Posts Tagged ‘Grorud’

Jeg har vært på scrappetreff og det har vært ordentlig koselig. Treffet var på Grorud Samfunnshus i Oslo fra lørdag til søndag. Det som skjer på treff er scrapping, skravling og minst mulig søvn. Jeg scrappet 6 layouter, 2 kort og pyntet 2 smågaver, ennå det tok lang tid før jeg kom igang. Her er noen bilder fra treffet (tekst under hvert bildet:)

Dette bildet er tatt lørdags kveld. Jeg satt sammen med en superkoselig gjeng på ca. 17 jenter.

Her ser du noen av Skissedilla-jentene og det er mye utstyr. Det må til selv om du kanskje bare lager 2 sider.

Her er Mi@! Hun er både elsket og hatet… av meg. Hun oppdaget at jeg hadde et mønsterark med Thomas toget. Hadde tenkt at datteren min skulle få det, men isteden ble jeg utfordret av Mi@ til å scrappe med det. Jeg elsker utfordringer; jeg scrappet og ble ferdig OG det ble godkjent. Skal poste layouten senere. Tusen takk Mi@ – glad i deg :o P

Gjengen sitter dypt konsentrert.

Sånn ser plassen min ut på scrappetreff; masse washi-washi, litt glimmer mist, maling, stempelputer og litt til.

Og sånn ser hånda mi ut, etter at jeg har scrappet og vasket. Bærer fortsatt spor etter maling og blekk. Sånn er det når jeg bare må teste Steam punk og sånn som jeg grisa.

Her er nattscrapperen, ca. kl. 0430 natt til søndag. Vi ble enige om at det var greit med noen timer søvn.

Og sånn ser lokalet ut når samtlige har valgt å hvile øyne litt.

Her ser du hvordan vi sover på treff. Ordentlig leirskolestemning. Selvoppblåsbare madrasser har blitt en hitt i scrappeverden.

Her er vi i gang igjen før kl. 0900 på søndag.Foreløpig ikke så mange…

Men ved 11-tiden er de fleste på plass igjen; klar for en ny økt.

Tusen takk til Anita som har arrangert nok en flott treff. Takk til alle jentene som jeg pratet med på treffet, alltid superkoselig! Og selvfølgelig; veldig koselig å se deg igjen Pelle ;o) Gleder meg til vårtreffet!

Tags : ,