Posts Tagged ‘Glitter & Stas’

Yoho! Jeg vant finalen i scrappe-ekspedisjonen på forumet Glitter & Stas. Nå er jeg stolt (of course) og kjempe glad. Det har vært en lærerik og morsom konkurranse og jeg har virkelig utfordret meg selv. Og ikke minst; jeg lagt ned enormt mye arbeid i layoutene. Det er det som gjør denne hobbyen så morsom; en lærer så utrolig mye. Som teknikker og oppdager stadig nye skatter og nye metoder.

Her er finalebidragene mine. Større bilder og forklaring ligger nedover i bloggen.

iwon11

Tusen takk til alle som har stemt på meg, både i finalen og gjennom hele konkurransen. Premien er ark og pynt fra butikken TreL.

signatur

Tags : , ,

Jeg er videre til finalen i konkurransen Scrappe-ekspedisjonen på forumet Glitter & Stas. Det har vært 8 runder og den som hadde flest poeng kom videre til finalen. Det var 3 grupper og dermed 3 stk til finalen. Nå var det ganske jevnt i gruppen vår og siden jeg hadde flest 1.plasser kom jeg videre. Jeg er selvfølgelig kjempe stolt og synes det er moro. I finalen er det 3 oppgaver og avstemning i etterkant. Spennende.

Her er mitt bidraget til siste runde (før finalen). Oppgaven var scraplift. Bildene er av lille M (og familie) på Halloween-feiring.

Halloween feiring 2009

Jeg har brukt ark fra Daisy D’s, bokstaver fra American Crafts og Prima, blomster fra Petaloo, rubons fra Basic Grey og bling fra Prima.

Scrappet en versjon til av scrapliften (=kopiere alle elementer (bilder, plassering, pynt) fra en annen layout). Du ser likheten mellom sidene.

Feire Halloween - Frida 2009

Her har jeg brukt ark fra Daisy D’s, Love Elsie KI Memories, bokstaver fra American Crafts og Prima, bling fra Prima, blomster fra Petaloo, rubons fra Basic Grey, bånd fra May Arts og chipboard fra My Mind’s Eye. Båndet er sydd på arket.

Takk for at du ser/Thanks for looking!

signatur

Tags :

Det har vært en ny runde i konkurransen Scrappe-ekspedisjonen på forumet Glitter & Stas og jeg vant! Tusen takk for alle stemmene!

Jeg brukte en hel dag på denne layouten og her er det mye blomster, bling og glitter. Jeg har brukt gamle mønsterark fra Basic Grey, baksiden av et Hambly-ark, flere bånd som er lagt på lag, chipboard fra Rusty Pickle, masse rubons fra Basic Grey, damask-klistremerke fra Heidi Swapp, roser og blader fra Wild Orchid, blomster fra Prima, masse bling fra Prima, brads fra American Crafts, tekstramme fra Jenni Bowlin, “nyfødt” er chipboard fra ScrapFx, utstanset sommerfugler (Martha Stewart-punch) og masse glitter fra Ranger.

Bildet er av lille M på sykehuset og hun er 22 timer gammel.

Nyfødt

Takk for at du ser/Thanks for looking!

signatur

Tags :

Her er mitt 6. bidrag til konkurransen Scrappe-ekspedisjonen på forumet Glitter & Stas og jeg kom på 2.plass.

Jeg har brukt Hambly-ark (baksiden), rosa ark fra Rouge de garance, stripete ark fra Daisy D’s, bølgepapp malt med rosa maling og litt glitterspray, blomster fra Prima, pom pom-bånd, rosa ramme fra American Crafts og tittelen er klippet ut av gulvbelegg.

Bildene er av lille M som sitter i hagen og studerer steiner.

Dypt konsentrert

Takk for at du ser/Thanks for looking.

signatur

Tags :

Nå har det vært en ny runde i scrappe-ekspedisjonen på forumet Glitter & Stas, det var en spennende avstemning og jeg vant!  Nå er det kun 3 runder igjen før vi vet hvem som går videre til finalen (det er 3 grupper = 3 finalister som møtes i finale).

Jeg har brukt ark fra Chatterbox (bakgrunnsarket), My little Shoebox (sirkelarket), og baksiden av Hambly-ark som ramme bak bildene. Ellers har jeg brukt bling fra Prima, klistremerker og bokstaver fra American Crafts, blomst fra Petaloo, brads fra American Crafts og “ut” er bokstaver fra Jenni Bowlin.

Bildene er av lille M på et-årsdagen hennes.

Blåse ut lys

Takk for at du ser/Thanks for looking.

signatur

Tags : ,

Her kommer et nytt bidrag fra meg, laget til en konkurranse på Glitter & Stas.

Bilde er av lille M og pappaen på vei til Gulskogen kjøpesenter. Hun synes det er så stas å gå og holder gjerne pappa i den ene hånden.

Her har jeg brukt kartong, mønsterark fra Daisy D’s, Hambly og Rouge de Garance. Tittelen er thickers fra American Crafts, teksten er printet ut. Ellers har jeg brukt myggnetting, girlander med stjerner på, stjerner og hjerter fra Heidi Swapp, sydd med symaskin og diverse bling/halvperler fra Prima.

Gulskogen
Takk for at du ser/Thanks for looking!

signatur

Tags : ,

Min skisse ble trukket ut! På forumet Glitter & Stas hadde de en konkurranse der du skulle tegne skisser til scrapping og den skissen som ble trukket ut var min. Premien er en gave fra Magica Design og tittelen “skissetegner” på forumet. Dette er kjempe moro. Tegner litt skisser innimellom og synes det er gøy. Og ikke nok med det; Glitter & Stas har egen blogg og et glitterteam og de har nå startet en skissekonkurranse der du skal scrappe bidrag etter skisser de legger ut i bloggen. Første skisse er altså min skisse og glitterteamet har laget hver sin løsning. Morsomt å se hvordan de har løst det. Se selv og bli gjerne med på konkurransen.

Her er min skisse:

ak2

Blir glad for tilbakemelding hvis du scrapper etter denne skissen.

Takk for at du titter/thanks for looking.

signatur

Tags : ,