med på utfordringen!

Tags : , , ,

Hei!

Du har kanskje sett Ed Hardy? Stilig design som ser ut som tatoveringer. Jeg fant noen klistremerker fra Ed Hardy som egentlig er “clingbling”, beregnet til bilen på for eksempel bensin-lokket. Og nå har jeg brukt det på kort! Synes det er litt stilig og det blir litt rocka. Her er kortet:

Jeg har brukt klistremerke fra Ed Hardy, bakgrunnen med Ed Hardy-logoen er fra emballasjen, bling fra Zva, Bazzill, ark fra Fancy Pants, Hambly, Jenni Bowlin og Love Elsie, “Best wishes” er fra Craftwork cards.

Er med på utfordringer til Scrappekammeret (utfordring #6 skisse), Crafty Catz (challenge #30 spots), Quixotic Challenges  (challenge #23 How distressing),

Her er noen produkter fra Ed Hardy; bleier og suttekopp (bildene er lånt fra edhardyairfresh.com):

Takk for at du tok turen innom!

Tags : , ,

Første utfordring hos utfordringsbloggen Scrap that baby er ute og det er å scrappe om den første dagen sammen med babyen din. Første bildet, første besøk, hva som skjedde første dagen, mammas følelser osv.  Her er mitt inspirasjons-bidrag:

Tittel: My first day with you/ Min første dag med deg. Bildet er av lille M, ca. 2 timer gammel og første besøket var allerede på plass.

Jeg har brukt ark fra Little Yellow Bicyle (skåret ut de rosa fuglene i arket), Melissa Frances, Fancy Pants og DC-fix med trestruktur (som også er med i blogcandyen min). Ellers har jeg brukt diverse blomster fra Prima og Wild Orchid, pom pom-bånd, rosa bånd, klistremerke fra Hambly, bokstaver fra American Crafts og Making Memories, fjær og skjult tekst (om mine følelser denne dagen) under fjæren.

Tusen takk for at du ser!

Tags : , , ,

Da er runde 5 over av konkurransen CasaRunway (på forumet CasaKreativ). Det er kun 1 oppgave igjen før vi får vite hvilke 10 finalister som går videre til finalen. Jeg ligger på 2.plass sammenlagt.

Oppgaven var rette linjer. Bilder, mønsterark, tittel og journaling skal stå i 90˚ vinkel, altså ingenting skal stå på skakke og minst 2 bilder. Og her er mitt bidrag:

Oppdagelsesferd på rommet ditt

Jeg hadde flere idèer og endte opp med denne. Tittel: Oppdagelsesferd på rommet ditt. Bildene er av lille M som leker på rommet sitt. Jeg har brukt ark fra My Mind’s Eye, Hambly, Bazzill, maling, bokstaver og “buttons” fra American Crafts, flere bokstaver fra Basic Grey, die cuts fra SassaFras, plaststjerner fra Heidi Swapp, stanset stjerner og tegnet streker med hvit pen.

Tusen takk for alle stemmene og takk for at du ser.

signatur

Tags : , ,

Jeg er inne i en skisseuke når det gjelder scrapping. På under en uke har jeg scrappet etter 3 skisser og sendt fra meg egenproduserte skisser. Det er gøy med skisser og jeg digger at utfordringsbloggen Skissedilla godtar at bidragene kan være inspirert av skissen.

Her er mitt bidrag og det ble litt freestyle-ish. Har behov for å scrappe freestyle noen ganger, bare for å teste ut og for å ikke kjøre meg fast i samme stil.

Tittel: Just relax and watch TV. Bildet er av lille M som slapper av i fat boy’en og ser på barne-tv.

Jeg har brukt ark fra Hambly og Kiki Art. Ellers litt bling fra Prima, bokstaver og klistremerker fra American Crafts, merkelapper, ramme fra Bam Pop, tyll og mer klistremerker fra Love Elsie og Basic Grey.

papirhobby

Her er skissen, laget av Lene/Nabon. Heia Lene!

skissedilla45

Takk for at du ser/Thanks for looking.

signatur

Tags : , , ,

Dina Wakley har laget ukens skisse og jeg ble så inspirert av både skissen og bidraget til Dina. I tillegg hadde Dina satt opp 5 ting innen scrapping som hun var avhengig av og som en ekstra utfordring til meg selv valgte jeg å bruke Dinas “elementer” som maling, symaskin og håndskrevet tekst.

Her er skissen:

skissedilla44

Og her er mitt bidrag:

Lakris jenta

Tittel: Lakrisjenta. Bildene er av lille M som får smake lakris for første gang og det var godt!

Jeg har vendt skissen pga. vinkelen på bildene. Jeg har brukt ark fra Bazzill og Hambly, maling (rød, rosa og svart) rosa glimmermist, svart tyll, stjerne-punch, bokstaver fra doodlebug og American Crafts, har sydd litt rundt og skrevet med hvit pen.

Tusen takk for inspirasjon Dina og tusen takk for flott utfordring Skissedilla-gjengen! Og takk for at du tar turen innom bloggen min.

signatur

Tags : , ,

Jeg har scrappet til en utfordring hos ScrappeMania. De har en utfordring som heter ScRapp der du scraplifter (kopierer) en layout de har valgt ut. Denne gangen hadde de valgt ut Lula‘s layout og den passet til noen bilder jeg  hadde liggende. Layouten min ble litt annerledes og ikke en ren kopi, men den har likevel utgangspunkt i Lula’s side.

Jeg har brukt baksiden til et Hambly-ark (det er bronse/gull-farget), rosa ark med hjerter fra Love Elsie, mønsterark fra My Mind’s Eye (har ubevist brukt flere mønsterark fra de i det siste), blomster fra Prima og Petaloo, blader fra Wild Orchid Crafts, bokstaver fra American Crafts og Pink Paislee og en chipboard som jeg har malt og satt på bokstav og tatt på litt glitter (se detaljbildet).

 babygirl

babygirl-detalj

Tusen takk for koselig kommentarer! Det er så moro å se hva dere synes om det jeg lager og ekstra gøy hvis det kan være til inspirasjon.

signatur

Tags : , , ,

Jeg har scrappet og her er en side. Tittelen er “på gulvet hos bestemor”. Lille M ligger på gulvet sammen med oldemor og grandtante. Synes bildet er så koselig. Tenk at oldemora på over 80 år la seg ned på gulvet for å leke.

Jeg fikk endelig prøvd arket fra Heidi Swapp. Elsker damask og jeg likte arket. Dette passet perfekt til stilen hjemme hos bestemor. Har prøvd å danne en stue med stol og lysekrone (rubons) på arket. (Hambly-rubons smitter lett av; bør klippe ut det du skal bruke før du gnikker det over på arket.  Hvis ikke kan du fort ende opp med rubons der du ikke vil ha det.)

På gulvet

Paper: Heidi Swapp (my so called diecutspaper) and Anna Griffin. Rubons: Hambly. Letters: Making Memories, Foofala and doodlebug. And ofcourse some birds from Hambly overlays. (Did I meantion that I love Hambly?)

Thanks for looking.

signatur

Tags : ,

Jeg har lyst å vise dere noen sider som jeg scrappet i 2007-08. Det er bilder av nevøen min. Han er så god og er nesten som en lillebror for meg. Det tredje bildet er av Ailo Gaup. Jeg overrasket nevøen min med å dra å se på Ailo da han trente.  Det er stort når det er helten.

into-your-world_small1

stilig-i-bryllup_small1

free-as-a-bird_small1

ailo

“Look into your world” ark: Basic Grey og Hambly, bokstaver: thickers, pynt: fra travelkolleksjonen til Elsie KI Memories.

“Stilig i bryllup” ark: My minds eye og Hambly, bokstaver: thickers og remarkers, pynt: knapper, maling og glitter.

“Free as a bird” ark: Basic Grey og Melissa Frances, bokstaver: thickers, pynt: rubons fra Hambly og maling.

Takk for at du ser.

signatur

Tags : , ,