Posts Tagged ‘Halloween’

Halloween banner med produkter fra Best Creation. De har lekre glitter kartonger i 64 forskjellige farger. Da snakker vi hele ark med glitter og det er jo så lekkert. Det gir ofte et flott uttrykk på papir-dekorasjoner som feks. bannere, kort, blomsterpinner med mer.

Her ser dere banneren med både glitter cardstock/kartong og mønsterark stanset ut med spellbinder dies (nestabilities circles og scalloped circles). Bokstavene er også fra Best Creation. Ellers har jeg brukt bånd og eyelets/maljer, og bundet sammen banneren.

Her henger banneren på veggen:

Og her er et detaljbilde. Jeg har brukt 4 forskjellige størrelser på diesene.

Best Creation gir bort 2 store pakker med glitter cardstock. Det eneste du må gjøre er å legge igjen kommentar i dette innlegget.  Og som de sier; you gotta love all the glitter! Oh, yes I do!

Tags : , , ,

My first layout for Best Creations Inc as Design team member.

Tittel: Your first Halloween/Din første Halloween. Bilder av datteren min som leker med tegnesaker på Halloween-fest. Jeg har brukt ark og klistremerker fra Best Creation, bokstaver fra American Crafts, Making Memories og Pink Paislee, og litt lilla maling.

Takk for at du ser.

Tags : ,

Jeg er gjeste-designer hos Cafè Mojo (en amerikansk utfordrings-blogg) denne måneden og nå er det en ny utfordring ute (og min siste som gjeste-designer). Utfordringen er å bruke fargene lilla, grønn og oransje. Dette er typisk Halloween-farger og siden bloggen er amerikansk scrappet jeg en skikkelig Halloween-layout. Bildet er av meg, tatt for 5 år siden. Vi hadde Halloween-party hjemme og jeg var utkledd som alv.

Jeg har brukt mønsterark fra Love Elsie, KI Memories, pom pom-bånd, bokstaver fra American Crafts og Halloween-chipboards fra My Minds Eye. (Bildet er skrevet ut på vanlig papir for å få litt matt effekt).

halloween

Takk for at du ser/Thanks for looking.

signatur

Tags : ,