Posts Tagged ‘Glimmer Mist’

Hei alle sammen! Jeg er så happy, happy, happy. Det har skjedd så mye spennende i det siste. Jeg skal fortelle mer om det i morgen ;)

Have you seen the new challenge at ScrapFit? Now it’s a sketch by Diana and here’s my take:

Tittel: Homemade strawberryjam/hjemmelaget jordbærsyltetøy. Jeg elsker jordbær og i år lagde vi (jeg og alle ungene) jordbærsyltetøy. Det var kjempe godt og gjett om dette er en fremtidig tradisjon. Jeg har brukt litt resteark, noen tags fra klær, litt washitape og glimmermist, og en blomst jeg har laget av blonder.

Takk for at du ser og jeg ønsker deg en videre flott uke!

Tags : , ,

Jeg elsker farger og her er et bidrag med mye spray og moro:

Tittel: you color our world/du farger verden vår. Bilde av lille M en regnfull sommerdag. Har brukt ark fra Prima og My Mind’s Eye, masse forskjellige spray, klestags, washi tape, embellishment og blomster fra Andrine & Marens Landhandleri og noe pynt fra Prima, Pink Paislee.

Her ser du noen av klestagene og noe av emballasjen som følger med enkelte washi tape-pakker.

Og her ser du flere klestags, embellisment fra Andrine & Marens Landhandleri (“Tullhøne”) og Dahliablomst.

Ellers skjer det veldig mye om dagen og jeg er i full gang med treningen min. Nå er det fredag, huset er rent og vi gleder oss over de flotte høstfargene!

 

Tags : , , ,

Nå har det kommet en ny utfordring hos ScrapFit og det er en fargeinspirasjon.

Her er mitt bidrag:

Dette tegnet har jeg sett så mange i sommer, til og med i en kork. Tittel: Peace out. Jeg har brukt mye glimmer mist og litt resteark.

Takk for at du ser, setter veldig pris på at du tar turen innom.

Tags : ,

Jeg elsker farger og her kommer nok en layout med litt solfarger:

Tittel: Our little sunshine/ vår lille solstråle. Jeg har brukt ark fra Bazzill og October Afternoon, masse glimmer mist og maya mist, blonder, blomster fra Manor House Creations (en stor favoritt), fugl fra Pink Paislee, puncher fra EK Success og Martha Stewart, “sunshine” er skrevet med liquid pearls.

Bidraget er laget til utfordringer hos Nordsalten Hobbyklubb #57 der tema er barn, Papiravisen der utfordringen er bildeinspirasjon (jeg har blitt inspirert av dråpene og har brukt mist med gullshimmer for å gjenngi uttrykket på bildet), og Papirdokkene #31 der utfordringen er sommerbingo (nr 4 loddrett: Perler/bling, maling/mist, sommerfugl og stjerner).

Takk for at du ser og ha en fortsatt god sommer!

Tags : , , , ,

Papirpikene (nettbutikk og fysiskbutikk i Gjøvik) har en utfordring med tema DET VÅTE ELEMENT. Ha ha, det passer jo perfekt til det regnværet som er i distriktet her nå.

Her er mitt bidrag, tittel: sammen på Hvalstrand

Lillesnuppa vår på 3 år har tatt bildet. Her er vi på Hvalstrand, nøyaktig (på dagen) 16 år etter vi ble sammen og vi ble sammen på denne stranda.  Dette er da mannen i mitt liv, min beste venn og selv etter 16 år er vi fortsatt forelsket (jeg er iallefall det). Dette er da min løsning på det våte element, et romantisk bilde fra stranden. (Mannen ønsket ikke at bilde av han skulle være synlig og derfor er ansiktet hans blurete.)

Jeg har brukt ark fra Pion design (lekre og elegante ark!), 3ndy papir, My Mind’s Eye og Basic Grey. litt glimmer mist og dylusions, blomster fra Manor House Creations, Prima og Wild Orchid Crafts, washi tape, bokstaver fra American Crafts og Kaisercraft, embellisment fra Magic Monday, sommerfugl fra Prima, swirl fra Kaisercraft, luftskip fra Pink Paislee og fjær kjøpt på Scrappiness.

 

Takk for at du ser og håper du har en flott sommer!

Tags : , , , ,

Hello everybody! I love the summer and I love fresh colors! Can’t live without them. Here’s a layout with my sweet little girl:

Title: Crazy seniorita. My DD with a new Spanish dress (a gift from her uncle). I have used paper fra Scrappers Choice (tusen takk Lisbet), flowers from Manor House Creations (love them), some die cuts from Pink Paislee and of course glimmer mist and dylusion spray.

Scrappiness Creates har en sommerutfordring med å bruke farger og dette er mitt bidrag.

Thanks for your visit and I hope you enjoyed the stay.

 

 

Tags : , ,

Og tjoho; det var “ille” moro. Jeg elsker å kline, klæsje og teste ut teknikker og en AJ er perfekt til det. I tillegg til at du gjør som du selv føler og følger ditt eget instinkt.

Her er boka jeg bruker, den er fra 1903 – altså snart 110 år gammel:

Her er noe av utstyret jeg har brukt (Glimmer mist, Maya Mist, Shimmerz Paints, Glitter Glam, Gesso, planter fra skogen og blomst fra Manor House Creations):

En kan ikke være redd for å grise når en jobber med Art Journaling:

Her ser du en sniktitt på hvordan siden ble:

Vil du se hvordan det hele gikk til kan du se filmen her (på Youtube). Og for å si det sånn; jæ ærn’te redd for å drite meg ut!

Dette var ille moro og det frister til gjentankelse og du skal ikke se bort i fra at det kommer flere AJ-sider fra meg. Dette er jo perfekt hvis du skal på ferie og bare MÅ være litt kreativ, eller du har masse følelser som må ut.

Takk for at du tok turen innom og jeg har fått ny header/banner til bloggen min. SKÅL! (med sjokolademelk).

 

Tags : , , ,

Jeg digger rosa, glam og glitter, men det er også stilig med grunge, blått, grønt, turkis og guttetema. Her har jeg scrappet en liten gutt i familien:

Papirer og pynt kommer fra Kaisercraft + glimmer mist. Tallene og de svarte strekene over er rubons.

Takk for at du ser og tusen takk for kommentarer/tilbakemeldinger. Det er så utrolig gøy og gir meg positiv energi. Tusen takk!

Tags : ,

Jeg har scrappet til The Color Room igjen. De kombinerer fargepalett med skisser og denne uken var det monokromatisk orange og hvitt. Jeg merker at jeg er inne i en “dyster periode” og bruker mye jordfarger. Nå følte jeg for å bruke litt farger igjen og her er mitt bidrag:

Tittel: Remember – to live your life/ Husk å lev livet. Bilde av meg (bildet er fra en barnebursdag).

Jeg har brukt ark fra Crate paper, KI memories, Studio Calico og American Crafts. Mye glimmer mist og Maya mist. Blomster fra Prima (sprayet med mist), litt gesso, sjablong, pynt fra Pink Paislee og jeg har faktisk brukt 4 forskjellige dies (die cuts) fra QuicKutz (: bokstavene, sommerfuglen, swirler og den store damask-borden).

Denne var kjempe morsom å jobbe med og det anbefales å bruke litt farger. Her er utfordringen fra TCR:

Takk for at du ser og i morgen kommer det detaljbilder av layouten.

Tags : , , ,

Her er noen layouter jeg har laget med produkter fra Kiki Art:

Sweet baby girl

Love to watch tv

Bildene er av lille M.

Takk for at du ser og jeg ønsker deg og dine en god helg!

signatur

Tags : ,

Skissedilla (utfordringsblogg) har så flotte skisser og det er vanskelig å ikke bli inspirert. Denne uken er det skisse #46 og her er mitt bidrag:

Utforske kjøleskapet

Tittel: Utforske kjøleskapet. Bildet er av lille M (9 måneder) som utforsker kjøleskapet. Nå har jeg virkelig åpnet opp dørene for dere og det er bare å se hva VI har i kjøleskapet, ha ha.

Jeg har brukt ark fra Sassafras, Papertrunk, svart Bazzill og kartong som fulgte med Primablomster, glimmer mist (masse), maling, bokstaver fra American Crafts, klistremerker fra October Afternoon, stempler fra Purple Onion og selvfølgelig stjerner. Har blitt inspirert av Dina Wakley og skrevet i stjernene.

Takk for at du ser.

Tags : ,