Posts Tagged ‘Go green’

Gjør det selv og bruk det du har! Nå er det snart jul og mange gaver venter spent på nye eiere. Og gavene behøver ikke å være dyre. Personlige gaver er vel så fine og jeg viser gjerne eksempel på hvordan du kan lage billige julegaver.

Jeg har brukt en ramme (negativen etter chipboards/pappfigurer) fra Cosmo Cricket og kledd den med mønsterark/pattern paper fra Cosmo Cricket. Jeg har brukt Glossy Accents/lim over for å beskytte mønsterarket og for å få en glatt effekt.

ramme1

ramme2

Jeg valgte ut bilder, klippet de til og limte de på baksiden. Baksiden av rammen er dekket med mønsterark og jeg lagde to hull med hyssing igjennom som oppheng. Bildene er av lille M, kun 2 uker gammel.

ramme42

Takk for at du ser og jeg ønsker alle en minnerik adventstid. Jeg legger snart ut en julegave som en av dere lesere kan få. Følg med.

signatur

Tags : ,

Gratulerer Norge; med både MGP-seier og nasjonaldagen! Gratulerer!

I dag har vi virkelig god grunn til å være stolte av å være norsk. Jeg måtte selvfølgelig se slutten av MGP-sendinga da jeg hørte at Norge hadde fått flere 12′ere. Dette kom til å bli historisk og det ville jeg få med meg. Dessuten; sangen “fairytale” finner seg godt til rette i hjernen og blir der. Jeg har gått å nynna på denne sangen i noen dager. Jeg håper nynninga har nådd sitt høydepunkt nå, men det spørs vel om det gir seg med det første. Her er opptaket fra NRK MGP: Fairytale.

Jeg har prøvd å scrappe litt i kveld. Har mange ideér og liten hobbytid. Det er vår og da er det deilig å være ute. Og det er stadig litt som må gjøres inne. Får gjort litt innimellom og har flere oppgaver jeg vil scrappe. En kort setning som jeg fokuserer på er; Go green. Jeg så det hos TwoPeas i forbinnelse med reklame for digitale kit. Jeg bruker det i forbinnelse grønne sider, bruke elementer som du ellers hadde kastet (kartong, reklame, emballasje) osv.

Minner om Blogcandy 18.mai.

Gratulerer med dagen Norge. *Legger ved et gammelt postkort fra Hof i Vestfold. Der har jeg gått i mange 17.mai-tog. Hipp, hipp, HURRA!*

Hof

signatur

Tags : , ,